Ciel Bleu Restaurant**

Dress code: business casual
Terug naar overzicht

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping

Geachte gast,

Wij zijn erg verheugd om u, door de versoepeling van de maatregelen omtrent Covid-19, weer te kunnen verwelkomen. Hoewel onze manier van service verlenen tijdelijk verandert, doet onze mentaliteit dat niet. Onze toegewijde teams staan nog steeds voor u klaar om u bijzondere ervaringen te geven. Om samen aan de richtlijnen te voldoen is er een aantal aanpassingen in het restaurant doorgevoerd waarvoor we uw medewerking vragen.

We kijken er ontzettend naar uit om u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Keuken

Internationaal

Openingstijden

Di – za
vanaf 17:00 uur

Kleding-voorschriften

Business casual

Contact

+31 (0)20 6787 450

Adres

Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

Dish: Carabineros

Ciel Bleu Restaurant biedt drie uitgebreide menu’s die iedere maand veranderen: het Experience-menu, het Guestronomy-menu en het kaviaar menu. De menu’s bestaan uit een selectie van culinaire creaties met verse seizoensproducten. Compleet gemaakt met enkel de beste wijnen.

Dinermenu

Allergieën en dieetwensen

We willen dat iedereen geniet van de gastronomische ervaring die Ciel Bleu te bieden heeft, ongeacht uw dieetwensen. Vanwege de complexiteit van onze gerechten is het niet altijd mogelijk ingrediënten te vervangen.

Dress code: business casual

Ciel Bleu

Ciel Bleu Restaurant is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam is voor de meeste gasten een uitgelezen kans om de stad eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Laat de waan van de dag achter u en laat u verrassen door de creaties van de chefs in combinatie met uitzonderlijke wijnen. Chefsteam Onno Kokmeijer en Arjan Speelman laten zich inspireren door de wensen van internationale gasten. Sommelier Noël Vanwittenbergh verrast u met bijzondere en exclusieve wijnen. Met zijn Vlaamse tongval weet hij als geen ander zijn enthousiasme en kennis van de wijn-spijscombinaties over te brengen. De gedreven brigade onder leiding van Pasquinel Kolk zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Boven de stad kunt u genieten van een uitzonderlijke avond uit op hoog niveau. Wilt u meer inzicht in deze dinerervaring op het hoogste niveau? Neem dan een kijkje op hun website.

Guestronomy

Guestronomy

Guestronomy is het laatste kookboek van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant. Het boek laat u kennismaken met verschillende mensen met maar één droom.

Lees meer

Private Dining

Ciel Bleu beschikt ook over twee private dining ruimtes. De Chef’s Table, een tafel grenzend aan de keuken van Ciel Bleu, is geschikt voor een groep van minimaal 4 tot maximaal 10 personen. Terwijl de keukenbrigade in opperste concentratie is, kijkt u mee vanaf de eerste rang. Voor grotere gezelschappen raden wij de Starlight aan. Hier kunt u met 10 tot 16 personen in alle privacy genieten van Ciel Bleu’s hoogstaande gerechten. Deze unieke locatie leent zich uitstekend voor vergaderingen, besloten lunches en diners, waar u met een prachtig uitzicht geniet van de hoogstaande gerechten. Reserveer een van deze ruimtes via +31 (0)20 6787 450 of restaurants@okura.nl.

Starlight - Private dining area

Ciel Bleu arrangement

Sluit uw avond in stijl af met een overnachting bij Hotel Okura Amsterdam, waar u nog steeds van het adembenemende uitzicht kunt genieten. Naast het Experience Menu inclusief champagne-aperitief, wijnarrangement, water, koffie of thee bestaat het Ciel Bleu arrangement uit een overnachting in een Executive City View Kamer, een fles Moët & Chandon Champagne bij aankomst, toegang tot de Executive Lounge, toegang tot Nagomi Health en een parkeerkaart. 

Meer informatie

Onze andere culinaire opties

Haal Okura’s dinerervaring in huis

Stel uw eigen menu samen met uw favoriete gerechten uit de restaurants van Hotel Okura Amsterdam voor een…

Okura at your office

Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om verbonden te blijven met uw medewerkers. Wij begrijpen…

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Masterclass op maat

Wij richten de kookstudio naar uw wensen in. Een walking dinner, kookdemonstraties en live cooking behoren tot de…