Twee Michelinsterren voor Ciel Bleu

EEN POSITIE AAN NEDERLANDSE TOP
Ciel Bleu Restaurant, het culinaire icoon op de 23e verdieping van ons hotel, heeft zijn twee Michelinsterren opnieuw behouden. De Michelin Gids heeft de felbegeerde onderscheiding herbevestigd. Deze erkenning bekrachtigt de onmiskenbare signatuur van Ciel Bleu – integer koken met karakter en finesse –, de uitzonderlijke én complete gastronomische beleving die het restaurant biedt. Daarmee wordt zijn positie aan de top van de Nederlandse gastronomie onderstreept.
Al sinds 2008 weet Ciel Bleu gasten te betoveren met een gastronomische ervaring van het hoogste niveau. Vanuit een Franse culinaire basis verrijkt het team gerechten met moderne technieken, internationale invloeden en zorgvuldig gekozen specerijen. Deze culinaire visie wordt gecombineerd met de warme, verfijnde gastvrijheid die verankerd is in het dna van Hotel Okura Amsterdam. Het resultaat is een totaalervaring die de grenzen van fine dining overstijgt: uitzonderlijke gerechten, een panoramisch uitzicht over Amsterdam en een ambiance waarin alles tot in de kleinste details klopt.
Executive Chef Arjan Speelman, Chef de Cuisine Mike Klaassen en Maître Francesco Simonelli blijven met hun teams streven naar culinaire perfectie.
“Het behoud van onze twee Michelinsterren is een fantastische erkenning voor de toewijding en het vakmanschap van ons team”, aldus Arjan Speelman. “Het behalen van mijn SVH Meestertitel maakt dit jaar extra bijzonder. We blijven onze grenzen verleggen en streven ernaar onze gasten telkens opnieuw te verrassen met een unieke en onvergetelijke beleving.”



