Werken bij Okura

 • Vacature-overzicht

  Hotel Okura Amsterdam is altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen. Gedreven collega’s die net als wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben en die zich graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van het Okura-team en werken in een internationale omgeving bij de grootste werkgever in de Amsterdamse hotellerie? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie via e-mail. Heeft u vragen, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via 020 678 79 80 of hr@okura.nl.

 • Werken bij Okura

  Wil jij werken bij Hotel Okura Amsterdam, het meest complete vijfsterrenhotel van Nederland, onderdeel van de Japanse keten Okura Hotels & Resorts een lid van The Leading Hotels of the World? Bekijk nu alle voordelen die werken bij Okura Amsterdam heeft!

 • Training & Ontwikkeling

  Hotel Okura Amsterdam staat bekend om haar uitstekende serviceniveau waarbij het uitgangspunt is om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Dit kan alleen met een team dat de dagelijks met passie en toewijding aan het werk is en beschikt over de juiste vaardigheden. Wil jij meer weten over Training & Ontwikkeling bij Okura?

 • Ontmoet je collega's

  Eén van die speciale dingen van werken bij Hotel Okura Amsterdam is dat je in een omgeving gaat werken met collega's van verschillende culturele achtergronden. Een ander aantrekkelijk aspect van werken bij Okura is dat de toekomst voor je open ligt. Binnen het bedrijf zijn voor alle medewerkers ontzettend veel doorgroeimogelijkheden. Zowel binnen je afdeling als daarbuiten. In de interviews kun je alvast kennis maken met twee Okura collega's die hun ervaringen met je delen!

 • Japanse HR Coordinator

  Human Resources

  Voor onze afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar een nauwkeurig werkende Japanse HR coördinator. In de veelzijdige functie van Japanse HR Coördinator rapporteer je aan de Director of Human Resources en werk je nauw samen met je directe collega Japanse HR coördinator en de overige HR collega’s uiteraard. In deze functie ben je HR business partner voor de managers van onze Japanse Keukens en contactpersoon voor de Japanse medewerkers. Ben jij onze nieuwe collega? 

 • Assistent Manager Technische Dienst

  Technische Dienst

  Voor onze Technische Dienst zijn wij op zoek naar een fulltime Assistent Manager Technische Dienst. De Technische Dienst draagt zorg voor het onderhoud van Hotel Okura Amsterdam en het oplossen van eventuele storingen binnen het hotel. In deze positie geef je leiding aan het team bestaande uit diverse technische experts, zowel in eigen dienst als externen. Ben jij degene die wij zoeken? 

   

 • Office Coordinator

  Commerciële afdeling

  Voor onze Sales afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Office Coordinator! In de positie van Office Coordinator speel je een belangrijke rol om ondersteuning te bieden aan het Sales Team om samen de gestelde doelen te behalen! ?

 • Credit Manager

  Acounting

  Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een Credit Manager.  Als Credit Manager sta je in contact met alle debiteuren van het hotel om ervoor te zorgen dat alle openstaande rekeningen zo snel mogelijk worden voldaan om zo een gezonde cash flow van het hotel te kunnen garanderen. Ben jij de nauwkeurig werkende collega die wij zoeken? 

   

 • Japanese Guest Relations Officer

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een Guest Relations Officer die de Japanse taal beheerst, zowel in woord als geschrift . Samen met je collega's van het Front Office team ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten en draag je bij aan een onvergetelijk verblijf in Hotel Okura Amsterdam. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Receptionist

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een fulltime Receptionist. Het Front Office team is verantwoordelijk voor het verwelkomen, te woord staan, in- en uitchecken van gasten, het verstrekken van informatie en het verlenen van service. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Beveiliger

  Rooms Division - Security

  Wij zijn wij op zoek naar een  beveiliger, verantwoordelijk voor de veiligheid en persoonlijke eigendommen van onze gasten tijdens hun verblijf in Hotel Okura Amsterdam. Wil jij deel uitmaken van dit team bestaande uit vijf personen, onder wie één Chief Security?

