Pop-up Pastry

Terug naar overzicht

Okura presenteert ambachtelijke patisserie in Pop-up Pastry

Pop-up Pastry, via het terras van Serre, op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam, is geopend tot 3 september 2023

Amsterdam, 19 juli 2023 – Vanaf vandaag is de ambachtelijke patisserie van Hotel Okura Amsterdam verkrijgbaar in de Pop-up Pastry. In de pop-up store, bereikbaar via het terras van Serre, op de begane grond presenteert het vijfsterrenhotel hotel de eetbare kunstwerken. De patisserie is met ongeëvenaarde precisie en passie samengesteld door een deskundig team van patissiers onder leiding van Executive Pastry Chef Iiro Heinila. Pop-up Pastry laat het vakmanschap en de expertise van de getalenteerde patissiers zien. Fijnproevers moeten er snel bij zijn, want de pop-up is maar 7 weken tot 3 september geopend.

Bezoekers worden uitgenodigd voor een verrukkelijke reis door de wereld van culinaire creaties met een Japanse touch. Van zorgvuldig bereide Japanse fruit sando sandwiches tot heerlijke macarons met smaken als matcha-pistache, chocolade-sesam en sobacha-vanille. Uiteraard zijn ook luxueuze taartjes en betoverende bonbons vertegenwoordigd in de pop-up store. Het scala aan verrukkelijke lekkernijen zal iedere bezoeker betoveren, of het nu gaat om een hotelgast of een bezoeker uit de regio.

Pastry menu

Tot 3 september is de Pop-up Pastry geopend van woensdag tot en met zondag van 10 tot 18 uur. De pop-up store bevindt zich op de begane grond van het hotel met de entree via het terras van restaurant Serre.

Vol passie vertelt Iiro Heinila, Executive Pastry Chef, Hotel Okura Amsterdam over de eetbare kunstwerken: “Patisserie is een van de meesterlijke ambachten binnen Hotel Okura Amsterdam. Samen met mijn team maken wij elke dag culinaire creaties op hoog niveau met aandacht voor elk detail. Hier zet ik met liefde mijn handtekening onder. Of je nu een hotelgast bent of een van onze buren, deze tijdelijke exclusieve patisserie-ervaring belooft een onvergetelijke verwennerij te worden.”

“We zijn verheugd om deze exclusieve pop-up patisserie te hosten en gasten een heerlijke reis door de wereld van zoetigheden te bieden,” zegt Jeroen Taillie, de trotse Director of Food & Beverage, Hotel Okura Amsterdam. “Hotel Okura Amsterdam is altijd toegewijd aan het bieden van buitengewone culinaire ervaringen en deze pop-up shop is een nieuwe manier om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Laat u betoveren door delicate smaken, prachtige presentatie en aandacht voor detail.”