Culinair
Okura's blog
Pop-up Pastry
Okura presenteert ambachtelijke patisserie in Pop-up Pastry Pop-up Pastry, via het terras van Serre, op de begane grond… Lees meer
CulinairCocktail recept: Opa’s thee
“Ik ben mij ervan bewust dat ik niet ieders smaak ben… ik zou toch liever iemands guilty pleasure… Lees meer
CulinairRecept: Gestoomde zeebrasem in zoutkorst met preisaus (4 personen)
De chefs van Teppanyaki Restaurant Sazanka delen graag het recept voor gestoomde zeebrasem in zoutkorts met preisaus. Lees meer
CulinairRecept: Yamazato’s sukiyaki – vleesstoofpot
Sukiyaki is dungesneden rundvlees, gekookt met verschillende andere ingrediënten in een ondiepe gietijzeren pan. Dit gerecht wordt veelal… Lees meer
CulinairRecept: Tartaar van tonijn, avocado, radijs en samba
De chef van Serre, deelt graag het recept voor de tartaar van tonijn met u. Een lekker… Lees meer
CulinairCocktail recept: Okura old fashioned
Twenty Third Bar heeft een brede selectie aan cocktails. Ons barteam streeft ernaar om te blijven innoveren… Lees meer
CulinairDe klassieke Caesarsalade
De klassieke Caesarsalade Een erg geliefde salade en één van de kenmerkende gerechten van Serre is de… Lees meer
CulinairTraditioneel Japanse kaiseki keuken
Vele eeuwen geleden is de kaiseki-keuken ontstaan in de vorm van eenvoudige maaltijden die geserveerd werden tijdens een theeceremonie. Lees meer
Culinair