Hotel Okura Amsterdam ontvangt 2019 Readers’ Choice Award van Condé Nast Traveler

Terug naar overzicht

Persbericht: Hotel Okura Amsterdam ontvangt 2019 Readers’ Choice Award van Condé Nast Traveler

Top 3 van Nederlandse hotels

Amsterdam, 7 oktober 2019 – Condé Nast Traveler heeft zojuist de resultaten van de 2019 Readers’ Choice Awards bekendgemaakt. Het invloedrijke reistijdschrift publiceert jaarlijks een lijst met favoriete bestemmingen van over de hele wereld gekozen door hun lezers. Hotel Okura Amsterdam heeft daarbij de top 3 van Nederland behaald en neemt met een 13e plek in de top 25 van Noord-Europa ook een prominente internationale positie in.

Hotel Okura Amsterdam

Wereldwijd hebben meer dan 600.000 lezers van het Condé Nast Traveler magazine hun stem uitgebracht op hun favoriete reiservaring. Hotel Okura Amsterdam maakt – net als in 2018 – trots onderdeel uit van de lijst van prestigieuze spelers in de reisbranche.

De Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards zijn de langstlopende in de reisbranche en staan algemeen bekend als de ‘crème de la crème’ van reizen. De Readers’ Choice Awards 2019 worden gepubliceerd op de website van Condé Nast Traveler en winnaars worden geëerd in het novembernummer van de Amerikaanse en Britse gedrukte edities van Condé Nast Traveler.

Over Condé Nast Traveler

Condé Nast Traveller is ’s werelds meest vooraanstaande reistitel die inspiratie en advies biedt voor veeleisende reizigers. Condé Nast Traveler is een toonaangevend en invloedrijk merk met meerdere platformen en publiceert gedrukte edities in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Over Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is onderdeel van Okura Nikko Hotel Management, een keten met meer dan 70 hotels in voornamelijk Azië. Het hotel is tevens lid van The Leading Hotels of the World. Hotel Okura Amsterdam beschikt over 300 kamers en biedt gasten, naast hoogstaande hotelaccommodatie, een spa- en fitnesscentrum, ultramoderne conferentieruimten en keuze uit vier restaurants – waarvan er drie zijn onderscheiden door Guide Michelin. Hotel Okura Amsterdam ligt op korte afstand van zowel het zakelijke district van Amsterdam als van de belangrijke toeristische attracties en musea.