AOI kaiseki € 145
Tsukidashi
Snowcrab, kaki fruit, tofu saus
Gefrituurde oester, Kinoko-an saus
Tsukuri
Dagelijkse selectie van 3 soorten sashimi
Owan
Heldere vissoep met paddenstoel en garnaal in Dobin theepot
Yakimono
Gegrilde zeebaars, Miso Yuan saus
Shiizakana
Dunne plakjes lendebiefstuk en groenten geserveerd in een Japanse hot pot
of
Upgrade naar Japans Wagyu 120 gram + € 60
Shokuji
Gestoomde rijst met zalm en Ikura, Japans zoetzuur en miso soep
Mizukashi
Japans seizoensdessert
Bijpassend wijn en sake arrangement (5 glazen) €95
Icho Kaiseki € 180
Tsukidashi
Snowcrab, kaki fruit, tofu saus
Gefrituurde oester, Kinoko-an saus
Tsukuri
Dagelijkse selectie van 4 soorten sashimi
Owan
Heldere vissoep met kreeft
Shiizakana
Gegrilde Japanse Wagyu steak 120 gram
Shokuji
Gestoomde rijst met zalm en Ikura, Japans zoetzuur en miso soep
Mizukashi
Japans seizoensdessert
Bijpassend wijn en sake arrangement (4 glazen) €85
Yamazato Restaurant
Yamazato Restaurant serveert traditionele gerechten uit de Japanse kaiseki-keuken. De keuken onderscheidt zich door te focussen op de puurheid van seizoensgebonden, traditionele Japanse ingrediënten. De stijl is minimalistisch en alle gerechten zijn in evenwicht: van smaak en textuur tot de uitstraling en kleuren van de gerechten. Om u ieder detail van de maaltijd te laten waarderen, worden de menu’s in kleine gangen achter elkaar opgediend.
De kaiseki-keuken leent zich niet voor de uitbundige decoratielust die we in Europa kennen. In plaats daarvan wordt uiterste zorg gedragen voor het kleinste detail. De borden, het servies en de kimono’s van het personeel zijn allemaal in harmonie met het seizoen. Het restaurant ademt een klassieke, serene sfeer en geeft u direct het gevoel alsof u zich in Japan bevindt.