Yamazato diner menu

AOI kaiseki menu € 145

Tsukidashi
Sint Jacobsschelp met gerookte zalm en edamamebonen
Aubergine, krab en octopus met Tosezugelei

Owan
Heldere vissoep met eend en kreeft in Dobin theepot

Tsukuri
Sashimi van de dag

Yakimono
Gegrilde zeebaars met Kinome en sojamelksaus

Shiizakana
Dunne rolletjes Japans Wagyu rundvlees, seizoensgroenten
en sesam-Ponzu saus

Shokuji
Gestoomde rijst met gegrilde paling en misosoep

Mizukashi
Selectie van Japanse seizoensdesserts

Wijnkaart

Yamazato Restaurant

Yamazato Restaurant serveert traditionele gerechten uit de Japanse kaiseki keuken. De keuken onderscheidt zich door te focussen op de puurheid van seizoensgebonden, traditionele Japanse ingrediënten. De stijl is minimalistisch en alle gerechten zijn in evenwicht: van smaak en textuur tot de uitstraling en kleuren van de gerechten. Om u ieder detail van de maaltijd te laten waarderen, worden de menu’s in kleine gangen achter elkaar opgediend.

De kaiseki keuken leent zich niet voor uitbundige decoratielust die we in Europa kennen. In plaats daarvan wordt uiterste zorg gedragen aan het kleinste detail. De borden, het servies en de kimono’s van het personeel zijn allemaal in harmonie met het seizoen. Het restaurant ademt een klassieke, serene sfeer en geeft u direct het gevoel alsof u in Japan bevindt.

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.