Concierge services

Amsterdam heeft veel verschillende facetten te bieden, van een rondvaart door de grachten tot wereldberoemde musea. Het conciërge team staat voor u klaar om stadsinformatie en service in de breedste zin van het woord te bieden; van het regelen van vervoer, activiteiten, winkelsuggesties en wandelroutes tot ticketservice, fietsroutes en een gedetailleerde kaart van de verschillende wijken in Amsterdam. Wij delen graag alle ins en outs van de stad met u. Ons team doet er alles aan om uw bezoek om te toveren tot een authentieke beleving.

Geniet van de stad

Om optimaal van het stadcentrum te genieten, raden wij drie vervoersopties aan: per boot, per fiets of laat u rondrijden door een privé chauffeur.

Boot

Vanaf het water kunt u de stad verkennen op een ontspannen manier. Of u er nu voor kiest om uw eigen kapitein te zijn en een picknick aan boord organiseert, of gaat voor een traditionele saloonboot met een kapitein en een serveerster die de lekkerste hapjes en drankjes voor u verzorgen terwijl u geniet van de omgeving. Wij organiseren graag een bootervaring voor u die voldoet aan uw wensen.

Canal bike Amsterdam

Fiets

De stad per fiets verkennen is echter ook een ideale manier om te genieten van alles wat het stadscentrum te bieden heeft. De fiets is het favoriete vervoersmiddel van de lokale bevolking. Wij verhuren fietsen die u kunt gebruiken om door de stad te fietsen en plekken te ontdekken die u nog nooit eerder gezien heeft. Ook voorzien wij u graag van een route door en buiten de stad die aansluit op uw wensen. Wist u al dat wij ook een picknick voor u kunnen verzorgen om de ervaring compleet te maken? Meer informatie vindt u hier.

24 uur voor € 18,50 per fiets

Tour

Of u nu de stad wilt verkennen met een privé chauffeur die u rondrijdt (met of zonder een gids die u alles over Amsterdam kan vertellen) of meer van Nederland wilt verkennen, wij verzorgen graag een auto voor u die hier het beste bij aansluit.

Mercedes E class voor €110 per uur
Mercedes S class voor €135 per uur
Mercedes V class voor €150 per uur

* Indien uw transportdatum na 1 april 2024 valt, houd er dan rekening mee dat er een tariefwijziging van toepassing is.