Afternoon Tea

In Japan is thee een belangrijk onderdeel van de cultuur.

Hotel Okura Amsterdam brengt een vleugje van deze traditie naar Amsterdam. Als u op zoek bent naar een Afternoon Tea met Japanse invloeden dan bent u elke zaterdag en zondag tussen 15:00 en 17:00 uur van harte welkom in onze Lobby Bar. De Afternoon Tea is € 38 per persoon. Bekijk het menu hier.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met ons team restaurant reserveringen via restaurants@okura.nl of +31 (0)20 6787 450.

Okura’s Afternoon Tea bestaat uit zoetigheden, hartige delicatessen en onbeperkt thee. Verrukkelijke lekkernijen zoals speculoos-marshmallow, amandel cake en macarons afgewisseld met heerlijke hartige delicatessen, als quiche, mini kroketjes, oreo van rode biet en zalm.

Het theemenu bestaat uit een selectie van zwarte, witte, groene en kruidenthee. Serveersters in traditionele kimono’s schenken de thee met uiterste elegantie en aandacht. Bij de Afternoon Tea komen oosterse enwesterse invloeden samen. De Afternoon Tea is een perfecte manier om familie en vrienden te verwennen.