The Art of Okura-arrangement

Deze special is exclusief verkrijgbaar op onze eigen website

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Tijdens het speciale The Art of Okura-arrangement overnacht u drie nachten in een zeer comfortabele kamer met een adembenemend uitzicht over heel Amsterdam – en ver daarbuiten. Als u uitgerust wakker wordt, geniet u van een gastronomisch ontbijt en maakt u plannen voor de dag. Misschien gaat u De Pijp verkennen, kunst uit de Gouden Eeuw bekijken, genieten van de weldadige luxe van Nagomi Spa.

De avonden van het The Art of Okura-arrangement, staan geheel in het teken van onze culinaire tradities. Wij ontvangen u aan het eind van elke dag graag in één van onze vooraanstaande restaurants, die samen goed zijn voor drie Michelinsterren. Bij Yamazato ontdekt u de authentieke Japanse kaiseki keuken; een bijzondere ervaring waarbij pure Japanse ingrediënten en het seizoen centraal staan. Bij Teppanyaki Restaurant Sazanka maken teppan-chefs voor uw ogen tongstrelende gerechten klaar, met verbluffende, Japanse precisie. Op uw laatste avond stapt u een wereld van smaak binnen, wanneer u het elegante Ciel Bleu Restaurant betreedt. Dit twee-sterren restaurant met adembenemende uitzicht op Amsterdam en opmerkelijke signature gerechten, is een ervaring om nooit te vergeten.  

Aperitif and bites at Ciel Bleu Restaurant

The Art of Okura-arrangement is inclusief

  • Drie overnachtingen in een Executive Kamer of een hoger kamertype.
  • Ciel Bleu Tasting Menu inclusief champagne-aperitief, wijnarrangement, water en koffie of thee in tweesterrenrestaurant Ciel Bleu.
  • Seizoensmenu inclusief champagne-aperitief, wijn of sake, water en koffie of thee in het traditioneel Japanse Yamazato Restaurant, gewaardeerd met één Michelinster.
  • Seizoensmenu inclusief champagne-aperitief, wijn of sake, water en koffie of thee in Teppanyaki Restaurant Sazanka.
  • Uitgebreid ontbijt.
  • Parkeren.
  • Toegang tot The Panorama Lounge, inclusief drankjes en bites.
  • Toegang tot Nagomi Gym & Wellness, met binnenzwembad, bubbelbad, sauna en fitnessruimte.
  • Snelle wifi tijdens uw verblijf om uw favoriete series te bekijken.

Drie nachten vanaf € 3,252 per kamer op basis van twee personen.
Exclusief toeristenbelasting, op basis van beschikbaarheid.

Na uw boeking nemen wij contact met u op om het gewenste tijdstip van uw diner af te stemmen.

Deze special is exclusief verkrijgbaar op onze eigen website

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.