 • Director of Food and Beverage

  Food and Beverage

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een ervaren Director of Food & Beverage, die leiding gaat geven aan alle Food & Beverage afdelingen inclusief de Banqueting afdeling. In deze functie ben je onderdeel van het Management Team en rapporteer je aan de General Manager.

 • Food and Beverage Allround Medewerk(st)er Bediening

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste allround F&B medewerk(st)er, die ons F&B team komt versterken. Na een intensieve training –en introductieperiode ga je aan de slag in de verschillende Food and Beverage afdelingen binnen het hotel.
  Heb jij een passie voor F&B en wil je jezelf ontwikkelen in hét F&B hotel van Nederland? Reageer dan nu via onderstaande contactgegevens!

 • Banquet Houseman

  Food & Beverage - Banquet Operations

  Wij zoeken een Banquet Houseman voor onze afdeling banquet operations. Wil jij deel uitmaken van de banquet operations afdeling van Hotel Okura Amsterdam, de grootste banquet operations afdeling onder alle vijfsterrenhotels in Nederland? 

 • Roomservice & Ontbijtmedewerker (FT of PT)

  Food & Beverage - Le Camelia/Roomservice

  Wij zijn op zoek naar een fulltime of parttime Roomservice & Ontbijtmedewerker. Onze gasten kunnen dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en a la carte ontbijt in Le Camelia vanaf 07.00 uur. Wil jij de vijftien medewerkers van Roomservice en Camelia-team ondersteunen?

 • Assistent Service Manager Serre Restaurant

  Food & Beverage - Serre Restaurant

  Wij zoeken een Assistent Service Manager voor Serre Restaurant. Serre Restaurant is bekroond met een Bib Gourmand, Michelins beloning voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wil jij deel uitmaken van Serre's service team van vijftien collega's?

 • Medewerker Bediening Serre Restaurant (FT/PT)

  Food & Beverage - Serre Restaurant

  Wij zoeken een Medewerker Bediening voor Serre Restaurant. Serre Restaurant is bekroond met een Bib Gourmand, Michelins beloning voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wil jij deel uitmaken van Serre's service team van vijftien collega's?

 • Assistant Service Manager Yamazato Restaurant

  Food & Beverage - Yamazato Restaurant

  Wij zijn op zoek naar een gedreven fulltime Assistent Service Manager voor ons traditionele Japanse Restaurant Yamazato. Yamazato Restaurant is bekroond met één Michelin ster. Wil jij deel uitmaken van het meest complete F&B hotel van Nederland? Neem dan contact met ons op!

 • Medewerker Bediening Yamazato Restaurant*

  Wij zijn op zoek naar een Medewerker Bediening voor ons traditionele Japanse restaurant Yamazato. Yamazato Restaurant heeft één Michelin ster en behoort tot de beste Japanse Restaurants in Europa. Wil jij deel uitmaken van het meest complete F&B hotel van Nederland? Neem dan contact met ons op!

 • Chef Sazanka Restaurant

  Food & Beverage - Teppanyaki Restaurant Sazanka*

  Wij zoeken een fulltime chef voor Teppanyaki Restaurant Sazanka. In Sazanka, sinds kort bekroond met één Michelinster, bereiden de chefs de heerlijkste gerechten op een hete bakplaat aan tafel. Wil jij één van de veertien chefs van Sazanka worden?

 • Medewerker Bediening Teppanyaki Restaurant Sazanka (FT/PT)

  Food & Beverage - Teppanyaki Restaurant Sazanka*

  Wij zoeken een fulltime en partime Medewerker Bediening voor Teppanyaki Restaurant Sazanka. In Sazanka, sinds kort bekroond met één Michelinster, bereiden de chefs de heerlijkste gerechten op een hete bakplaat aan tafel. Wil jij deel uitmaken van Sazanka's team, bestaande uit veertien chefs, twee sommeliers, een Senior Service Manager, Service Manager, twee supervisors en negen medewerkers bediening? 

