Roomservice & Ontbijtmedewerker (FT of PT)

Voor de Roomservice & ontbijtafdeling zijn wij op zoek naar een fulltime of parttime Roomservice & Ontbijtmedewerker. Vanaf 07.00 uur kunnen onze gasten genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en à la carte service in Le Camelia. Naast het ontbijt in het restaurant kunnen gasten uiteraard ook roomservice bestellen vanaf 06:00 uur.

Het Roomservice & Camelia team bestaat uit ongeveer vijftien personen, waaronder een Acting Service Manager en een Assistent Service Manager. In de functie van Roomservice & Ontbijtmedewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor het serveren en service verlenen aan de gasten in zowel het restaurant als in roomservice. Daarnaast is het team ook verantwoordelijk voor het aanvullen van de minibars en het verzorgen van VIP behandelingen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Serveren van onze gasten tijdens hun verblijf in Hotel Okura Amsterdam volgens de door het hotel opgestelde standaarden (conform standaarden The Leading Hotels of the World)
  • Het onderhouden van gastcontact
  • Activiteiten m.b.t. mise en place op dagelijkse basis
  • Het verzorgen van de minibars op de hotelkamers
  • Het verzorgen van VIP behandelingen in samenwerking met Guest Relations

Profiel - Wie ben jij?

Ervaring
Relevante werkervaring in een soortgelijke functie en/of soortgelijke branche is een pré

Profiel
Je bent flexibel met betrekking tot diensten (wisseldiensten zijn onderdeel van de functie) ▪ Woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Talenkennis
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)

Competenties
Integriteit ▪ Anticiperend vermogen ▪ Stressbestendig ▪ Communicatief vaardig ▪ Teamspeler

Wat bieden wij?

Hotel Okura Amsterdam is onderdeel van Okura Hotels & Resorts en exclusief lid van The Leading Hotels of the World. Werken in het Okura betekent werken in een groot, divers en internationaal team waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijke speerpunten zijn. Een trainingsmanager en ontwikkeltrajecten worden ingezet om dit te verwezenlijken.

Heb je interesse?
Wil jij ook deel uitmaken van Okura’s ervaren en enthousiaste team? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar ons op:

Hotel Okura Amsterdam
T.a.v. Annemarieke Schubert
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH, Amsterdam
T: 020 678 79 82
E: hr@okura.nl