Yamazato sake

Yamazato Miyagi sake

Yamazato Restaurant introduceert zijn eigen exclusieve Yamazato Miyagi sake in samenwerking met de Kanbai Shuzo brouwerij. Deze brouwerij bevindt zich in Osaki, een stad in de prefectuur Miyagi, een regio die internationaal bekend staat om sakes van hoge kwaliteit.

Masanori Tomikawa, Executive Chef en Manager van Yamazato Restaurant en Teppanyaki Restaurant Sazanka, reisde af naar Osaki om een bezoek te brengen aan onze partner, de heer Yoshino Aota. Tijdens dit bezoek hebben ze samen het rijsttype ‘Sasanishiki’ geoogst. De rijstvelden van Aota’s boerderij worden zorgvuldig gecultiveerd, en worden verwerkt tot rijst waaruit de unieke, exclusieve en originele Yamazato Miyagi sake voort komt. Karakteriserend voor deze sake zijn de elegante fruittonen en de frisse, soepele afdronk.

In de video hieronder nemen we u mee op reis door de rijstvelden – waar het proces van sake maken begint. We geven u een kijkje in de wereld van sake en de samenwerking tussen Yamazato Restaurant en de Kanbai Shuzo brouwerij.

Proef onze exclusieve Yamazato Miyagi sake of één van de andere zorgvuldig geselecteerde sakes van de prefectuur Miyagi in Yamazato Restaurant en Teppanyaki Restaurant Sazanka.

Okura sake

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.