Serre

Kledingvoorschriften: smart casual
Terug naar overzicht

Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het vaandel staan.

  • Internationale specialiteiten
  • Bib Gourmand
  • Bibendum menu
  • Terras
  • Informele sfeer
Keuken

Internationale specialiteiten

Openingstijden

Dagelijks
10:00 – 22:00 uur

Kleding-voorschriften

Smart casual

Contact

+31 (0)20 6787 450

Adres

Ferdinand Bolstraat 333 1072LH Amsterdam

Carrot - gnoicchi - orange - vadouvan

Menu

Geniet van tal van verschillende internationale gerechten bij Serre. Kies voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een lichte lunch, of een diner. Naast ons á la carte menu serveren wij ons Bibendummenu: 3-gangenlunch of –diner voor € 37.

A la carte menu lunch
A la carte menu diner

Beperkte foodservice van 10.00 tot 12.00 uur en 15.00 tot 17.30 uur.

Allergieën en dieetwensen

Wij vernemen graag uw dieetwensen en/of allergieën in uw reservering, zodat we onze service kunnen aanpassen op uw wensen.

Kledingvoorschriften: smart casual

Serre

Serre is nét even anders dan de andere restaurants in Hotel Okura Amsterdam. Omringd door de culinaire grootheden waar Okura om bekend staat, is het een fijne brasserie waar je geniet van verrassende gerechten met invloeden uit alle windstreken. Dat alles in een vlotte en gemoedelijke sfeer die past bij het trendgevoelige en speelse karakter van Serre.

In Serre staan we altijd voor je klaar, of je nu komt voor een lunch met relaties, een borrel met vrienden of om iets te vieren met familie. Serre is een plek waar je de hele dag door kunt binnenlopen voor een kop koffie, goed glas wijn, lunch of diner. Waar je weet dat het eten goed is, de mensen vriendelijk zijn, en je simpelweg even lekker kunt genieten van smaken die je misschien nog niet helemaal bekend zijn.

Serre bevindt zich in de gezellige Amsterdamse wijk ‘De Pijp’. Verscholen aan het Amstelkanaal vind je het sfeervolle zomerterras, dat uitnodigt tot een spontane borrel in de namiddag of om even bij te komen van de stadse hectiek. Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het vaandel staan. Daarnaast staat kwaliteit altijd centraal, de Bib Gourmand bekroning is hier het bewijs van.

Bib Gourmand

Naast de Michelinster kent Michelin ook een andere kwalificatie, de Bib Gourmand. De Bib Gourmand staat voor een uitstekende prijskwaliteitverhouding en wordt toegekend aan restaurants met een kwaliteitskeuken die een driegangenmenu serveert onder de €37, exclusief dranken. Ook bij Serre bestaat het Bibendum-menu uit drie gangen voor €37. Net zoals de Michelinster is de Bib Gourmand uitgegroeid tot een begrip. Je ziet dat bij een Bib Gourmand restaurant luxe en gastronomisch dineren niet duur hoeven te zijn. Hoe de Bib aan zijn naam komt? Het is de afkorting van Bibendum, oftewel het Michelinmannetje.

Internationale keuken

Bij Serre geniet u van internationaal geïnspireerde gerechten met seizoensgebonden, verse producten. Kenmerkend voor Serre zijn de perfect uitgebalanceerde gerechten van hoge kwaliteit. Het team licht graag de specialiteiten van de menu- en wijnkaart toe en stemt deze moeiteloos af op de wensen van de gast.

Kitchen team Serre

Onze andere culinaire opties

Taste of Okura

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura.

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Ciel Bleu Restaurant**

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping 2 Michelinsterren Internationale keuken Chef’s Table…

Yamazato Restaurant*

Yamazato Restaurant serveert traditionele gerechten uit de Japanse kaiseki keuken. De typisch Japanse sfeer wordt versterkt door de service.  1 Michelinster…