Yamazato dinermenu

AOI kaiseki € 145

Tsukidashi
Sneeuwkrab en inktvis met Tosazugelei
Gestoofde eend en aubergine

Owan
Heldere vissoep met garnalenpasteitje

Tsukuri
Sashimi van de dag

Yakimono
Gegrilde zeebaars, Sudachi-citrussaus

Shiizakana
Dungesneden ribeye, Sukini stijl
of
Upgrade naar Japans Wagyu 120 gram + € 60

Shokuji
Gestoomde rijst met zeebrasem, Japans zoetzuur en miso soep
of
Upgrade naar een selectie van 5 stukjes Nigiri Sushi + € 20

Mizukashi
Japans seizoensdessert

Bijpassend wijn en sake arrangement (5 glazen) €95

Icho Kaiseki € 175

Tsukidashi
Sneeuwkrab en inktvis met Tosazugelei
Gestoofde eend en aubergine

Owan
Heldere vissoep met zeebaars en Somen noedels

Tsukuri
Dagelijkse selectie van 4 soorten sashimi

Shiizakana
Gegrilde Japanse Wagyu steak 120 gram

Shokuji
Gestoomde rijst met zeebrasem, Japans zoetzuur en miso soep
of
Upgrade naar een selectie van 5 stukjes Nigiri Sushi + € 20

Mizukashi
Japans seizoensdessert

Bijpassend wijn en sake arrangement (4 glazen) €85

Wijnkaart

Yamazato Restaurant

Yamazato Restaurant serveert traditionele gerechten uit de Japanse kaiseki-keuken. De keuken onderscheidt zich door te focussen op de puurheid van seizoensgebonden, traditionele Japanse ingrediënten. De stijl is minimalistisch en alle gerechten zijn in evenwicht: van smaak en textuur tot de uitstraling en kleuren van de gerechten. Om u ieder detail van de maaltijd te laten waarderen, worden de menu’s in kleine gangen achter elkaar opgediend.

De kaiseki-keuken leent zich niet voor de uitbundige decoratielust die we in Europa kennen. In plaats daarvan wordt uiterste zorg gedragen voor het kleinste detail. De borden, het servies en de kimono’s van het personeel zijn allemaal in harmonie met het seizoen. Het restaurant ademt een klassieke, serene sfeer en geeft u direct het gevoel alsof u zich in Japan bevindt.

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.