Maak kennis met het conciërge team van Hotel Okura Amsterdam

Terug naar overzicht

Amsterdam heeft veel verschillende facetten te bieden, van een rondvaart door de grachten tot het bezoeken van wereldberoemde musea. Het concierge-team staat voor u klaar om stadsinformatie en service in de breedste zin van het woord te bieden; van het regelen van vervoer, activiteiten en tickets voor musea, rondvaarten en theater, tot het geven van winkelsuggesties, wandel- en fietsroutes en een gedetailleerde kaart van de verschillende wijken in Amsterdam. Wij delen graag alle ins en outs van de stad met u en doen er alles aan om uw bezoek om te toveren tot een authentieke beleving. We stellen ons graag aan u voor.

Lex: ‘’Wat ik zo leuk vind aan Amsterdam is de geschiedenis en ik kan daar dan ook uren over praten. Het is mijn passie om u de beste suggesties en aanbevelingen te geven.

Ik ben lid van Les Clefs d’Or, een wereldwijde vereniging van professionele hotelconciërges. De conciërges van Les Clefs d’Or staan erom bekend dat ze alles kunnen bewerkstelligen wat u in gedachten heeft.

Mijn favoriete plekken in Amsterdam zijn het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Daarnaast is een rondvaart over de historische waterwegen van Amsterdam één van de beste manieren om de stad te verkennen. Deze rondvaarttochten bieden een ongeëvenaard uitzicht op de eeuwenoude architectuur, de charmante grachtenpanden en de monumenten.

Ik help u graag met de toegang tot deze plekken, of natuurlijk de andere hotspots in Amsterdam.”

Caroline: ‘’Bij Hotel Okura Amsterdam staan we voor Omotenashi – de kunst van Japanse serviceverlening. Er is aandacht voor elk detail, hoe klein ook. Wanneer u bij ons dineert of verblijft, zult u dit zelf ervaren.

In augustus 2021 heb ik ook de prestigieuze gouden sleutels van Les Clefs d’Or in ontvangst mogen nemen. Ik ben nu één van de drie vrouwelijke leden. Als conciërge is geen dag hetzelfde en krijg ik vaak onverwachte verzoeken. En juist dat maakt mijn werk zo bijzonder.

Mijn favoriete plekken in Amsterdam zijn het Anne Frank Huis en de Hermitage. Mijn vrije dagen breng ik het liefst fietsend of lopend door de prachtige, kleine straatjes door. Een privégids kan zo’n wandeling nog specialer maken met anekdotes over de stad.

Ik kijk ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten en u op de mooiste plekken te wijzen die Amsterdam te bieden heeft.”

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in Hotel Okura Amsterdam. Als u tot de reizigers behoort die hun verblijf graag ruim van te voren voorbereidt, neem dan voor aankomst contact met ons op. Wij geven u het beste advies om de stad te verkennen.