Arrangementen

Ciel Bleu Experience

Ervaar de ultieme culinaire ervaring in Ciel Bleu Restaurant. Terwijl u geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over Amsterdam, wordt u verwend met een verrassingsmenu samengesteld door de tweesterrenchef Arjan Speelman. Laat ons enthousiaste en professionele team uw zorgen wegnemen, zodat u volop kunt genieten van elk moment van uw dinerervaring met adembenemend uitzicht. Wij begeleiden u door de avond, zodat u zich over kunt geven aan een zintuiglijke ervaring.

Boek nu

Yamazato Or Sazanka Experience

Wilt u de traditionele Japanse keuken ervaren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de terugreis? Na een overweldigend diner in één van onze Japanse restaurants is de enige reis die u nog hoeft te maken naar de hotelkamer. Geniet van de authentieke Japanse kaiseki ryori in Yamazato Restauarant of voel de hitte van de ijzeren bakplaten in Teppanyaki Restaurant Sazanka. Eindig de nacht met een ontspannend sake bad in uw kamer om vervolgens te gaan liggen onder het zachte Okura dekbed.

Boek de Yamazato Experience nu

Boek de Sazanka Experience nu

Dual-City Culinary Experience

Ga op een luxueuze reis met onze exclusieve Dual-City Culinairy Experience. Ontdek het beste van Amsterdam en Antwerpen via een bijzondere samenwerking tussen Hotel Okura Amsterdam en het Botanic Sanctuary Antwerp, beide prestigieuze leden van Leading Hotels of the World. Ervaar 2 dagen al het prachtigs dat Amsterdam te bieden heeft, gevolgd door een overnachting in het bruisende Antwerpen.

Boek nu

Yamazato Restaurant

The Culinary Experience

Dit is een extra speciaal moment om Hotel Okura Amsterdam te bezoeken. Tijdens de speciale culinary experience overnacht u drie nachten in een zeer comfortabele kamer met een adembenemend uitzicht over heel Amsterdam – en ver daarbuiten. Als u uitgerust wakker wordt, geniet u van een gastronomisch ontbijt en maakt u plannen voor de dag.

Boek nu

The Valet Experience

Bezoekt u Amsterdam met de auto? Dan is dit arrangement perfect voor u. Bij Hotel Okura Amsterdam kunt u zonder zorgen tegen een speciaal tarief parkeren – voor een ontspannen begin van uw voortreffelijke verblijf.

Boek nu

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.