nlendefrruesjazh-hantar
Ciel Bleu - Onno Kokmeijer

Ciel Bleu Restaurant. De innovatieve en internationale keuken

Ciel Bleu biedt op ruim 78 meter hoogte een spectaculair uitzicht over Amsterdam. Voor velen is dit een uitgelezen kans om de stad vanuit een bijzonder perspectief te zien. Ciel Bleu, ooit een klassiek Frans restaurant, sloeg onder leiding van Onno Kokmeijer een nieuwe weg in. Het restaurant voert nu een internationale innovatieve keuken, waar het beste uit de wereld samen komt. De basis van de gerechten is puur en eerlijk, maar dan wel zo creatief en vernieuwend mogelijk. Herkenbare smaken zijn belangrijk. Chef Onno Kokmeijer laat zich inspireren door de wensen van internationale gasten en is constant op zoek naar de beste ingrediënten en innovatieve bereidingswijzen.

Vernieuwen en verbazen

Avond na avond doet het team van Ciel Bleu er alles aan om het verwachtingspatroon van de gasten te overtreffen, niet alleen qua gerechten maar ook qua service. De zwarte brigade, onder leiding van gastheer Pasquinel Kolk, is perfect op elkaar ingespeeld. Door de luchtige en enthousiaste omgang, voelt u zich snel op uw gemak. Sommelier Noël Vanwittenbergh, die door Gault Millau 2014 werd verkozen tot Sommelier van het Jaar, verrast met bijzondere wijnen. Met zijn Vlaamse tongval weet hij als geen ander zijn enthousiasme en kennis van de wijn-spijscombinaties over te brengen. De missie van het complete Ciel Bleu team is om steeds te blijven vernieuwen en te verbazen. Niet voor niets is dit restaurant de trotse bezitter van twee Michelinsterren.

Ciel Bleu is van maandag tot en met zaterdag geopend van 18.30 uur tot 22.30 uur, lunch alleen op aanvraag. U kunt zowel online als telefonisch reserveren via 020 678 74 50.

 

Reserveer uw tafel online

Of bel: +31(0)20 678 7450