Le Camelia

Terug naar overzicht

Met onze reputatie voor culinaire excellentie bieden we onze hotelgasten vanzelfsprekend ook een uitstekend ontbijt.

Geachte gast,

Wij bieden u, vanwege de maatregelen omtrent Covid-19, een à la carte ontbijt aan in plaats van een ontbijtbuffet. Afhankelijk van de drukte in het hotel wordt uw ontbijt op uw kamer of in Le Camelia geserveerd. U wordt hierover geïnformeerd bij check-in.

Keuken

Ontbijt

Kleding-voorschriften

Casual (geen pyjama of badjas)

Contact

+31 (0)20 6787 450

Alle culinaire invloeden van Hotel Okura Amsterdam komen samen in het ontbijtbuffet waar de oosterse en westerse smaakbeleving samenkomen. We geven onze gasten het beste begin van hun dag met de smaken van Europa en Azië om de smaakpapillen te laten ontwaken. U kunt kiezen uit een uitgebreide selectie ontbijtgranen, zoetigheden, fruit en eieren bereid naar wens, of Japanse ontbijtklassiekers zoals rijst, dashisoep, zalm en Japanse groene thee. Het buffet biedt voor elk wat wils, met een gevarieerd aanbod dat met de seizoenen mee verandert. Geen hotelgast? U bent van harte welkom om te genieten van uw ontbijt in Hotel Okura Amsterdam. De prijs voor het ontbijt is € 34 per persoon. Voor kinderen tot en met 11 jaar is het ontbijt gratis. 

Het restaurant – een grote, uitnodigende ruimte op de begane grond van het hotel – kan ook worden gereserveerd voor een exclusief evenement of privé-gelegenheid. Neem voor meer informatie over de capaciteit, opties en menu’s contact op met onze afdeling conference & events via events@okura.nl of +31 (0)20 6787 450. 

Onze andere culinaire opties

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Okura at your office

Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om verbonden te blijven met uw medewerkers. Wij begrijpen…

Haal Okura’s dinerervaring in huis

Stel uw eigen menu samen met uw favoriete gerechten uit de restaurants van Hotel Okura Amsterdam voor een…

Serre

Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het…