Arrangementen

Serre Bib Gourmand arrangement

Serre is de trotse bezitter van een Bib Gourmand onderscheiding van Michelin. Wilt u zelf ervaren waarom? Met Serre’s Bibendum-menu geniet u van heerlijke, internationaal geïnspireerde gerechten, waarvan u ook kunt genieten op ons sfeervolle zomerterras dat een prachtig uitzicht biedt over het Amstelkanaal. 

Boek nu

Guests at Ciel Bleu Restaurant

Ciel Bleu arrangement

Wilt u ervaren waar een restaurant met twee Michelinsterren naar smaakt? Bij Ciel Bleu Restaurant draait het niet alleen om het menu; het gaat voornamelijk om de beleving die de avond speciaal maakt. Van de meest adembenemende uitzichten over Amsterdam, tot de expertise van onze sommelier en de vlotte, enthousiaste bediening. Na deze unieke ervaring stapt u direct de lift in naar uw luxe hotelkamer waar u nog steeds van het prachtige uitzicht kunt genieten. 

Boek nu

De ultieme culinaire beleving

Wilt u ontdekken waarom Hotel Okura Amsterdam een bestemming op zich is? In drie dagen tijd nemen wij u mee op Okura’s culinaire reis en dineert u in drie verschillende restaurants – met in totaal drie Michelinsterren. Om uw Okura-ervaring compleet te maken overnacht u in een luxe kamer met een adembenemend uitzicht.

Boek nu

Ontdek Amsterdam arrangement

Amsterdam staat bekend om zijn 17e-eeuwse, karakteristieke sfeer, die op elke hoek van de straat te vinden is. Kom nóg meer te weten over de Nederlandse geschiedenis door een bezoek te brengen aan het Rijksmuseum. Verder is fiets- en boothuur inbegrepen in dit arrangement. Ooit begonnen uit praktisch oogpunt, is het tegenwoordig vooral de schoonheid die de grachten van Amsterdam z’n aantrekkingskracht geeft. Dus spring in een boot of pak een fiets. Met 165 grachten heeft u veel om te ontdekken.

Boek nu

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.