 • Sous Chef Pastry

  Food& Beverage - Main Kitchen

  Voor de Pastry afdeling zijn wij op zoek naar een Sous Chef Pastry. De Pastry afdeling draagt onder andere zorg voor de bereiding van alle patisserie/desserts binnen het hotel, waaronder het Ciel Bleu Restaurant, Serre Restaurant, Yamazato, Sazanka en de Banqueting afdeling. Dit betekent het bereiden van desserts op een culinair hoogstaand niveau. Ben jij de ervaren en creatieve Sous Chef die wij zoeken? 

 • Demi Chef de Partie Main Kitchen

  Food & Beverage - Main Kitchen

  Voor de Main Kitchen zijn wij op zoek naar een Demi Chef de Partie om ons enthousiaste en ervaren keukenteam te ondersteunen. De Main Kitchen draagt onder andere zorg voor de bereiding van gerechten met diverse verse ingrediënten en producten voor meerdere afdelingen, waaronder het ontbijt, Roomservice, de Lobby Bar en Banquet Operations.

 • Steward

  Food & Beverage - Stewarding

  Wij zijn op zoek naar een fulltime Steward om ons Stewarding team compleet te maken. Wil jij deel uitmaken van dit team dat bestaat uit ruim vijfentwintig
  personen?

   

 • Leerling Main Kitchen

  Food & Beverage - Main Kitchen

  Onze Main Kitchen is op zoek naar een enthousiaste leerling die ons team komt versterken vanaf September! De Main Kitchen draagt onder andere zorg voor de bereiding van gerechten met diverse verse ingrediënten en producten voor diverse afdelingen, waaronder het ontbijt, roomservice, de Lobby Bar en Banquet Operations. Wil jij jezelf ontwikkelen in het Main Kitchen-team?

 • Leerling Sazanka Restaurant

  Sazanka Restaurant - Food & Beverage

  Ons Sazanka Restaurant is op zoek naar een enthousiaste stagiair of leerling die ons team  komt versterken!

 • Leerling Serre Keuken

  Food & Beverage - Serre Restaurant

  Onze Serre Keuken is op zoek naar een enthousiaste leerling die ons team per september komt versterken! Serre Restaurant is in 2011 geopend en is bekroond met een Bib Gourmand voor zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Als leerling ben je samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het bereiden van uiteenlopende gerechten, het uitvoeren van mise en place activiteiten en het schoonhouden van de keuken. Ben jij bereid een stapje extra te doen om gasten een ultieme ervaring te bezorgen?

 • Nagomi Spa Stagiair

  Rooms Division

  Wij zijn op zoek naar een Nagomi Spa Stagiair die het team per april 2017 komt versterken. Tijdens deze stage ben je werkzaam in zowel de receptie van Nagomi Spa als de spa zelf.  De stage is mogelijk vanaf 4 dagen per week.

  Heb jij interesse in wellness en lijkt het je een uitdaging om werkzaam te zijn in het meest complete vijfsterren deluxe hotel van Nederland? Reageer dan nu!

 • F&B Allround Stagiair

  Food & Beverage

  We zijn op zoek naar een enthousiaste F&B Allround Stagiair die ons F&B team komt versterken! Heb jij een passie voor F&B en wil je jezelf ontwikkelen in hét meest onderscheiden F&B hotel van de wereld?

 • Front Office Stagiair

  Rooms Division - Front Office

  Wil jij alle aspecten van de receptie van dichtbij meemaken en je verder ontwikkelen in het luxe vijf sterren segment? Wij zoeken een Front Office Stagiair per juli 2017!

 • Executive Office Stagiair

  Executive Office

  We zijn op zoek naar een enthousiaste Executive Office Stagiair die ons team komt versterken vanaf september 2017!

  Als Executive Office Stagiair ondersteun je samen met de Executive Secretary het Executive Office team, verder bestaande uit Emmy Stoel de General Manager van het hotel en Marcel van Aelst de president van Okura- Nikko Hotel Management Co. Ltd. Ben jij goed in organiseren en ben jij enthousiast en gastgericht? Reageer dan snel via onderstaande contactgegevens!