Serre

Kledingvoorschriften: smart casual
Terug naar overzicht

Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het vaandel staan.

Keuken

Internationale specialiteiten

Openingstijden

Dagelijks vanaf 11:00 uur
Laatste aankomst 21:00 uur

Kleding-voorschriften

Smart casual

Contact

+31 (0)20 6788 300

Adres

Ferdinand Bolstraat 333 1072LH Amsterdam

Menu

Geniet van tal van verschillende internationale gerechten bij Serre. Kies voor een lichte lunch. Naast ons à la carte menu serveren wij ons Bibendummenu: 3-gangenlunch voor € 44.

Serre a la carte

Serre Bibendum menu

Allergieën en dieetwensen

Wij vernemen graag uw dieetwensen en/of allergieën in uw reservering, zodat we onze service kunnen aanpassen op uw wensen.

Afternoon tea

U kunt ieder weekend bij ons terecht voor de lekkerste afternoon tea met Japanse invloeden. De diverse verfijnde zoete en hartige gerechten worden in smaakvolle gangen gepresenteerd. Bij iedere gang wordt een bijpassende thee geschonken.

Reserveer de afternoon tea

Kledingvoorschriften: smart casual

Serre

Kom ontspannen dineren bij Serre. Gelegen aan het water, in de luwte van Hotel Okura Amsterdam, kunt u de hele dag door aanschuiven voor hoogstaande gerechten. De erkenning met een Bib Gourmand door Michelin staat voor de perfecte prijs-kwaliteit verhouding, waarbij u voor € 44 geniet van een driegangenmenu. 

Het lichte, elegante restaurant biedt het perfecte decor voor een heerlijk ontbijt, goed glas wijn, een ontspannen lunch of een romantisch diner. Met een kaart die gecreëerd is door Arjan Speelman vindt u bij Serre eenvoud op z’n allerbest. Van speciaalbier en bitterballen tot kaviaar en Dom Perignon, en alles ertussenin. De basis is internationaal en de smaken verfijnd.

In de zomer kunt u plaatsnemen op onze favoriete plek: het zonovergoten terras aan het Amstelkanaal. Vanaf uw tafel kijkt u uit over het schitterende water waar u de boten recht voor u ziet aanmeren. Aan het begin van de lente wordt Serre’s terras omgetoverd tot magisch decor met de prachtige wit en roze gekleurde kersenbloesem. De ideale plek om op ieder moment van de dag even te ontsnappen aan de hectiek van de stad en te genieten van de zon, de rust en het uitzicht over het water.

Bib Gourmand

Naast de Michelinster kent Michelin ook een andere kwalificatie, de Bib Gourmand. De Bib Gourmand staat voor een uitstekende prijskwaliteitverhouding en wordt toegekend aan restaurants met een kwaliteitskeuken die een driegangenmenu serveert onder de €44, exclusief dranken. Ook bij Serre bestaat het Bibendum-menu uit drie gangen voor €44. Net zoals de Michelinster is de Bib Gourmand uitgegroeid tot een begrip. Bij een Bib Gourmand restaurant ziet u dat luxe en gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn. Hoe de Bib aan zijn naam komt? Het is de afkorting van Bibendum, oftewel het Michelinmannetje.

Onze andere culinaire opties

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Ciel Bleu Restaurant**

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping Keuken Internationaal…

Yamazato Restaurant*

Yamazato Restaurant serveert traditionele gerechten uit de Japanse kaiseki keuken. De typisch Japanse sfeer wordt versterkt door de service. …

Lobby Bar

Geniet van een aperitief in een informele ambiance. Cocktail & Champagne Informele ambiance Art Deco design Aperitief of…