Parkeren

Parkeren bij Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 5 per uur, dit is van toepassing op alle gasten die gebruikmaken van de parkeerfaciliteiten. Voor hotelgasten bedraagt het tarief € 55 per 24 uur.

De parkeergarage beschikt over twee oplaadpunten in de parkeergarage, die gratis te gebruiken zijn. Een universele oplaadkabel kan worden aangesloten op het ingebouwde oplaadpunt. De oplaadpunten vindt u op parkeerplaats #11 en #12 in onze parkeergarage. Tevens bieden wij ook parkeerfaciliteiten voor bussen. Wij beschikken over zowel een ondergrondse parkeergarage als een parkeerdek. Er is 24 uur per dag beveiliging en cameratoezicht, wat betekent dat parkeren bij ons veilig is. De hoogte van de ondergrondse parkeergarage is 1,80 meter.

Parkeren in Amsterdam

P+R (Parkeren en Reizen) is de slimste parkeerplek voor bezoekers van Amsterdam. Dit zijn parkeerplekken aan de rand van de stad waar u gemakkelijk kunt overstappen op het openbaar vervoer. Parkeren op een P+R plek kost slechts € 1 of € 8 per 24 uur – met een maximale parkeertijd van 96 uur (behoudens uitzonderingen).

De P+R tarieven worden als volgt berekend:

  • Op werkdagen voor 10.00 uur: € 8 voor de eerste 24 uur, daarna € 1 per 24 uur.
  • Op werkdagen na 10.00 uur: € 1 per 24 uur.
  • In het weekend en tijdens feestdagen: € 1 per 24 uur.

Voor meer informatie over de P+R-locaties in Amsterdam en de algemene voorwaarden kunt u terecht op de website van de gemeente Amsterdam.