Afternoon Tea bij Hotel Okura Amsterdam

In Japan is thee een belangrijk onderdeel van de cultuur. Hotel Okura Amsterdam brengt een vleugje van deze traditie naar Amsterdam. Als u op zoek bent naar een Afternoon Tea met Japanse invloeden dan bent u elk weekend van harte welkom in onze Lobby Bar. 

Afternoon Tea
Okura’s Afternoon Tea bestaat uit zoetigheden, hartige delicatessen en onbeperkt thee.

 

 

Verrukkelijke lekkernijen zoals madeleines, chocolade-vanille cake en een taartje met zomerfruit afgewisseld met heerlijke hartige delicatessen, als quiche, mini kroketjes, oreo van rode biet en zalm.

Het theemenu bestaat uit een selectie van zwarte, witte, groene en kruidenthee. Serveersters in traditionele kimono’s schenken de thee met uiterste elegantie en aandacht. Bij de Afternoon Tea komen oosterse en westerse invloeden samen. De Afternoon Tea is een perfecte manier om familie en vrienden te verwennen.

De Afternoon Tea is € 38 euro per persoon en wordt elke zaterdag en zondag tussen 15:00 en 17:00 uur geserveerd in de Lobby Bar. 

Reserveren

Reserveringen voor de Afternoon Tea kunnen telefonisch gemaakt worden via +31 20 6787 450 of per email via restaurants@okura.nl. U kunt ons team van Restaurant Reserveringen dagelijks bereiken van 10.00 uur tot 18.00 uur. Restaurant reserveringen kunnen ook online gemaakt worden.