Ciel Bleu Restaurant**

Dress code: business casual
Terug naar overzicht

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping

Geachte gast,

Onze deuren zijn geopend op aangepaste openingsdagen én voor een extra service; het is nu ook mogelijk om te lunchen in Ciel Bleu. Ons team staat van woensdag tot en met zaterdag voor u klaar voor diner en op zaterdag ook voor lunch.

Voor reserveringen op overige dagen kunt u terecht in onze andere restaurants.

Hoewel onze manier van service verlenen tijdelijk verandert, doet onze gastvrijheid dat niet. We doen er nog steeds alles aan om u een bijzondere ervaring te geven. Om samen aan de richtlijnen te voldoen is er een aantal aanpassingen in het restaurant doorgevoerd waarvoor we uw medewerking vragen.

We kijken er ontzettend naar uit om u weer te verwelkomen voor een onvergetelijke lunch- of dinerervaring in Ciel Bleu.

Keuken

Internationaal

Openingstijden

Diner wo – za:
18:30 – 22:00 uur
Lunch za:
12:00 – 14:00 uur

Kleding-voorschriften

Business casual

Contact

+31 (0)20 6787 450

Adres

Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

Dish: Carabineros

Ciel Bleu Restaurant biedt drie uitgebreide menu’s die iedere maand veranderen: het Experience-menu, het Guestronomy-menu en het kaviaar menu. De menu’s bestaan uit een selectie van culinaire creaties met verse seizoensproducten. Compleet gemaakt met enkel de beste wijnen.

Lunchmenu

Dinermenu

Allergieën en dieetwensen

We willen dat iedereen geniet van de gastronomische ervaring die Ciel Bleu te bieden heeft, ongeacht uw dieetwensen. Vanwege de complexiteit van onze gerechten is het niet altijd mogelijk ingrediënten te vervangen.

Dress code: business casual

Ciel Bleu

Ciel Bleu Restaurant is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam is voor de meeste gasten een uitgelezen kans om de stad eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Laat de waan van de dag achter u en laat u verrassen door de creaties van de chefs in combinatie met uitzonderlijke wijnen. Chefsteam Onno Kokmeijer en Arjan Speelman laten zich inspireren door de wensen van internationale gasten. Sommelier Noël Vanwittenbergh verrast u met bijzondere en exclusieve wijnen. Met zijn Vlaamse tongval weet hij als geen ander zijn enthousiasme en kennis van de wijn-spijscombinaties over te brengen. De gedreven brigade onder leiding van Pasquinel Kolk zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Boven de stad kunt u genieten van een uitzonderlijke avond uit op hoog niveau. Wilt u meer inzicht in deze dinerervaring op het hoogste niveau? Neem dan een kijkje op hun website.

Guestronomy

Guestronomy

Guestronomy is het laatste kookboek van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant. Het boek laat u kennismaken met verschillende mensen met maar één droom.

Lees meer

Private Dining

Ciel Bleu beschikt ook over twee private dining ruimtes. De Chef’s Table, een tafel grenzend aan de keuken van Ciel Bleu, is geschikt voor een groep van minimaal 4 tot maximaal 10 personen. Terwijl de keukenbrigade in opperste concentratie is, kijkt u mee vanaf de eerste rang. Voor grotere gezelschappen raden wij de Starlight aan. Hier kunt u met 10 tot 16 personen in alle privacy genieten van Ciel Bleu’s hoogstaande gerechten. Deze unieke locatie leent zich uitstekend voor vergaderingen, besloten lunches en diners, waar u met een prachtig uitzicht geniet van de hoogstaande gerechten. Reserveer een van deze ruimtes via +31 (0)20 6787 450 of restaurants@okura.nl.

Starlight - Private dining area

Ciel Bleu arrangement

Sluit uw avond in stijl af met een overnachting bij Hotel Okura Amsterdam, waar u nog steeds van het adembenemende uitzicht kunt genieten. Naast het Experience Menu inclusief champagne-aperitief, wijnarrangement, water, koffie of thee bestaat het Ciel Bleu arrangement uit een overnachting in een Executive City View Kamer, een fles Moët & Chandon Champagne bij aankomst, toegang tot de Executive Lounge, toegang tot Nagomi Health en een parkeerkaart. 

Meer informatie

Onze andere culinaire opties

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Haal Okura’s dinerervaring in huis

Stel uw eigen menu samen met uw favoriete gerechten uit de restaurants van Hotel Okura Amsterdam voor een…

Individuele workshops

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura.

Yamazato Restaurant*

Yamazato Restaurant serveert traditionele gerechten uit de Japanse kaiseki keuken. De typisch Japanse sfeer wordt versterkt door de service.  Geachte gast,…