Workshop op maat

Terug naar overzicht

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Hotel Okura Amsterdam op geheel nieuwe wijze in onze kookstudio, Taste of Okura. Hier leert u spectaculaire gerechten te bereiden onder begeleiding van een van onze chefs.

De gezondheid en het welzijn van onze gasten en collega’s heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de maatregelen die het RIVM en de Nederlandse overheid hebben afgekondigd voor Nederland strikt op. Dit betekent dat alle workshops en masterclasses tot nader order zijn geannuleerd.

Kookstudio

Workshops
Masterclasses

Contact

+31 (0)20 6787 450

Adres

Ferdinand Bolstraat 333 1072LH Amsterdam

Cutting during workshop Taste of Okura

Workshop op maat

Maak Taste of Okura eigen met een workshop of event op maat. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en richten de kookstudio naar uw wensen in. Een walking dinner, kookdemonstraties en live cooking behoren tot de mogelijkheden. Voor de workshops kunt u kiezen uit een thema, bijvoorbeeld een masterclass kreeft, wild of asperges. Wij voorzien onze kookstudio desgewenst van een geluidsinstallatie, televisiescherm en andere ondersteuning. Ook is de tafelsetting geheel aan te passen naar uw wensen. Dit maakt Taste of Okura zeer geschikt voor onder andere teambuilding activiteiten, netwerkbijeenkomsten met klanten en bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen en jubilea.

Vraag een offerte aan

Kookclubs

Zoekt uw kookclub een mooie locatie voor uw bijeenkomsten? Taste of Okura ontvangt maandelijks bestaande en nieuwe kookclubs die graag bij ons koken. Taste of Okura is geliefd door de beste ingrediënten en materialen, mooie bijpassende wijnen, de maandelijkse wisselende seizoensmenu’s die op maat zijn gemaakt en de duidelijke recepten. Een bezoek aan onze topleveranciers behoort ook tot de mogelijkheden en geven de kookavonden een uniek karakter.

Voor een ‘all-in’-prijs verzorgen wij uw kookavond van inkoop tot afwas. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw kookclub contact op met onze afdeling Restaurantreserveringen via restaurants@okura.nl of +31 (0)20 6787 450.

Cutting during workshop Taste of Okura

Wine room

Combineer uw workshop met een bezoek aan onze Wine Room. Hier organiseren wij wijnproeverijen onder begeleiding van onze SVH meestersommelier Noël Vanwittenbergh. U kunt in de Wine Room ook genieten van een exclusieve cocktailparty.

Goed om te weten

 • Privéworkshop mogelijk vanaf € 1.750.
 • 7 dagen per week, ochtend/middag/avond beschikbaar voor privéworkshops.
 • Wij vragen een vooruitbetaling voor de workshops. De workshop kan worden betaald via IDEAL, creditcard of bankoverschrijving.
 • Mogelijkheid voor goodiebags.
 • Alle workshops duren ongeveer 4,5 uur.

Allergiën en medische dieetwensen

Wij vinden het uitermate belangrijk dat gerechten voor onze gasten met allergieën en medische dieetwensen met zorg bereid worden. Gasten in de kookworkshops bereiden de gerechten zelf en voor elkaar, waardoor het niet mogelijk is om te garanderen dat deze gerechten vrij van allergenen zijn. Daarom bereiden en serveren onze chefs aparte gerechten voor gasten met een allergie of medische dieetwens. 

Uiteraard mogen deze gasten er zelf voor kiezen om het groepsmenu samen met de groep te bereiden als dit geen gevaar voor een allergische of medische reactie oplevert. Graag uw allergie of medische dieetwens vermelden bij het reserveren, zodat wij daar rekening mee kunnen houden in de voorbereiding van de workshop. 

Inclusief

 • Welkomstkoffie of -thee bij de workshops overdag.
 • Een mousserend aperitief bij de kookworkshops in de avond.
 • Water en alcoholvrije cocktails gedurende de workshop.
 • Een glas wijn bij iedere gang.
 • Koffie of thee met friandises.
 • Het Taste of Okura schort en de recepten krijgt u mee naar huis.

Onze andere culinaire opties

Okura at your office

Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om verbonden te blijven met uw medewerkers. Wij begrijpen…

Haal Okura’s dinerervaring in huis

Stel uw eigen menu samen met uw favoriete gerechten uit de restaurants van Hotel Okura Amsterdam voor een…

Twenty Third Bar

Geniet in De Pijp van de bijzondere cocktails, geïnspireerd door de stad Amsterdam. Cocktails & Champagne Panoramisch uitzicht…

Serre

Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het…