Ciel Bleu Restaurant**

Dress code: business casual
Terug naar overzicht

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping

Geachte gast,

Wegens de renovatie van onze keuken, zal Ciel Bleu Restaurant** de deuren gesloten houden tot eind Maart. Onze toegewijde teams staan nog steeds voor u klaar om u een bijzondere ervaring thuis te geven. Bekijk hier het aanbod.

We kijken er ontzettend naar uit om u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Keuken

Internationaal

Openingstijden

Gesloten
tot en met 28 maart 2022

Kleding-voorschriften

Business casual

Contact

+31 (0)20 6788 300

Adres

Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

Dish: Carabineros

Ciel Bleu Restaurant biedt een uitgebreid menu aan. Het menu bestaat uit een selectie van culinaire creaties met verse seizoensproducten. Compleet gemaakt met enkel de beste wijnen.

Allergieën en dieetwensen

We willen dat iedereen geniet van de gastronomische ervaring die Ciel Bleu te bieden heeft, ongeacht uw dieetwensen. Vanwege de complexiteit van onze gerechten is het niet altijd mogelijk ingrediënten te vervangen.

Dress code: business casual

Ciel Bleu

Ciel Bleu Restaurant is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam is voor de meeste gasten een uitgelezen kans om de stad eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Laat de waan van de dag achter u en laat u verrassen door de creaties van de chefs in combinatie met uitzonderlijke wijnen. Chefsteam Onno Kokmeijer en Arjan Speelman laten zich inspireren door de wensen van internationale gasten. Sommelier Noël Vanwittenbergh verrast u met bijzondere en exclusieve wijnen. Met zijn Vlaamse tongval weet hij als geen ander zijn enthousiasme en kennis van de wijn-spijscombinaties over te brengen. De gedreven brigade zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Boven de stad kunt u genieten van een uitzonderlijke avond uit op hoog niveau. Wilt u meer inzicht in deze dinerervaring op het hoogste niveau? Neem dan een kijkje op hun website.

Guestronomy

Guestronomy is het laatste kookboek van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant. Het boek laat u kennismaken met verschillende mensen met maar één droom.

Lees meer

Guestronomy
Starlight - Private dining area

Private Dining

Ciel Bleu beschikt ook over twee private dining ruimtes. De Chef’s Table, een tafel grenzend aan de keuken van Ciel Bleu, is geschikt voor een groep van minimaal 4 tot maximaal 10 personen. Terwijl de keukenbrigade in opperste concentratie is, kijkt u mee vanaf de eerste rang. Voor grotere gezelschappen raden wij de Starlight aan. Hier kunt u met 10 tot 16 personen in alle privacy genieten van Ciel Bleu’s hoogstaande gerechten. Deze unieke locatie leent zich uitstekend voor vergaderingen, besloten lunches en diners, waar u met een prachtig uitzicht geniet van de hoogstaande gerechten. Reserveer een van deze ruimtes via +31 (0)20 6788 300 of reservations@okura.nl.

Ciel Bleu arrangement

Sluit uw avond in stijl af met een overnachting bij Hotel Okura Amsterdam, waar u nog steeds van het adembenemende uitzicht kunt genieten. Naast het Experience Menu inclusief champagne-aperitief, wijnarrangement, water, koffie of thee bestaat het Ciel Bleu arrangement uit een overnachting in een Executive City View Kamer, een fles Moët & Chandon Champagne bij aankomst, toegang tot de Executive Lounge, toegang tot Nagomi Health en een parkeerkaart. 

Meer informatie

Dish Ciel Bleu: Carabineros

Onze andere culinaire opties

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Yamazato Restaurant*

Yamazato Restaurant serveert traditionele gerechten uit de Japanse kaiseki keuken. De typisch Japanse sfeer wordt versterkt door de service.  Geachte gast,…

Lobby Bar

Geniet van een aperitief in een informele ambiance. Cocktail & Champagne Informele ambiance Art Deco design Aperitief of…

Teppanyaki Restaurant Sazanka

De chefs bereiden de meest heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten aan uw tafel op de hete bakplaat; à…