Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Lid van Green Globe

De hotelfaciliteiten van Hotel Okura Amsterdam zijn Green Globe gecertificeerd. Dit is de wereldwijde certificering voor duurzaam toerisme. Leden besparen op energie en water, brengen verbruikskosten omlaag en dragen positief bij aan lokale gemeenschappen en hun omgeving. Wij dragen bij aan deze doelen voor de wereldwijde markt van vrijetijds- en zakenreizigers en event planners die op zoek zijn naar duurzame mogelijkheden. In 2018 zijn wij bekroond met de Green Globe Gold Status, wat inhoudt dat wij voor de vijfde keer deze wereldwijde certificering hebben ontvangen.

Green Globe certificaat 2021

Duurzaam Management Beleid

Hotel Okura Amsterdam streeft ernaar om zo veel mogelijk maatschappelijke problemen aan te pakken. Dit doen we door lokale initiatieven en nationale organisaties financieel en materieel te ondersteunen binnen ons vakgebied. Lees ons complete duurzaam management beleid voor meer informatie over de projecten die wij ondersteunen. 

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.