Vroeg inchecken en laat uitchecken

Wilt u extra vroeg uw kamer in op de dag van aankomst en iets langer genieten van het comfort van uw hotelkamer op de dag van vertrek? U kunt voor € 120 uw Okura-ervaring op basis van beschikbaarheid upgraden met een vroege check-in en € 99 voor een late check-out. 

Voor de vroege vogels is uw kamer dan vanaf 10:00 uur gereed om in te checken. U kunt de gehele dag genieten van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft of kies ervoor om de stad te verkennen. Zo gunt u uzelf alle tijd om te ontdekken wat Amsterdam te bieden heeft. Of u nu een rondvaart wilt maken over de grachtengordel, één van de prachtige musea wilt bezoeken, wilt shoppen in de leukste winkelstraten of een park wilt bezoeken. Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden. 

Speciaal voor de uitslapers bieden wij de mogelijkheid om lekker lang in bed te blijven liggen. In plaats van de reguliere uitchecktijd van 12:00 uur, hoeft u nu pas om 17:00 uur uw kamer te verlaten. Geniet van een heerlijk ontbijt en neem daarna een warm bad of kom nog tot rust in Nagomi Gym & Wellness.

U kunt dit reserveren tijdens het boeken van uw kamer of via reservations@okura.nl.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering