Speciale gelegenheden

Wij begrijpen dat uw speciale gelegenheid een once-in-a-lifetime ervaring is. Of het nu gaat om een verjaardag of een romantisch uitje; ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Hieronder vindt u alle opties om iets speciaals te vieren op uw hotelkamer. Wilt u een speciale gelegenheid vieren met een groep mensen? Van een gender reveal party tot een diploma-uitreiking of jubileum. Wij bieden talloze mogelijkheden in zowel ruimtes als culinair aanbod. Alle mogelijkheden vindt u hier.

Family stay

Kamerdecoratie voor elke gelegenheid

Ons aanbod in kamerdecoratie of op culinair vlak stopt hier niet. Wij bieden een oplossing voor elke gelegenheid en we kunnen niet wachten om van u te horen wat u wilt vieren. Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Verjaardag

Vier uw verjaardag in stijl of verras iemand met een verjaardagsovernachting bij Hotel Okura Amsterdam. Geniet van een overnachting en een diner in een van onze restaurants. Onze chef-koks nemen u mee op een culinaire reis. Wij toveren graag uw kamer om in feestelijke sferen met ballonnen en een verjaardagstaart.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Romantic getaway at Hotel Okura Amsterdam

Jubileum

Laat de champagne knallen en steel het hart van uw geliefde met een romantische overnachting in een kamer die helemaal in het teken staat van uw speciale jubileum. Wij kunnen uw kamer of suite compleet naar uw wensen inrichten.