Ciel Bleu restaurant** Ervaar Okura's tweesterrenrestaurant

Ciel Bleu Restaurant, op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam biedt de perfecte gelegenheid de stad vanuit een andere hoek te bekijken. Vergeet even alles om u heen en laat u door de chefs verrassen met zijn creaties en buitengewone wijnen. De wensen van internationale gasten vormen de basis van chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman met twee Michelinsterren bekroonde keuken. Zij zijn constant op zoek naar de beste ingrediënten en bereidingswijzen. Sommelier Noël Vanwittenbergh overtuigt u met zijn wijnkennis en verrast met de meest speciale en exclusieve wijnen op de bekroonde wijnkaart. Het team van Ciel Bleu overtreft graag uw verwachtingen, niet alleen met de gerechten maar ook de service. Oog voor detail is daarbij een belangrijk punt. Het restaurantteam onder leiding van Maître Pasquinel Kolk, werkt perfect samen en iedereen straalt plezier uit in wat ze doen. De gedreven brigade zorgt dat het u aan niets ontbreekt. De service is alles behalve formeel en de interactie met de gasten is luchtig en levendig. Het team richt zich op het verrassen van de gasten met persoonlijkheid, betrokkenheid en expertise. U kunt Ciel Bleu Restaurant volgen via Facebook

We raden u aan uw tafel vooraf te reserveren. Het is ook mogelijk om uw restaurantreservering via de website te maken. Of neem contact op met het team via 020 6787 450, zij helpen u graag bij het maken van uw boeking.

Chef's table

Op zoek naar een bijzondere culinaire ervaring in een keuken bekroond met twee Michelinsterren? Reserveer dan de Chef’s Table: een tafel grenzend aan de keuken van Ciel Bleu voor een groep van minimaal 4 tot maximaal 10 personen. Aan de Chef’s Table krijgt u een unieke kijk in de keuken van chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. U ziet hoe de keukenbrigade in opperste concentratie de gerechten bereidt.

Daarnaast biedt Ciel Bleu andere Private Dining opties voor groepen van 10 tot 24 gasten. Neem voor meer informatie contact op met het team Restaurantreserveringen via 020 6787 450.

Menu Ciel Bleu

Ciel Bleu Restaurant biedt een uitgebreid menu dat viermaal per jaar wisselt. Hierop vindt u een keur aan culinaire creaties op basis van verse seizoensproducten. Uiteraard houden wij graag rekening met uw (dieet-)wensen. Laat ons deze daarom bij uw reservering weten.

Voor reserveringen vanaf 7 personen verzoeken we u te kiezen van de groepsmenukaart. Neem voor meer informatie contact op met ons Restaurant Reserveringen team via 020 6787 450 of restaurants@okura.nl.Reserveren

U kunt contact opnemen met restaurantreserveringen van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Online reserveren is ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om bij de reservering uw telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

Voor het aanvragen van lunchreserveringen (voor grotere gezelschappen), dinerreserveringen vanaf acht personen of voor het aanpassen of annuleren van uw reservering kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 020 6787 450.

Creditcard-garantie
Uw creditcard-gegevens worden gebruikt om uw reservering te garanderen. Uw creditcard wordt niet belast, tenzij u na 15.00 uur op de dag van uw reservering annuleert of in geval van no-show. De kosten bedragen dan €100,- per gast. Bekijk voor meer informatie de uniforme voorwaarden horeca (UVH) omtrent creditcard.

Last minute reserveren?
Wij raden u aan om bij last minute reserveringen die minder dan twee uur van te voren gemaakt worden, telefonisch contact met ons op te nemen via 020 6787 450.

Handig om te weten Aanvullende informatie over Ciel Bleu Restaurant

  • Ciel Bleu Restaurant is geopend voor diner van 18:30 uur tot 22:00 uur van maandag tot en met zaterdag. 
  • Gesloten op zondag.
  • Seizoen sluiting: Ciel Bleu is gesloten van zondag 30 december tot en met zondag 6 januari en is maandag 7 januari weer geopend. 
  • Lunch (uitsluitend mogelijk voor groepen en op aanvraag)
  • Wij verzoeken u vriendelijk om onze dresscode ‘casual chic’ in acht te nemen (geen gympen, slippers, korte broeken. sportkleding, sweaters of gescheurde of gebleekte jeans).
  • Bent u op zoek naar een indrukwekkend cadeau voor een speciale gelegenheid, om iemand te bedanken of gewoon om iemand een keer in het zonnetje te zetten, dan is een cadeaukaart van Hotel Okura Amsterdam een perfect cadeau om te geven! Hier vindt u meer informatie. 
  • Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur.
  • Bekijk de routebeschrijving naar Ciel Bleu Restaurant.

 

Direct reserveren

Guestronomy

Guestronomy is het tweede kookboek van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant. Het boek laat u kennis maken met verschillende mensen met maar één droom. Welke droom? De droom om hét beste restaurant van Nederland neer te zetten. 

Guestronomy is nu verkijgbaar in het Engels en Nederlands. Wilt u meer informatie of wenst u het boek te bestellen? Kijk dan op www.okura.nl/guestronomy