Loyaliteitsprogramma’s

Betreed een wereld van exclusieve voordelen door lid te worden van een van onze loyaliteitsprogramma’s. Hotel Okura Amsterdam biedt, als onderdeel van The Leading Hotels of the World en Okura Hotels & Resorts, twee loyaliteitsprogramma’s aan. Beide programma’s bieden exclusieve voordelen en toegang tot voorzieningen en evenementen speciaal voor leden. Daarnaast spaart u tijdens uw verblijf punten voor bijzondere cadeaus.

Hieronder vindt u meer informatie over beide lidmaatschappen en de mogelijkheid om u in te schrijven voor het lidmaatschap dat het beste bij u past. U kunt er ook voor kiezen om lid te worden van beide programma’s. Als u assistentie nodig heeft bij het kiezen of inschrijven, neem dan contact met ons op via reservations@okura.nl of +31 20 6788330.

One Harmony

One Harmony is een uniek lidmaatschap dat u beloont voor elk verblijf bij Okura Hotels & Resorts, Nikko Hotels International en Hotel JAL City bezoekt. Waar ter wereld u zich ook bevindt, met de punten die u spaart tijdens uw verblijf kunt u genieten van speciale voordelen en extra’s.

Boek rechtstreeks via www.oneharmony.com en ontvang een speciaal tarief als One Harmony-lid.

Wat zijn uw voordelen bij Hotel Okura Amsterdam

Registreer voor aankomst en profiteer direct van de voordelen van ons One Harmony-lidmaatschap, zonder kosten. Met dit lidmaatschap ontvangt u:

  • 10% korting in de Lobby Bar;
  • 10% korting op behandelingen in Nagomi Spa Treatments;
  • Een bite van het huis in Serre wanneer u hier dineert;
  • Kleine welkomstverrassing voor Loyal en Exclusive leden.

Ontdek meer over de toekenning van bonuspunten aan kamerverblijven en bijzondere cadeaus.

Word lid

Leaders club

Als Leaders Club-lid wordt u als vooraanstaand gast verwelkomd in de meer dan 400 onafhankelijke luxe hotels die deel uitmaken van The Leading Hotels of the World. Vanaf uw eerste dag geniet u van exclusieve voordelen en tarieven als lid, terwijl u met elk verblijf punten spaart voor extra’s.

Boek rechtstreeks via www.okura.nl en ontvang een speciaal tarief als Leaders club-lid.

Wat zijn uw voordelen bij Hotel Okura Amsterdam?

Het lidmaatschap van Leaders Club is gratis. U profiteert vanaf uw eerste verblijf van de voordelen van Leaders Club als u zich voor uw aankomst inschrijft. Deze voordelen zijn;

  • Upgradeprioriteit bij aankomst;
  • Dagelijks continentaal ontbijt voor twee;
  • Vroeg inchecken en laat uitchecken onder voorbehoud van beschikbaarheid;
  • Een welkomstgeschenk.

Haal meer uit uw lidmaatschap met de LHW app, ontworpen om te inspireren en u gedurende uw verblijf te ondersteunen met handige functies.

Word lid