Le Camelia

Terug naar overzicht

Met onze reputatie voor culinaire excellentie is het belangrijk dat ons ontbijt u een uitstekende start van de dag biedt. 

Geachte gast,

Wij bieden u, vanwege de maatregelen omtrent Covid-19, een à la carte ontbijt aan in plaats van een ontbijtbuffet. Afhankelijk van de drukte in het hotel wordt uw ontbijt op uw kamer of in Le Camelia geserveerd. U wordt hierover geïnformeerd bij check-in.

Keuken

Ontbijt

Kleding-voorschriften

Casual (geen pyjama of badjas)

Contact

+31 (0)20 6787 450

Het ontbijtbuffet van Le Camelia brengt alle internationale invloeden die Hotel Okura Amsterdam te bieden heeft samen. In Le Camelia ontwaakt u met een breed assortiment aan zowel Europese als Aziatische producten. Het ontbijtbuffet veranderd met het seizoen en bestaat onder meet uit (glutenvrij) brood, ontbijtgranen, zoetigheden, pancakes, fruit, vruchtensappen, verschillende warme gerechten en eieren bereidt naar uw wens. Tevens biedt Le Camelia de Japanse ontbijtklassieker Choushoku bestaande uit rijst, dashisoep, augurken, zalm en Japanse groene thee. Geen hotelgast? U bent van harte welkom om te genieten van uw ontbijt in Hotel Okura Amsterdam. De prijs voor het ontbijt is € 34 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar is de ontbijtprijs € 19. 

Le Camelia is een grote uitnodigende ruimte op de begane grond van het hotel. Het restaurant kan tevens ook privé worden gehuurd voor een exclusief evenement of speciale gelegenheid. Neem voor meer informatie over de capaciteit, opties en menu’s contact op met onze Afdeling Conference & Events via events@okura.nl of +31 (0)20 6787 450. 

Onze andere culinaire opties

Haal Okura’s dinerervaring in huis

Stel uw eigen menu samen met uw favoriete gerechten uit de restaurants van Hotel Okura Amsterdam voor een…

Individuele workshops

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura.

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Ciel Bleu Restaurant**

Gerechten uit de internationale keuken met een uitzicht vanaf de 23ste verdieping Geachte gast, Onze deuren zijn geopend…