Workshop op maat

Terug naar overzicht

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura. In onze kookstudio leert u spectaculaire gerechten te bereiden onder begeleiding van Chef de Cuisine Louise O’Hare.

De gezondheid en het welzijn van onze gasten en collega’s heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de maatregelen die het RIVM en de Nederlandse overheid hebben afgekondigd voor Nederland strikt op. Dit betekent dat alle workshops en masterclasses tot en met 31 augustus zijn geannuleerd. Als u een reservering heeft staan, krijgt u van ons persoonlijk bericht.

Kookstudio

Workshops
Masterclasses

Contact

+31 (0)20 6787 450

Adres

Ferdinand Bolstraat 333 1072LH Amsterdam

Cutting during workshop Taste of Okura

Workshop op maat

Maak Taste of Okura eigen met een workshop of event op maat. Onze chef Louise O’Hare denkt met u mee over de mogelijkheden. Wij richten de kookstudio graag naar uw wensen in. Een walking dinner, kookdemonstraties en live cooking behoren tot de mogelijkheden. Wij voorzien onze kookstudio desgewenst van een geluidsinstallatie, televisiescherm en andere ondersteuning. Ook is de tafelsetting geheel aan te passen naar uw wensen. Dit maakt Taste of Okura zeer geschikt voor onder andere teambuilding activiteiten, uitjes met klanten en verjaardagen.

Vraag een offerte aan

Kookclubs

Zoekt uw kookclub een mooie locatie voor uw bijeenkomsten? Taste of Okura ontvangt maandelijks bestaande en nieuwe kookclubs die graag bij ons koken. Taste of Okura is geliefd voor de beste ingrediënten en materialen, mooie bijpassende wijnen, de maandelijkse wisselende seizoensmenu’s die op maat zijn gemaakt en de duidelijke recepten. Uitstapjes naar onze topleveranciers maken deze kookavonden uniek.

Voor een ‘all-in’-prijs verzorgen wij uw kookavond van inkoop tot afwas. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw kookclub, neemt u contact op met onze afdeling Restaurantreserveringen via restaurants@okura.nl of +31 (0)20 6787 450.

Wine room

Combineer uw workshop met een bezoek aan onze Wine Room. Hier organiseren wij wijnproeverijen onder supervisie van onze meestersommelier Noël Vanwittenbergh. U kunt in de Wine Room ook genieten van een exclusieve cocktailparty.

Goed om te weten

 • Privéworkshop mogelijk vanaf € 1.750
 • 7 dagen per week, ochtend/middag/avond beschikbaar voor privéworkshops
 • Workshops worden vooraf betaald
 • Mogelijkheid voor goodiebags
 • Alle workshops duren ongeveer 4 en een half uur.

Allergiën en medische dieetwensen

Wij vinden het uitermate belangrijk dat gerechten voor onze gasten met allergieën en medische dieetwensen met zorg bereid worden. Gasten in de kookworkshops bereiden de gerechten zelf en voor elkaar, waardoor het niet mogelijk is om te garanderen dat deze gerechten allergeen-vrij zijn. Daarom bereiden en serveren onze chefs aparte gerechten voor gasten met een allergie of medische dieetwens. 

Uiteraard mogen deze gasten er zelf voor kiezen om het groepsmenu samen met de groep te bereiden als dit geen gevaar voor een allergische of medische reactie oplevert. Graag uw allergie of medische dieetwens vermelden bij het reserveren, zodat wij daar rekening mee kunnen houden in de voorbereiding van de workshop. 

Inclusief

 • Welkomstkoffie of -thee bij de workshops overdag.
 • Een mousserend aperitief bij de kookworkshops in de avond.
 • Water en alcoholvrije cocktails gedurende de workshop.
 • Een glas wijn bij iedere gang.
 • Koffie of thee met friandises.
 • Taste of Okura schort en recepten krijgt u mee naar huis.

Onze andere culinaire opties

Individuele workshops

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura.

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Ciel Bleu Restaurant**

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping Geachte gast, We kijken er ontzettend…

Yamazato Restaurant*

Yamazato Restaurant serveert traditionele gerechten uit de Japanse kaiseki keuken. De typisch Japanse sfeer wordt versterkt door de service.  Geachte gast,…