Arrangementen

Sakura Experience

Ervaar de lente in volle pracht. Japanse en Westerse invloeden komen samen in Hotel Okura Amsterdam. Een bezoek aan Keukenhof is inbegrepen in dit voorjaarsarrangement, net als een heerlijke Afternoon Tea. Hier proeft u de lente!

Boek nu

Ciel Bleu Experience

Twee Michelinsterrenchef Arjan Speelman bereidt samen met zijn team een voortreffelijk verrassingsmenu. Na deze culinaire ervaring kunt u neerstrijken in een luxe kamer of suite voor een overnachting met hetzelfde panoramische uitzicht. Ultiem comfort en genieten.

Boek nu

Yamazato of Sazanka Experience

Wilt u de traditionele Japanse keuken ervaren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de terugreis? Na een overweldigend diner in één van onze Japanse restaurants is de enige reis die u nog hoeft te maken naar de hotelkamer. Geniet van de authentieke Japanse kaiseki ryori in Yamazato Restauarant of voel de hitte van de ijzeren bakplaten in Teppanyaki Restaurant Sazanka. Eindig de nacht met een ontspannend sake bad in uw kamer om vervolgens te gaan liggen onder het zachte Okura dekbed.

Boek de Yamazato Experience nu

Boek de Sazanka Experience nu

Serene Experience

Ontdek pure rust met ons Serene Experience arrangement. Ontspan in een vredige oase, ver weg van de drukte van de dag.

Boek nu

The Culinary Experience

Dit is een extra speciaal moment om Hotel Okura Amsterdam te bezoeken. Tijdens de speciale culinary experience overnacht u drie nachten in een zeer comfortabele kamer met een adembenemend uitzicht over heel Amsterdam – en ver daarbuiten. Als u uitgerust wakker wordt, geniet u van een gastronomisch ontbijt en maakt u plannen voor de dag.

Boek nu

Valet Experience

Gaat u graag met de auto op zakenreis of een weekendje weg? Bij Hotel Okura Amsterdam kunt u zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw verblijf. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar per auto en met het parking arrangement parkeert u uw auto voor een gereduceerd tarief.

Boek nu

Yamazato Restaurant