Werken bij Hotel Okura Amsterdam

Vacatures bij Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura amsterdam is een internationaal 5-sterren hotel. Stap onze wereld ninnen en ervaar hoe Oosterse en Westerse invloeden op unieke wijze met elkaar verweven zijn door onze mix van de Japanse en Nederlandse cultuur. Al onze collega’s zorgen voor een authentieke service en beleving voor alle gasten. Wil jij deel uitmaken van ons inspirerende team en kan jij niet wachten onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Bekijk dan hieronder onze vacatures en hopelijk verwelkomen wij jou binnenkort!

ONZE VACATURES

Wat we bieden

Wil jij bij Hotel Okura Amsterdam, het meest complete vijfsterrenhotel van Nederland, onderdeel van de Japanse keten Okura Hotels & Resorts een lid van The Leading Hotels of the World? Bekijk nu alle voordelen die werken bij Hotel Okura Amsterdam heeft!

LEES MEER

Onze teams

Eén van die speciale dingen van werken bij Hotel Okura Amsterdam is dat je in een omgeving gaat werken met collega’s van verschillende culturele achtergronden. Een ander aantrekkelijk aspect van werken bij Okura is dat de toekomst voor je open ligt.

ONZE TEAMS