Ciel Bleu Restaurant**

Dress code: business casual
Terug naar overzicht

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping

Keuken

Internationaal

Openingstijden

Di – Za
Ontvangst tussen
18:30 en 20:00 uur
Zondag en maandag gesloten

Kleding-voorschriften

Business casual tot Smart casual (geen korte broek of slippers/sandalen)

Contact

+31 (0)20 6788 300

Adres

Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

Dish: Carabineros

Ciel Bleu Restaurant biedt een uitgebreid menu aan. Het menu bestaat uit een selectie van culinaire creaties met verse seizoensproducten. Compleet gemaakt met enkel de beste wijnen.

Menu

Allergieën en dieetwensen

We willen dat iedereen geniet van de gastronomische ervaring die Ciel Bleu te bieden heeft, ongeacht uw dieetwensen. Vanwege de complexiteit van onze gerechten is het niet altijd mogelijk ingrediënten te vervangen.

Dress code: business casual

Ciel Bleu

Ciel Bleu Restaurant is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam is voor de meeste gasten een uitgelezen kans om de stad eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Laat de waan van de dag achter u en laat u verrassen door de creaties van de chefs in combinatie met uitzonderlijke wijnen. Chefs Arjan Speelman en Jelle Conijn laten zich inspireren door de wensen van internationale gasten. Sommelier Noël Vanwittenbergh verrast u met bijzondere en exclusieve wijnen. Met zijn Vlaamse tongval weet hij als geen ander zijn enthousiasme en kennis van de wijn-spijscombinaties over te brengen. De gedreven brigade zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Boven de stad kunt u genieten van een uitzonderlijke avond uit op hoog niveau. Wilt u meer inzicht in deze dinerervaring op het hoogste niveau? Neem dan een kijkje op hun website.

Private Dining

Ciel Bleu beschikt ook over twee private dining ruimtes. De Chef’s Table, een tafel grenzend aan de keuken van Ciel Bleu, is geschikt voor een groep van minimaal 4 tot maximaal 9 personen. Terwijl de keukenbrigade in opperste concentratie is, kijkt u mee vanaf de eerste rang. Voor grotere gezelschappen raden wij de Starlight aan. Hier kunt u met 11 tot 18 personen in alle privacy genieten van Ciel Bleu’s hoogstaande gerechten. Deze unieke locatie leent zich uitstekend voor vergaderingen, besloten lunches en diners, waar u met een prachtig uitzicht geniet van de hoogstaande gerechten. Reserveer een van deze ruimtes via +31 (0)20 6788 300 of reservations@okura.nl.

Starlight - Private dining area

Ciel Bleu arrangement

Sluit uw avond in stijl af met een overnachting bij Hotel Okura Amsterdam, waar u nog steeds van het adembenemende uitzicht kunt genieten. Naast het Experience Menu inclusief champagne-aperitief, wijnarrangement, water, koffie of thee bestaat het Ciel Bleu arrangement uit een overnachting in een Executive City View Kamer, een fles Moët & Chandon Champagne bij aankomst, toegang tot de Panorama Lounge, toegang tot Nagomi Gym & Wellness en een parkeerkaart. 

Meer informatie