Okura’s culinaire aanbod

Geniet van ultieme smaken en een verscheidenheid aan keuzes

In Hotel Okura Amsterdam vindt u vier restaurants waarvan er drie bekroond zijn door Michelin. Onze ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail is ook terug te vinden in onze bars, kookstudio en bij onze afternoon tea

Ciel Bleu, gelegen op de 23ste verdieping van Hotel Okura Amsterdam, is bekroond met twee Michelinsterren. Head chefs Arjan Speelman laat zich inspireren door de wensen van internationale gasten. Yamazato Restaurant en Teppanyaki Restaurant Sazanka serveren een Japanse keuken, beide op geheel eigen wijze. Bij Teppanyaki Restaurant Sazanka bereiden de teppan-chefs de gerechten voor uw ogen en met Japanse precisie op de bakplaat. Bij Yamazato restaurant ontdekt u de authentieke Japanse haute cuisine, Kaiseki Ryori, dat zich richt op de puurheid van de traditionele Japanse ingrediënten. Serre is de plaats om te genieten van internationale specialiteiten in een informele sfeer. Bekroond met een Bib Gourmand, biedt Serre een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. In de zomer kunt u bijkomen op ons terras beschut van de drukte van Amsterdam.

Bovendien hebben wij twee bars met een brede selectie aan cocktails en champagnes. Geniet van een aperitief in een informele ambiance in de Lobby Bar of bij een betoverend uitzicht over Amsterdam in de Twenty Third Bar.

Hotel Okura Amsterdam viert ook feestelijke tradities. Tijdens Kerstmis en Pasen is onze Grand Ballroom de perfecte locatie om te genieten van een uitgebreid buffet met uw familie en vrienden.

Wilt u een feestelijke gelegenheid vieren in Hotel Okura Amsterdam? Ciel Bleu Restaurant, Yamazato Restaurant en Teppanyaki Restaurant Sazanka bieden de mogelijkheid tot private dining voor een meer intieme ervaring. Onze culinaire expertise en aandacht voor detail vindt u ook terug in onze uitgebreide conferentiefaciliteiten voor grotere diners.

‘’Experience the exquisite’’