Arrangementen

Romantisch Amsterdam

Wilt u uw geliefde verrassen met een romantische overnachting? Van een fles champagne bij aankomst, tot een romantische Swedish-massage voor u tweeën met rozenblaadjes en kaarslicht: u wordt tot het uiterste verwend.

Boek nu

Ontdek Amsterdam arrangement

Amsterdam staat bekend om zijn 17e-eeuwse, karakteristieke sfeer, die op elke hoek van de straat te vinden is. Kom nóg meer te weten over de Nederlandse geschiedenis door een bezoek te brengen aan het Rijksmuseum.

Boek nu

Serre Bib Gourmand arrangement

Serre is de trotse bezitter van een Bib Gourmand onderscheiding van Michelin. Wilt u zelf ervaren waarom? Met Serre’s Bibendum-menu geniet u van heerlijke, internationaal geïnspireerde gerechten, waarvan u ook kunt genieten op ons sfeervolle zomerterras dat een prachtig uitzicht biedt over het Amstelkanaal. 

Boek nu

Ciel Bleu arrangement

Wilt u ervaren waar een restaurant met twee Michelinsterren naar smaakt? Bij Ciel Bleu Restaurant draait het niet alleen om het menu; het gaat voornamelijk om de beleving die de avond speciaal maakt. Van de meest adembenemende uitzichten over Amsterdam, tot de expertise van onze sommelier en de vlotte, enthousiaste bediening. Na deze unieke ervaring stapt u direct de lift in naar uw luxe hotelkamer waar u nog steeds van het prachtige uitzicht kunt genieten. 

Boek nu

De ultieme Okura-beleving

Wilt u ontdekken waarom Hotel Okura Amsterdam een bestemming op zich is? In drie dagen tijd nemen wij u mee op Okura’s culinaire reis en dineert u in drie verschillende restaurants – met in totaal drie Michelinsterren. Wij begrijpen ook dat u tussendoor tijd voor ontspanning nodig heeft. Daarom krijgt u de keuze uit één van de 60-minuten massages in onze spa. Na uw behandeling kunt u in het naastgelegen Nagomi Health een verfrissend baantje in het binnenzwembad trekken, ontspannen in de Jacuzzi of tot rust komen in één van de sauna’s. Om uw Okura-ervaring compleet te maken overnacht u in een luxe kamer met een adembenemend uitzicht.

Boek nu

Massage

Japans wellness arrangement

Verwen uzelf – en uw geliefde – met een dag vol ontspanning in de rustigste omgeving van Amsterdam. Om Japan te ontdekken hoeft u niet verder te reizen dan onze hoofdstad. Maak kennis met Okura’s Japanse achtergrond terwijl u geniet van een massage naar keuze in Nagomi Spa. Vervolgens kunt u plaatsnemen in ons traditioneel Japanse restaurant Yamazato, dat bekroond is met één Michelinster. 

Boek nu

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.