Serre

Kledingvoorschriften: smart casual
Terug naar overzicht

Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het vaandel staan.

Geachte gast,

Wij zijn erg verheugd om u, door de versoepeling van de maatregelen omtrent Covid-19 weer te kunnen verwelkomen in Serre. Hoewel onze manier van service verlenen tijdelijk verandert, doet onze gastvrijheid dat niet. Onze toegewijde teams staan nog steeds voor u klaar om u bijzondere ervaringen te geven. Om samen aan de richtlijnen te voldoen is er een aantal aanpassingen in de restaurants doorgevoerd waarvoor we uw medewerking vragen.

We kijken ernaar uit om u snel weer te verwelkomen bij Serre voor een onvergetelijke dinerervaring.

Keuken

Internationale specialiteiten

Openingstijden

Dagelijks
10:00 – 22:00 uur

Kleding-voorschriften

Smart casual

Contact

+31 (0)20 6787 450

Adres

Ferdinand Bolstraat 333 1072LH Amsterdam

Carrot - gnoicchi - orange - vadouvan

Menu

Geniet van tal van verschillende internationale gerechten bij Serre. Kies voor een lichte lunch of een diner. Naast ons à la carte menu serveren wij ons Bibendummenu: 3-gangenlunch of –diner voor € 39.

Lunch- & dinermenu

Beperkte foodservice van 10:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 17:30 uur.

Allergieën en dieetwensen

Wij vernemen graag uw dieetwensen en/of allergieën in uw reservering, zodat we onze service kunnen aanpassen op uw wensen.

Kledingvoorschriften: smart casual

Serre

Serre is nét even anders dan de andere restaurants in Hotel Okura Amsterdam. Omringd door de culinaire grootheden waar Okura om bekend staat, is het een fijne brasserie waar u geniet van verrassende gerechten met invloeden uit alle windstreken. Dat alles in een vlotte en gemoedelijke sfeer die past bij het trendgevoelige en speelse karakter van Serre.

In Serre staan we altijd voor u klaar, of u nu komt voor een lunch met relaties, een borrel met vrienden of om iets te vieren met familie. Serre is een plek waar u de hele dag door kunt binnenlopen voor een kop koffie, goed glas wijn, lunch of diner. Waar u weet dat het eten goed is, de mensen vriendelijk zijn, en u simpelweg even lekker kunt genieten van smaken die misschien nog niet helemaal bekend zijn.

Serre bevindt zich in de gezellige Amsterdamse wijk ‘De Pijp’. Verscholen aan het Amstelkanaal vindt u het sfeervolle zomerterras, dat uitnodigt tot een spontane borrel in de namiddag of om even bij te komen van de stadse hectiek. Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het vaandel staan. Daarnaast staat kwaliteit altijd centraal, de Bib Gourmand bekroning is hier het bewijs van.

Terrace Serre

Bib Gourmand

Naast de Michelinster kent Michelin ook een andere kwalificatie, de Bib Gourmand. De Bib Gourmand staat voor een uitstekende prijskwaliteitverhouding en wordt toegekend aan restaurants met een kwaliteitskeuken die een driegangenmenu serveert onder de €39, exclusief dranken. Ook bij Serre bestaat het Bibendum-menu uit drie gangen voor €39. Net zoals de Michelinster is de Bib Gourmand uitgegroeid tot een begrip. Bij een Bib Gourmand restaurant ziet u dat luxe en gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn. Hoe de Bib aan zijn naam komt? Het is de afkorting van Bibendum, oftewel het Michelinmannetje.

Internationale keuken

Bij Serre geniet u van internationaal geïnspireerde gerechten met seizoensgebonden en verse producten bereidt door chef Daniel Damen. Kenmerkend voor Serre zijn de perfect uitgebalanceerde gerechten van hoge kwaliteit. Het team licht graag de specialiteiten van de menu- en wijnkaart toe en stemt deze moeiteloos af op de wensen van de gast.

Daniel Damen - chef Serre

Onze andere culinaire opties

Individuele workshops

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura.

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Workshop op maat

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura.

Ciel Bleu Restaurant**

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping Geachte gast, Onze deuren zijn geopend…