50 years Hotel Okura Amsterdam

Back to overview
Hotel Okura Amsterdam

Chefs Friends
4 October 2021

”Hotel Okura Amsterdam bestaat 50 jaar. ‘Ons 50-jarig bestaan is een moment van reflectie. Een moment om te eren en te vieren wat we met elkaar hebben bereikt.”

Lobby of Hotel Okura Amsterdam in 1971

Zie Oud Zuid
1 October 2021

“Iedere Amsterdammer uit Zuid kent hem: de hoge toren van Hotel Okura. Dit unieke landmark van Japanse gastvrijheid met zijn serene sfeer, verfijnde eten en gekleurde barometer op het dak, is niet meer weg te denken uit de Ferdinand Bolstraat.”

Mokum Magazine
28 September 2021

“Speciaal voor het jubileumjaar, waarin het 50-jarig bestaan van Hotel Okura Amsterdam wordt gevierd, is er een signature cocktail samengesteld”

Hospitality Management
27 September 2021

“Hotel Okura Amsterdam is de enige Nederlandse loot aan de Okura-stam. Wij zijn altijd trouw gebleven aan de uitgangspunten van Kishichiro Okura, namelijk Best Accommodation, Best Cuisine en Best Service. Daarbinnen krijgen we het vertrouwen om een lokaal beleid te voeren”

Horeca Magazine
25 September 2021

”Op 24 september 1971 opende Hotel Okura Amsterdam zijn deuren. Vanaf het eerste moment is het vijfsterrenhotel toegewijd om gasten een ultiem gevoel van gastvrijheid te laten ervaren.”

Lobby

Financieel Dagblad
24 September 2021

“Al een halve eeuwe ademt het Okura-hotel in alles Japan”

Misset Horeca
24 September 2021

“The Art of Okura is een eerbetoon aan alle mensen die sinds de oprichting met passie en overgave hebben gewerkt om Hotel Okura Amsterdam te maken wat het nu is.”