Okura serveert gastronomische Paasbrunch

Terug naar overzicht

Zondag 31 maart verwelkomt Okura gewaardeerde gasten voor Paasbrunch in stijl.

Amsterdam, 8 maart 2024 – Pasen en culinair genieten gaan deze Pasen hand in hand in Hotel Okura Amsterdam. Het gastronomische Paasbuffet wordt geserveerd op zondag eerste Paasdag vanaf 12 uur in de Grand Ballroom. Samen met livemuziek en de Paashaas die langskomt, is de Paasbrunch een feestelijke culinaire aangelegenheid met hartverwarmende momenten.

Executive Chef Michel Westerman verwent gasten met culinaire creaties die met de grootste precisie zijn samengesteld. “Het was weer fanatisch om dit paasbuffet samen te stellen. Zoals nu met Pasen, verzorgen wij regelmatig hoogstaande buffetten voor de events die bij ons georganiseerd worden. Dit is maatwerk waar we ons vakmanschap en creativiteit goed in kwijt kunnen. Elk gerecht draagt bij aan de totaalbeleving en is tegelijkertijd een feestje op zich.”

Executive Pastry Chef Iiro Heinila verrijkt de Paasbrunch met ambachtelijke desserts. “Met Pasen kan ons patisserie team zich uitleven met paascreaties. Gebakjes en desserts, maar ook chocolade eieren en figuren ontbreken niet. Traditiegetrouw zijn deze ook te bewonderen in de lobby van ons hotel.”

Prijzen en boeken

Beleef het Paasbrunchbuffet voor € 155,- per persoon, inclusief aperitief, bier, wijn en frisdranken. Kinderen van 4 tot 11 jaar kunnen de festiviteiten bijwonen voor € 85,- per persoon. Kinderen van 12 jaar en ouder kunnen deelnemen voor € 120,- per persoon, inclusief een alcoholvrije pairing. Reserveringen kunnen worden gemaakt via ons boekingsformulier.