Serre De gerechten ken ik, de smaken zijn uniek

Serre is nét even anders dan de andere restaurants in Hotel Okura Amsterdam. In een vlotte en gemoedelijke sfeer eet u bij Serre een snelle lunch of een heerlijk diner. Ideaal als u geen zin hebt om te koken en toch makkelijk en snel wilt eten en kwaliteit belangrijk vindt. Serre bevindt zich vlakbij de RAI en de Zuidas en is daarom ook een prima plek voor een zakelijke lunch of feestelijke afsluiting van een succesvolle beurs. Het sfeervolle zomerterras nodigt uit tot een spontane borrel in de namiddag met collega’s of vrienden. Of om even bij te komen van de stadse hectiek. 

Hoe u Hotel Okura Amsterdam kunt bereiken vindt u terug in de routebeschrijving. We raden u aan uw lunch of diner vooraf online te reserveren of telefonisch via het team van Restaurant Reserveringen op 020 6787 450.

Keuken

Bij Serre geniet u van internationaal geïnspireerde gerechten met seizoensgebonden, verse producten uit de streek. Kenmerkend voor Serre zijn de perfect uitgebalanceerde gerechten van hoge kwaliteit. Bij Serre krijgt u de ‘bekende’ gerechten, met een eigenwijze twist én die unieke smaak. Het team licht graag de specialiteiten van de menu- en wijnkaart toe en stemt deze moeiteloos af op de wensen van de gast. 

Menu Serre

Serre is bekroond met een Bib Gourmand. Deze bekroning van Michelin wordt toegekend aan restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kwaliteitskeuken. Bij Serre hebben we daarom het Bibendummenu: 3-gangenlunch of –diner voor €37.

Kiest u liever voor à la carte? Bekijk dan onze (seizoens-)specialiteiten. Serre heeft een uitgebreide wijnkaart waarbij alle wijnen per glas verkrijgbaar zijn.

Vanaf September organiseert Serre elke zondag een sharing dinner. U kunt naast ons Bibendum menu kiezen uit een breed assortiment van kleine gerechten, die u kunt delen met uw tafelgenoten. Reserveren

U kunt restaurantreserveringen van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur bereiken. Online reserveren is ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om bij de reservering uw telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. Voor reserveringen vanaf 7 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u telefonisch contact met ons op via 020 6787 450.

Last minute reservering?
Wij raden u aan om bij last minute reserveringen die minder dan twee uur van te voren gemaakt worden, telefonisch contact op te nemen.

Handig om te weten Aanvullende informatie over Serre

  • Openingstijden: dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur (Beperkte food service van 10.00 tot 12.00 uur en 15.00 tot 17.30 uur). 
  • Vanaf September organiseert Serre elke zondag een sharing dinner. U kunt naast ons Bibendum menu kiezen uit een breed assortiment van kleine gerechten, die u kunt delen met uw tafelgenoten. 
  • Bent u op zoek naar een indrukwekkend cadeau voor een speciale gelegenheid, om iemand te bedanken of gewoon om iemand een keer in het zonnetje te zetten, dan is een cadeaukaart van Hotel Okura Amsterdam een perfect cadeau om te geven! Hier vindt u meer informatie.
  • Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur.
  • Bekijk de routebeschrijving.
  • Ontdek the Amsterdamse grachten op een unieke manier! Als u een boot huurt bij onze buren Boaty, krijgt u een aperitief van het huis bij een lunch of diner in Serre.

 

 

 

Direct reserveren