Nieuws

Nieuws

Persbericht: Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar Amsterdam, 26 oktober 2018 – Twenty Third Bar, vernoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, introduceert een nieuw cocktailmenu. De bartenders maken met de nieuwe cocktailselectie een knipoog naar de… Lees meer

Persbericht: Driesterrenchef Kevin Fehling kookt in Ciel Bleu Amsterdam, 30 augustus 2018 – Ciel Bleu viert nogmaals de bekroning met twee Michelinsterren voor het 10ejaar op rij met een culinair evenement: The Table at Ciel Bleu. Op 7 oktober 2018 verzorgen chefs… Lees meer

Persbericht: Ciel Bleu viert tweesterren-jubileum met reünie van oud-chefs Amsterdam, 9 juli 2018 – Ciel Bleu heeft de bekroning met twee Michelinsterren voor het 10e jaar op rij gevierd met een culinair evenement: Chefs Favourites. Tijdens deze exclusieve middag werd een podium gegeven… Lees meer

Persbericht: Hotel Okura Amsterdam bekroond tot beste zakenhotel van Nederland Amsterdam, 5 juli 2018 – Hotel Okura Amsterdam is uitgeroepen tot ‘2018 Netherlands’ Leading Business Hotel’ door de organisatie van World Travel Awards. World Travel Awards werd in 1993 opgericht om… Lees meer

Persbericht: Noël Vanwittenbergh verkozen tot D’Couvert 2018 Amsterdam, 25 juni 2018 – Noël Vanwittenbergh, sommelier van het tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam, is uitgeroepen tot D’Couvert 2018. Deze titel wordt toebedeeld aan de beste gastheer of gastvrouw van de… Lees meer