Maak kennis met het conciërge team van Hotel Okura Amsterdam

Terug naar overzicht

Amsterdam heeft veel verschillende facetten te bieden, van een rondvaart door de grachten tot wereldberoemde musea. Het conciërge team staat voor u klaar om stadsinformatie en service in de breedste zin van het woord te bieden; van het regelen van vervoer, activiteiten, winkelsuggesties en wandelroutes tot ticketservice, fietsroutes en een gedetailleerde kaart van de verschillende wijken in Amsterdam. Wij delen graag alle ins en outs van de stad met u. Ons team doet er alles aan om uw bezoek om te toveren tot een authentieke beleving. Wij stellen ons graag aan u voor. 

Magdi: ‘’Wat ik zo leuk vind aan Amsterdam is de geschiedenis en ik kan daar dan ook uren over praten. Het is mijn passie om u de beste suggesties en aanbevelingen te geven. Ik ben lid van Les Clefs d’Or, een wereldwijde vereniging van professionele hotelconciërges. De conciërges van Les Clefs d’Or staan erom bekend dat ze alles kunnen bieden wat u in gedachte heeft. Mijn favoriete plekken in Amsterdam zijn het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Daarnaast is een rondvaart over de historische waterwegen van Amsterdam een van de beste manieren om de stad te verkennen. Deze rondvaarttochten bieden een ongeëvenaard uitzicht op de eeuwenoude architectuur, de charmante grachtenpanden en de monumenten. Ik help u graag met het regelen van tickets voor mijn favoriete plekken of andere hotspots in Amsterdam.

Concierge team

Luuk: ‘’Bij Hotel Okura Amsterdam staan we voor Omotenashi – de kunst van Japanse service. Er is aandacht voor elk detail en wanneer u bij ons dineert of overnacht zult u dit ervaren. Op mijn vrije dag pak ik het liefst mijn fiets om een stukje te fietsen. Daarnaast is mijn favoriete bezigheid om te wandelen en winkelen in de prachtige boetiekjes in de Negen straatjes. Ik kijk ernaar uit u te verwelkomen in Hotel Okura Amsterdam. Als u een van de vele reizigers bent die uw verblijf graag ruim van tevoren voorbereid, neem dan voor aankomst contact met mij op en ik zal u het beste advies geven om de stad te verkennen.  

Caroline: ‘’Ik wil elke gast een unieke ervaring in Amsterdam bieden en het gevoel van een thuis. Elke dag is anders met veel onverwachte verzoeken en dat maakt mijn werk zo opmerkelijk. Het is altijd een uitdaging om de juiste restaurantjes te adviseren. Naast onze eigen restaurants is Café Cliché momenteel een van mijn favoriete spots. Ze serveren heerlijke gerechten met seizoensproducten. De open keuken en loungebanken creëren een warme sfeer en een huiskamergevoel. Ik ben hier om u te helpen met al uw wensen en geweldige restaurant voor u te reserveren.

Amsterdam canals

We kijken ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten en u naar de beste plekken te sturen die Amsterdam te bieden heeft.