Hybride evenementen

Terug naar overzicht

Met verschillende faciliteiten en een ervaren, toegewijd team van professionals maakt Hotel Okura Amsterdam van elk evenement een succes

Het bijwonen van een vergadering of evenement betekent niet langer dat u fysiek in dezelfde ruimte aanwezig hoeft te zijn als de andere deelnemers. Combineer de ervaring op locatie met een virtuele ervaring. De uitdaging is om voor alle deelnemers een gelijkwaardig, interactief evenement neer te zetten. Hotel Okura Amsterdam biedt samen met partner ACS Audiovisual Solutions volledige ondersteuning om precies dat te bereiken; een gebruiksvriendelijke installatie die door audio en video van hoge kwaliteit zorgt dat iedereen een vlekkeloze ervaring heeft, zowel op locatie als online. Op deze manier kunt u ook uw bereik vergroten en biedt u uw deelnemers de mogelijkheid om te netwerken met anderen, ongeacht op welke locatie ze zich bevinden. We hebben alles wat u nodig heeft om met uw deelnemers te communiceren, waar ze ook zijn.

Boardroom setup

Oplossing voor elke gelegenheid

We bieden drie verschillende gestandaardiseerde oplossingen, elk ontwikkeld voor specifieke doeleinden. Van sessies met een groter publiek ter plaatse tot een boardroom-opstelling. Een van deze opstellingen kan ook worden gebruikt voor livestream-doeleinden, om moeiteloos live uit te zenden naar uw virtuele deelnemers.

Bekijk onze opties

Laat het ons weten als uw gewenste opstelling er niet bij staat. Ons toegewijde team kijkt graag met u mee welke oplossing het beste aansluit bij uw wensen. Bij Hotel Okura Amsterdam zijn de mogelijkheden eindeloos.

Interesse om uw hybride evenement te organiseren bij Hotel Okura Amsterdam?

Vraag uw offerte aan

Overnachting na uw evenement

Uw groep kan bij Hotel Okura Amsterdam ook overnachten na uw evenement. Vanaf 5 kamers wordt uw gezelschap als groep beschouwd. U kunt ervoor kiezen om alle kamers te boeken voor uw groep, of wij kunnen een code creëren waarmee uw gasten zelf hun overnachting met afgesproken kamerprijs kunnen boeken. Om het u gemakkelijk te maken heeft u voor uw evenement dezelfde contactpersoon als voor het boeken van de kamers.

Gun uw gasten een ontspannen avond na afloop van uw evenement en laat ze wegdromen in Okura’s comfortabele bedden. Wij maken graag een persoonlijk voorstel met een speciaal tarief voor u. Interesse? Neem contact op via groups@okura.nl

Bedroom Executive Room