Afternoon tea

In Japan is thee een belangrijk onderdeel van de cultuur. Hotel Okura Amsterdam brengt een vleugje van deze traditie naar Amsterdam.

De gezondheid en het welzijn van onze gasten en collega’s heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de maatregelen die het RIVM en de Nederlandse overheid hebben afgekondigd voor Nederland strikt op. Dit betekent dat wij geen afternoon tea serveren tot en met 6 april. Als u een reservering heeft staan, krijgt u van ons persoonlijk bericht.

Afternoon tea

U kunt ieder weekend bij Hotel Okura Amsterdam terecht voor de leukste én lekkerste middagbesteding. Oosterse en westerse invloeden komen samen in Okura’s afternoon tea en worden in smaakvolle gangen gepresenteerd. Bij iedere gang wordt een bijpassende thee geschonken door serveersters in traditionele kimono’s.

Als u op zoek bent naar een afternoon tea met Japanse invloeden dan bent u elke zaterdag en zondag tussen 15:00 en 17:00 uur van harte welkom in onze lobby. De afternoon tea is € 48 en de royal afternoon tea met een glas champagne is € 59 per persoon. 

De afternoon tea voor de maanden juni, juli en augustus kan anders zijn dan u gewend bent. We zullen u verrassen en u op de hoogte houden via Instagram en op deze pagina.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met ons team restaurant reserveringen via restaurants@okura.nl of vul het onderstaande reserveringsformulier in.

Afternoon tea
Afternoon tea

De afternoon tea wordt afgetrapt met een amuse en een kick starter om het smaakpallet een boost te geven. Vervolgens worden verschillende hartige delicatessen geserveerd in combinatie met een bijpassende thee. Als kers op de taart bestaat de derde gang uit een ruime selectie aan zoete lekkernijen. Van matcha cheesecake met rood fruit tot een chocolade-koffie macaron en yuzu-tijm Madeleine. Kortom, de afternoon tea is een perfecte manier om familie en vrienden te verwennen. 

Afternoon tea reservering

  • Wij willen u informeren dat wij vragen om een vooruitbetaling. U ontvangt een bevestiging zodra wij de betaling hebben ontvangen.
  • Please enter a number from 1 to 20.
  • De afternoon tea wordt elke zaterdag en zondag geserveerd.
  • Uw contactgegevens

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.