Okura’s iced afternoon tea

Iced afternoon tea

Serre’s zonovergoten terras is het decor voor de verfrissende iced afternoon tea. Gelegen aan het water is dit de perfecte plek om het ultieme zomergevoel te ervaren. Terwijl de diverse zoete en hartige gerechten in meerdere gangen worden gepresenteerd, kunt u genieten van de zon, rust en het uitzicht op het water.

De iced afternoon tea wordt iedere zaterdag en zondag vanaf 15:00 uur geserveerd op het terras van Serre. De iced afternoon tea is € 48 en de royal iced afternoon tea met een glas champagne is € 59 per persoon. 

Menu

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met ons team restaurant reserveringen via restaurants@okura.nl of +31 (0)20 6787 450.

Hoewel onze manier van service verlenen tijdelijk verandert, doet onze mentaliteit dat niet. Onze toegewijde teams staan nog steeds voor u klaar om u bijzondere ervaringen te geven. Om samen aan de richtlijnen te voldoen is er een aantal aanpassingen in het restaurant doorgevoerd waarvoor we uw medewerking vragen.

Iced afternoon tea

Afternoon tea reservering

  • Wij willen u informeren dat wij vragen om een vooruitbetaling. U ontvangt een bevestiging zodra wij de betaling hebben ontvangen.
  • Please enter a number from 1 to 2.
  • De afternoon tea wordt elke zaterdag en zondag geserveerd.
  • Uw contactgegevens

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.