POP-UP PASTRY
FESTIVE SEASON 2025

Hotel Okura Amsterdam PRESENTEERT exclusieve patisserie voor de feestdagen

Hotel Okura Amsterdam luidt het feestseizoen in met de terugkeer van de Pop-up Pastry, een viering van ambachtelijk patisserie­vakmanschap waarvoor het hotel bekendstaat. Gevestigd in de lobby van het hotel, biedt de pop-up een uitnodigende presentatie van exclusieve creaties, verrijkt met een verfijnde Japanse touch.


Geopend van dinsdag tot en met zondag tot 24 december, presenteert de Pop-up Pastry een elegante collectie handgemaakte lekkernijen, waaronder soesgebak, millefeuille, macarons, madeleines, chocoladetruffels en feestelijke chocoladespecialiteiten. Elk stuk is ontworpen als een miniatuurviering: zorgvuldig samengesteld, visueel opvallend en gemaakt om te delen.

Verrijkt met Japanse touch

Het menu van dit jaar belicht een verfijnde balans tussen Europese patisserie en Japanse smaken. Enkele highlights zijn:


  • Feestelijke choux gevuld met hojicha, ahornsiroop, sinaasappel en amandel
  • Millefeuille met gekruide speculaas en Valrhona Dominican 80% chocolade
  • Rudolfinha met Baileys, koffie en Okinawa bruine suiker
  • Christmas Bell, een combinatie van kastanje, hazelnoot en kinako, een fijn gemalen poeder van geroosterde sojabonen
  • Christmas Wreath met vanille, chocolade en kersen


De macaroncollectie introduceert seizoensgebonden combinaties zoals cranberry–kokos, pistache–matcha en champagne–rood fruit, terwijl madeleines verschijnen in smaken zoals witte sesam, matcha en chocolade–kaneel.

Taarten op bestelling

Voor de kerstvieringen zijn twee signature taarten, de Rudolfinha en de Christmas Wreath, beschikbaar als taarten voor 10 personen, exclusief op voorbestelling.


Bestellingen kunnen worden geplaatst tot 16 december, met afhaling op 23 of 24 december.

Openingstijden 

Pop-up Pastry – Festive Season is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 28 november tot 24 december, en verwelkomt gasten in de hotellobby van 10.00 tot 18.00 uur.