The Art of Okura-arrangement

Deze special is exclusief verkrijgbaar op onze eigen website

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Dit is een extra speciaal moment om Hotel Okura Amsterdam te bezoeken. Wij vieren namelijk onze vijftigste verjaardag. Een gouden jubileum, dat geheel in het teken staat van The Art of Okura. Wat dat betekent laten wij u graag zien tijdens een culinaire verwen-reis.   

Tijdens het speciale The Art of Okura-arrangement overnacht u drie nachten in een zeer comfortabele kamer met een adembenemend uitzicht over heel Amsterdam – en ver daarbuiten. Als u uitgerust wakker wordt, geniet u van een gastronomisch ontbijt en maakt u plannen voor de dag. Misschien gaat u De Pijp verkennen, kunst uit de Gouden Eeuw bekijken, genieten van de weldadige luxe van Nagomi Spa & Health of luisteren naar een van de inspirerende The Art of Okura-verhalen in onze lobby. Terwijl u achteroverleunt en geniet van de serene rust, vertelt een indrukwekkende, eeuwenoude Ginkgo-boom u inspirerende verhalen en bijzondere herinneringen.

De avonden van het The Art of Okura-arrangement, staan geheel in het teken van onze culinaire tradities. Wij ontvangen u aan het eind van elke dag graag in één van onze vooraanstaande restaurants, die samen goed zijn voor drie Michelinsterren. Bij Yamazato ontdekt u de authentieke Japanse kaiseki keuken; een bijzondere ervaring waarbij pure Japanse ingrediënten en het seizoen centraal staan. Bij Teppanyaki Restaurant Sazanka maken teppan-chefs voor uw ogen tongstrelende gerechten klaar, met verbluffende, Japanse precisie. Op uw laatste avond stapt u een wereld van smaak binnen, wanneer u het elegante Ciel Bleu Restaurant betreedt. Dit twee-sterren restaurant met adembenemende uitzicht op Amsterdam en opmerkelijke signature gerechten, is een ervaring om nooit te vergeten.  

Wij hopen u tijdens ons jubileumjaar te mogen ontvangen met dit speciale arrangement, zodat wij u alle aspecten van The Art of Okura kunnen laten beleven.

Aperitif and bites at Ciel Bleu Restaurant

The Art of Okura-arrangement is inclusief

  • Drie overnachtingen in een Executive Kamer of een hoger kamertype.
  • Ciel Bleu Tasting Menu inclusief champagne-aperitief, wijnarrangement, water en koffie of thee in tweesterrenrestaurant Ciel Bleu.
  • Seizoensmenu inclusief champagne-aperitief, wijn of sake, water en koffie of thee in het traditioneel Japanse Yamazato Restaurant, gewaardeerd met één Michelinster.
  • Seizoensmenu inclusief champagne-aperitief, wijn of sake, water en koffie of thee in Teppanyaki Restaurant Sazanka.
  • Uitgebreid ontbijt.
  • Parkeren.
  • Toegang tot The Panorama Lounge, inclusief drankjes en bites.
  • Toegang tot Nagomi Health, met binnenzwembad, bubbelbad, sauna en fitnessruimte.
  • Snelle wifi tijdens uw verblijf om uw favoriete series te bekijken.

Drie nachten vanaf € 2.923 per kamer op basis van twee personen.
Exclusief toeristenbelasting, op basis van beschikbaarheid.

Na uw boeking nemen wij contact met u op om het gewenste tijdstip van uw diner af te stemmen.

Deze special is exclusief verkrijgbaar op onze eigen website

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.