Nieuws

Nieuws

Persbericht: Driesterrenchef Kevin Fehling kookt in Ciel Bleu Amsterdam, 30 augustus 2018 – Ciel Bleu viert nogmaals de bekroning met twee Michelinsterren voor het 10ejaar op rij met een culinair evenement: The Table at Ciel Bleu. Op 7 oktober 2018 verzorgen chefs… Lees meer

Persbericht: Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar Amsterdam, 26 oktober 2018 – Twenty Third Bar, vernoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, introduceert een nieuw cocktailmenu. De bartenders maken met de nieuwe cocktailselectie een knipoog naar de… Lees meer

Persbericht: Team NL door naar Europese finale Bocuse d’Or 15 maart De laatste stap op weg naar de Europese finale is gezet: chef Lars Drost (Ciel Bleu**) en commis Mike Klaassen (Ciel Bleu**) zijn door de wedstrijdorganisatie van Bocuse d’Or geselecteerd. Lees meer

Persbericht: Noël Vanwittenbergh verkozen tot D’Couvert 2018 Amsterdam, 25 juni 2018 – Noël Vanwittenbergh, sommelier van het tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam, is uitgeroepen tot D’Couvert 2018. Deze titel wordt toebedeeld aan de beste gastheer of gastvrouw van de… Lees meer