Okura Shop

Terug naar overzicht

Ervaar uitzonderlijk hoogwaardige producten in de webshop van Hotel Okura Amsterdam. Ontdek onze ambachtelijke creaties: verfijnde gebakjes, signature wijn, speciale bieren en sake of geniet van onze Afternoon Tea. U vindt ook kwalitatieve producten waarmee wij diverse ambachten in ons hotel uitvoeren, zoals de messen van Kai Shun.

Afternoon Tea

Onze getalenteerde patisseriechef Iiro Heinila heeft verschillende voortreffelijke zoete gerechten bereid. Deze eetbare kunstwerken creëren de perfecte setting om te genieten, samen met geliefden.

Beleef ook onze afternoon tea in het comfort van uw eigen huis. De exclusieve gerechtjes passen perfect bij de thee. Geniet samen met uw vrienden en familie van onze afternoon tea.

Vanwege de bereidingstijd van de gerechten vragen wij u om minimaal één dag van tevoren te bestellen. De Afternoon Tea is af te halen van donderdag t/m zondag van 12:00 tot 18:30 uur. U kunt afhalen bij de receptie van het hotel. Alle andere producten kunt u de hele week afhalen.

Bestel hier

Okura’s Craftmanship

De uitmuntendheid en exclusiviteit van Ciel Bleu Restaurant** is geen geheim, en we zijn verheugd dat u nu de sfeer van een heerlijke, speciale avond op de 23e verdieping kunt creëren in het comfort van uw eigen huis. Omdat geur een prachtige bijdrage levert aan onze meest gekoesterde momenten, heeft Ciel Bleu twee geuren gecreëerd en geselecteerd in de vorm van scented candles en reed diffusers. Zo kunt u de meest gedenkwaardige avond letterlijk mee naar huis nemen.

Bestel hier

Cadeaukaart

Verras vrienden of geliefden met een cadeaukaart voor een unieke beleving bij Hotel Okura Amsterdam. De cadeaukaart kan gebruikt worden voor een overnachting in onze luxe kamers, een ontspannende behandeling bij Nagomi Spa Treatments, een diner in één van onze restaurants, en voor bijvoorbeeld een cocktail in één van onze bars.

Bestel hier

Gift card

Okura at Home

Met de uitgebreide selectie van iconische Okura producten haalt u het luxe hotelgevoel in huis. Geef uw slaapkamer een ware upgrade met Okura’s boxspring en matras. Kruip onder het knisperende bedlinnen met Gingko jacquard en u creëert gegarandeerd een hoteluitstraling in uw eigen slaapkamer.

Bestel hier