Serre

Kledingvoorschriften: smart casual
Terug naar overzicht

Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het vaandel staan.

Geachte gast,

Zoals afgekondigd door de Nederlandse overheid moeten wij onze eet- en drinkgelegenheden sluiten. De gezondheid en het welzijn van onze gasten en collega’s heeft nog steeds onze hoogste prioriteit en daarom hebben wij het moeilijke besluit moeten nemen om onze deuren tijdelijk te sluiten.

Omdat het momenteel niet mogelijk is om onze om ons restaurant te bezoeken, kunt u deze ervaring wel mee naar huis nemen met Okura at Home.

We kijken er ontzettend naar uit om u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Keuken

Internationale specialiteiten

Openingstijden

Ma – do: 08:00 – 22:00 uur
Vr – zo: 10:00 – 22:00 uur

Kleding-voorschriften

Smart casual

Contact

+31 (0)20 6787 450

Adres

Ferdinand Bolstraat 333 1072LH Amsterdam

Serre dishes

Menu

Geniet van tal van verschillende internationale gerechten bij Serre. Kies voor een lichte lunch of een diner. Naast ons à la carte menu serveren wij ons Bibendummenu: 3-gangenlunch of –diner voor € 39.

Lunch- & dinermenu

Beperkte foodservice van 10:00 tot 12:00 uur.

Allergieën en dieetwensen

Wij vernemen graag uw dieetwensen en/of allergieën in uw reservering, zodat we onze service kunnen aanpassen op uw wensen.

Kledingvoorschriften: smart casual

Serre

Ontdek ontspannen dineren bij Serre. Gelegen aan het water, in de luwte van Hotel Okura Amsterdam, serveert het restaurant de hele dag door verfijnde gerechten. Het gepassioneerde team van Serre staat altijd voor u klaar. Of u nu komt voor een zakelijke lunch, goed glas wijn of een heerlijk diner. De erkenning met een Bib Gourmand door Michelin staat voor de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Voor € 39 geniet u van een driegangenmenu uit de internationale keuken van Serre. 

Het met daglicht gevulde restaurant heeft een elegant design met subtiele verwijzingen naar de natuur. De harmonieuze kleuren en het comfortabele meubilair dragen bij aan de ontspannen sfeer. Bij Serre vindt u een diversiteit aan gerechten in de breedste zin van het woord. Van een klassieke steak tartaar tot zachtgegaarde wagyu. De basis is internationaal en de smaken zijn verfijnd. Daarnaast maakt Chef Daniël Damen graag gebruik van Aziatische smaken. Hij haalt daarvoor inspiratie uit de Japanse identiteit van het hotel, maar ook uit zijn reislustige aard.

In de zomer kunt u plaatsnemen op onze favoriete plek: het zonovergoten terras aan het Amstelkanaal. Aan het begin van de lente wordt Serre’s terras omgetoverd tot magisch decor met de prachtige wit en roze gekleurde kersenbloesem. De ideale plek om op ieder moment van de dag even te ontsnappen aan de hectiek van de stad en te genieten van de zon, de rust en het uitzicht over het water.

Serre dishes

Bib Gourmand

Naast de Michelinster kent Michelin ook een andere kwalificatie, de Bib Gourmand. De Bib Gourmand staat voor een uitstekende prijskwaliteitverhouding en wordt toegekend aan restaurants met een kwaliteitskeuken die een driegangenmenu serveert onder de €39, exclusief dranken. Ook bij Serre bestaat het Bibendum-menu uit drie gangen voor €39. Net zoals de Michelinster is de Bib Gourmand uitgegroeid tot een begrip. Bij een Bib Gourmand restaurant ziet u dat luxe en gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn. Hoe de Bib aan zijn naam komt? Het is de afkorting van Bibendum, oftewel het Michelinmannetje.

Internationale keuken

Bij Serre geniet u van internationaal geïnspireerde gerechten met seizoensgebonden en verse producten bereidt. Kenmerkend voor Serre zijn de perfect uitgebalanceerde gerechten van hoge kwaliteit. Het team licht graag de specialiteiten van de menu- en wijnkaart toe en stemt deze moeiteloos af op de wensen van de gast.

Onze andere culinaire opties

Okura at your office

Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om verbonden te blijven met uw medewerkers. Wij begrijpen…

Haal Okura’s dinerervaring in huis

Stel uw eigen menu samen met uw favoriete gerechten uit de restaurants van Hotel Okura Amsterdam voor een…

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Workshop op maat

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura.