Afternoon Tea in sakura-stijl

Volgens Japanse tradities is de bloei van de kersenbloesem – oftewel sakura – het officiële startsein van de lente.

De bloesems tonen aan dat de koude winter voorbij is, hét moment voor Okura’s patisserie-afdeling om eens helemaal uit te pakken. Onze patisserie-chefs zijn geïnspireerd geraakt door schoonheid van de bloesem, met een heerlijke Afternoon Tea tot gevolg. Wij serveren de Afternoon Tea in stijl van sakura elke zaterdag en zondag tussen 15:00 en 17:00 uur in onze Lobby Bar. De Afternoon Tea is € 38 per persoon. Bekijk het menu hier.

De Afternoon Tea wordt tot en met 26 mei geserveerd in sakura stijl.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met ons team restaurant reserveringen via restaurants@okura.nl of +31 (0)20 6787 450.

Sakura is niet alleen een genot voor het oog, het smaakt ook nog eens verrukkelijk. De Afternoon Tea bestaat uit diverse zoetigheden, hartige delicatessen en onbeperkt thee. Lekkernijen zoals tartelette met sakura en witte chocolade, sakura truffelbonbon en kersenmarshmallow worden geserveerd afgewisseld met heerlijke hartige delicatessen, als in tamari gemarineerde tonijn met gezouten sakura en brioche met foie gras en sakura gel. Meer informatie over het sakura seizoen vindt u hier.

Het theemenu bestaat uit een selectie van zwarte, witte, groene en kruidenthee. Serveersters in traditionele kimono’s schenken de thee met uiterste elegantie en aandacht. Bij de Afternoon Tea komen oosterse en westerse invloeden samen. De Afternoon Tea is een perfecte manier om familie en vrienden te verwennen.