Ciel Bleu restaurant** Ervaar Okura's tweesterrenrestaurant
Ciel Bleu Restaurant, op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam biedt de perfecte gelegenheid de stad vanuit een andere hoek te bekijken. Vergeet even alles om u heen en laat u door de chef verrassen met zijn creaties en buitengewone wijnen. De wensen van internationale gasten vormen de basis van chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman met twee Michelinsterren bekroonde keuken. Zij zijn constant op zoek naar de beste ingrediënten en bereidingswijzen. Sommelier Noël Vanwittenbergh overtuigt u met zijn wijnkennis en verrast met de meest speciale en exclusieve wijnen op de bekroonde wijnkaart. Het team van Ciel Bleu overtreft graag uw verwachtingen, niet alleen met de gerechten maar ook de service. Oog voor detail is daarbij een belangrijk punt. Het restaurantteam onder leiding van Maître Pasquinel Kolk, werkt perfect samen en iedereen straalt plezier uit in wat ze doen. De gedreven brigade zorgt dat het u aan niets ontbreekt. De service is alles behalve formeel en de interactie met de gasten is luchtig en levendig. Het team richt zich op het verrassen van de gasten met persoonlijkheid, betrokkenheid en expertise. U kunt Chef Onno Kokmeijer volgen via Facebook en Twitter. We raden u aan uw tafel vooraf te reserveren. Het is ook mogelijk om uw restaurantreservering via de website te maken. Of neem contact op met het team via 020 6787 450, zij helpen u graag bij het maken van uw boeking.