5 redenen to love Okura

Terug naar overzicht

Hotel Okura Amsterdam, uw reis naar Japan. De plek waar de oosterse en westerse cultuur samenkomen. Benieuwd naar meer? Stap Okura’s wereld binnen en ontdek het zelf. Als u het eenmaal heeft ervaren, dan wilt u er nooit meer weg.

Experience the exquisite

We willen dat al onze gasten zich speciaal, gerespecteerd, sereen en belangrijk voelen en gaan tot het uiterste om dit te bereiken. Van subtiele aandacht tot in de kleinste details tot persoonlijke aanbevelingen van ons conciërgeteam, alles is erop gericht om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Kimono lady's bowing in lobby
Aperitif and bites at Ciel Bleu Restaurant

Culinare excellentie

Het voortreffelijke culinaire aanbod maakt Hotel Okura Amsterdam tot een unieke plek. Ervaar dineren op het hoogste niveau in één van onze vier restaurants, die samen met drie Michelinsterren en een Bib Gourmand zijn bekroond. Van ontspannen dineren – uitkijkend over het water – tot Japanse haute cuisine, u heeft keuze te over.

Tijdens de lockdown kunt u de culinaire lekkernijen van Okura thuis ervaren. Kies uw favoriete Okura-gerechten en vul uw eigen tafel in een mum van tijd met de heerlijkste gerechten. Bekijk onze menukaart en bestel hier.

Suite goals

Wakker worden in de suite van uw dromen? Betreed één van onze suites en ervaar Japanse sereniteit in een evenwichtig en harmonieus ontwerp. Terwijl u ontspant op bed met een glas champagne in de hand, geniet u van het het meest adembenemende panoramische uitzicht over Amsterdam. Voel u als een echte royal en geniet van deze #OkuraMoments.

Bedroom Royal Suite
Overview Yamazato Restaurant

Een reis naar Japan

Om Japan te ontdekken hoeft u het vliegtuig niet in. Ervaar omotenashi, de karakteristieke Japanse gastvrijheid. Dit gevoel van omotenashi is voelbaar vanaf het moment dat u Hotel Okura Amsterdam binnenstapt. Ook voor de authentieke Japanse haute cuisine (kaiseki ryori) hoeft u niet ver te reizen. Wie Yamazato Restaurant bezoekt waant zicht direct in Japan. Trakteer uzelf op een verblijf om te genieten van een complete Japanse ervaring.

Kunst van Japanse ontspanning

Vanaf het moment dat u door de draaideur van Hotel Okura Amsterdam loopt, betreedt u een wereld van rust en authenticiteit. Een oase van comfort in de stad. Ervaar de kunst van Japanse ontspanning in Nagomi Spa. Relax bij ons zwembad, in het bubbelbad of tijdens een massage. Sluit uw rustdag af met een zen moment in onze Japanse rotstuin en neem plaats in de ontspanruimte.

Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen. Stap onze wereld binnen en beleef uw eigen #OkuraMoments.

Stone garden

Benieuwd naar meer? Stap Okura’s wereld binnen en ontdek het zelf. Als u het eenmaal heeft ervaren, dan wilt u er nooit meer weg.