Arrangementen

Staycation

Om Japan te ontdekken hoeft u het vliegtuig niet in. In Hotel Okura Amsterdam ervaart u omotenashi, de karakteristieke Japanse gastvrijheid. Stap Okura’s wereld binnen en krijg het gevoel alsof u écht even weg bent met deze staycation in eigen land.  

Boek nu

Guests at Ciel Bleu Restaurant

Ciel Bleu arrangement

Ervaar de ultieme culinaire ervaring in de privacy van uw hotelkamer. Terwijl u geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over Amsterdam, wordt u verwend met een verrassingsmenu samengesteld door de tweesterrenchefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. Laat ons enthousiaste en professionele team uw zorgen wegnemen, zodat u volop kunt genieten van elk moment van uw dinerervaring met adembenemend uitzicht. Wij begeleiden u door de avond, zodat u zich over kunt geven aan een zintuiglijke ervaring.

Boek nu

Serre Bib Gourmand arrangement

Serre is de trotse bezitter van een Bib Gourmand onderscheiding van Michelin. Wilt u zelf ervaren waarom? Met Serre’s Bibendum-menu geniet u van heerlijke, internationaal geïnspireerde gerechten. Daarna neemt u de lift naar huis voor een overnachting in een van Okura’s hemelse bedden.

Boek nu

Romantic getaway at Hotel Okura Amsterdam

Romantisch overnachten

Steel het hart van uw geliefde met een romantische overnachting bij Hotel Okura Amsterdam. Bij aankomst staat een fles champagne en aardbeienplateau voor u klaar.

Boek nu

De ultieme culinaire beleving

Wilt u ontdekken waarom Hotel Okura Amsterdam een bestemming op zich is? In drie dagen tijd nemen wij u mee op Okura’s culinaire reis en dineert u in drie verschillende restaurants – met in totaal drie Michelinsterren. Om uw Okura-ervaring compleet te maken overnacht u in een luxe kamer met een adembenemend uitzicht.

Boek nu

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.