Arrangementen

Canal Cruise Experience

Stap aan boord van onze privésteiger en ervaar een boottocht speciaal samengesteld door onze conciërge. Geniet van een drankje terwijl u langs historische bezienswaardigheden vaart tijdens deze 2 uur durende cruise. De boottocht is ontworpen voor kleine groepen met een gepersonaliseerde ervaring, met voldoende ruimte om van het uitzicht te genieten.

Boek nu

Ciel Bleu Experience

Twee Michelinsterrenchef Arjan Speelman bereidt samen met zijn team een voortreffelijk verrassingsmenu. Na deze culinaire ervaring kunt u neerstrijken in een luxe kamer of suite voor een overnachting met hetzelfde panoramische uitzicht. Ultiem comfort en genieten.

Boek nu

Yamazato of Sazanka Experience

Wilt u de traditionele Japanse keuken ervaren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de terugreis? Na een overweldigend diner in één van onze Japanse restaurants is de enige reis die u nog hoeft te maken naar de hotelkamer. Geniet van de authentieke Japanse kaiseki ryori in Yamazato Restauarant of voel de hitte van de ijzeren bakplaten in Teppanyaki Restaurant Sazanka. Eindig de nacht met een ontspannend sake bad in uw kamer om vervolgens te gaan liggen onder het zachte Okura dekbed.

Boek de Yamazato Experience nu

Boek de Sazanka Experience nu

Wellness Experience

Ontdek pure rust met ons Wellness Experience arrangement. Ontspan in een vredige oase, ver weg van de drukte van de dag.

Boek nu

The Culinary Experience

Dit is een extra speciaal moment om Hotel Okura Amsterdam te bezoeken. Tijdens de speciale culinary experience overnacht u drie nachten in een zeer comfortabele kamer met een adembenemend uitzicht over heel Amsterdam – en ver daarbuiten. Als u uitgerust wakker wordt, geniet u van een gastronomisch ontbijt en maakt u plannen voor de dag.

Boek nu

Valet Experience

Gaat u graag met de auto op zakenreis of een weekendje weg? Bij Hotel Okura Amsterdam kunt u zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw verblijf. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar per auto en met het parking arrangement parkeert u uw auto voor een gereduceerd tarief.

Boek nu

Yamazato Restaurant