Privé dineren

Wilt u in een select gezelschap genieten van de gerechten geserveerd door onze restaurants? Onze restaurants hebben private dining mogelijkheden en kunnen zelfs geheel gereserveerd worden voor exclusief gebruik.

  • Private room
  • Knusse en aangename sfeer

Ciel Bleu Restaurant

Zoekt u een onvergetelijke culinaire ervaring? Reserveer dan de Chef’s Table in ons tweesterrenrestaurant Ciel Bleu. In deze uitzonderlijke ruimte krijgt u een unieke kijk in de keuken van Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. De Chef’s Table kunt u reserveren voor vier tot tien personen. Tevens biedt Ciel Bleu nog andere private dining mogelijkheden. Voor grotere groepen bevelen wij de Starlight zaal aan. Daar kunt u met 10 tot 16 gasten dineren terwijl u geniet van een spectaculair uitzicht over Amsterdam.

Yamazato Restaurant

Yamazato Restaurant biedt de traditionele Japanse ervaring, buiten Japan. In Yamazato serveert chef Masanori Tomikawa unieke gerechten volgens de klassieke kaiseki structuur. Het restaurant heeft diverse ruimtes beschikbaar voor private dining, van 4 tot 24 gasten. Geniet bijvoorbeeld van een intiem diner in onze Tatami Room. Hier dineert u in typisch Japanse stijl, waarbij u traditiegetrouw op een tatami-mat plaatsneemt. Wij hebben deze ruimte uitgebreid met rugleuning en ruimte om uw benen te strekken, zodat u comfortabel zit.

Teppanyaki Restaurant Sazanka

Onze Teppan-chefs heten u graag welkom in Teppanyaki Restaurant Sazanka. Groepen van 12 tot 18 gasten kunnen bij Sazanka terecht voor private dining met een eigen chef. Verse gerechten worden hier bereid voor uw ogen op een hete bakplaat. Op aanvraag is het mogelijk om met grote groepen de lunchen bij Sazanka.

Serre

Serre biedt u de mogelijkheid om het gehele restaurant te boeken voor een besloten evenement. Neem contact op met onze afdeling restaurantreserveringen voor een op maat gemaakt voorstel via restaurants@okura.nl of +31 (0)20 6787 450.

Taste of Okura

Taste of Okura biedt de mogelijkheid voor een workshop of event op maat, denk hierbij aan een walking diner, kookdemonstratie of een live cooking event. Onze chef Louise O’Hare denkt met u mee over de mogelijkheden. Wij richten de kookstudio graag naar uw wensen in. Ook is de tafelsetting geheel aan te passen naar uw wensen. Dit maakt Taste of Okura zeer geschikt voor onder andere teambuilding activiteiten, uitjes met klanten en verjaardagen. Interesse? Vraag een offerte aan.