Langdurig verblijf

Of u nu een maand of een half jaar verblijft, wij hebben altijd een passend aanbod. Met onze verschillende kamers en suites kunnen wij aan ieders wensen voldoen. Bij Hotel Okura Amsterdam ervaart u het gevoel van thuis met de service en luxe faciliteiten van een vijfsterrenhotel.

Met een betoverend uitzicht over Amsterdam en een serene en gastvrije sfeer is Hotel Okura Amsterdam de ideale plek voor een langdurig verblijf. Onze ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien, zowel voor een goede nachtrust als voor het werken vanuit uw eigen privéomgeving. De wasserijservice, parkeergarage en de discrete service van ons team zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

U kunt uw ontbijt, lunch en diner op uw kamer laten serveren of genieten van een heerlijk menu in één van Okura’s gerenommeerde restaurants. 

Ook voor uw fysieke gezondheid hoeft u de deur niet uit. Gebruik van de fitnessruimte, waar professionele trainers klaar staan om u van persoonlijk advies te voorzien, het binnenzwembad en de sauna’s zijn bij uw verblijf inbegrepen.

Wij bespreken uw wensen voor een onvergetelijk verblijf graag tot in detail en nemen daarom voorafgaand aan uw komst contact met u op, zodat we alles voor uw verblijf in orde kunnen brengen.

Pillows

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Kimono lady's bowing in lobby

Het tarief voor een langdurig verblijf is inclusief

  • Verblijf in een kamertype naar keuze.
  • Toegang tot Nagomi Gym & Wellness, inclusief binnenzwembad, fitnessruimte en sauna.
  • 20% korting op roomservice of op een à la carte diner in Serre.
  • Dagelijks een fles water
  • Dagelijkse schoonmaakservice.
  • Snelwerkende Wi-Fi.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering