Iced afternoon tea

Wij zijn erg verheugd om u, door de versoepeling van de maatregelen omtrent Covid-19 weer te kunnen verwelkomen. Hoewel onze manier van service verlenen tijdelijk verandert, doet onze gastvrijheid dat niet. Onze toegewijde teams staan nog steeds voor u klaar om u bijzondere ervaringen te geven. Om samen aan de richtlijnen te voldoen is er een aantal aanpassingen in de restaurants doorgevoerd waarvoor we uw medewerking vragen.

Iced afternoon tea

Deze zomer is Serre’s zonovergoten terras het decor van de verfrissende iced afternoon tea. Gelegen aan het water is dit de perfecte plek om het ultieme zomergevoel te ervaren. Terwijl de diverse zoete en hartige gerechten in meerdere gangen worden gepresenteerd, kunt u genieten van de zon, rust en het uitzicht op het water.

Okura’s patisseriechef Iiro Heinila en Serre’s chef Daniël Damen hebben de handen ineen geslagen met als resultaat een heerlijk zomers menu. De verfijnde zoete en hartige gerechten worden bij iedere gang begeleid door een ijsthee. Laat de zon zich een dag niet zien? Dan kunt u plaatsnemen in het met daglicht gevulde restaurant van Serre.

Iced afternoon tea menu

De iced afternoon tea wordt in de zomermaanden elke zaterdag en zondag vanaf 15:00 uur geserveerd in Serre. De iced afternoon tea is € 48 en de royal iced afternoon tea met een glas champagne is € 59 per persoon.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met ons team restaurant reserveringen via restaurants@okura.nl of vul het onderstaande reserveringsformulier in.

Wij willen u erop attenderen dat wij vanaf oktober de afternoon tea weer in de lobby serveren.

Iced afternoon tea
Iced afternoon tea

De iced afternoon tea wordt afgetrapt met een amuse en een verfrissende shot kombucha. Vervolgens worden een aantal signatuurgerechten van Daniël Damen als hartige delicatessen geserveerd in combinatie met een bijpassende ijsthee. Als kers op de taart bestaat de derde gang uit een ruime selectie aan zoete lekkernijen. Van frambozen cheesecake tot een lychee eclair en yuzu-tijm Madeleine. Sluit af met een verfrissende cocktail en uw ontspannen middag kan niet meer stuk.

Afternoon tea reservering

  • Wij willen u informeren dat wij vragen om een vooruitbetaling. U ontvangt een bevestiging zodra wij de betaling hebben ontvangen.
  • Please enter a number from 1 to 4.
  • De afternoon tea wordt elke zaterdag en zondag geserveerd.
  • Uw contactgegevens

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.