Okura’s afternoon tea

Afternoon tea at Hotel Okura Amsterdam

U kunt ieder weekend terecht in Serre voor de lekkerste afternoon tea met Japanse invloeden. De diverse verfijnde zoete en hartige gerechten worden in smaakvolle gangen gepresenteerd. Bij iedere gang wordt een bijpassende thee geschonken.

De afternoon tea wordt afgetrapt met een amuse en kick starter om het smaakpallet een boost te geven. Vervolgens worden verschillende hartige delicatessen geserveerd in combinatie met een lichte groene thee. Als kers op de taart bestaat de derde gang uit een ruime selectie aan zoete lekkernijen. Kortom, de afternoon tea is een perfecte manier om samen met vrienden en familie van te genieten.

De afternoon tea wordt iedere zaterdag en zondag om 14:00 & 16:00 uur geserveerd in Serre. De afternoon tea is € 48 en de royal afternoon tea met een glas champagne is € 59 per persoon. 

Menu

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam via reservations@okura.nl of +31 (0)20 6788 300.

Afternoon tea reservering

  • Wij willen u informeren dat wij vragen om een vooruitbetaling. U ontvangt een bevestiging zodra wij de betaling hebben ontvangen.
  • Voer een getal tussen 1 en 6 in.
  • De afternoon tea wordt elke zaterdag en zondag geserveerd.
  • Uw contactgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.