Werken bij Okura

 • Vacature-overzicht

  Hotel Okura Amsterdam is altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen. Gedreven collega’s die net als wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben en die zich graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van het Okura-team en werken in een internationale omgeving bij de grootste werkgever in de Amsterdamse hotellerie? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie via e-mail. Heeft u vragen, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via 020 678 79 80 of hr@okura.nl.

 • Werken bij Okura

  Wil jij werken bij Hotel Okura Amsterdam, het meest complete vijfsterrenhotel van Nederland, onderdeel van de Japanse keten Okura Hotels & Resorts een lid van The Leading Hotels of the World? Bekijk nu alle voordelen die werken bij Okura Amsterdam heeft!

 • Training & Ontwikkeling

  Hotel Okura Amsterdam staat bekend om haar uitstekende serviceniveau waarbij het uitgangspunt is om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Dit kan alleen met een team dat de dagelijks met passie en toewijding aan het werk is en beschikt over de juiste vaardigheden. Wil jij meer weten over Training & Ontwikkeling bij Okura?

 • Ontmoet je collega's

  Eén van die speciale dingen van werken bij Hotel Okura Amsterdam is dat je in een omgeving gaat werken met collega's van verschillende culturele achtergronden. Een ander aantrekkelijk aspect van werken bij Okura is dat de toekomst voor je open ligt. Binnen het bedrijf zijn voor alle medewerkers ontzettend veel doorgroeimogelijkheden. Zowel binnen je afdeling als daarbuiten. In de interviews kun je alvast kennis maken met twee Okura collega's die hun ervaringen met je delen!

 • Okura Talent Recruitment Day

  Vrijdag 27 oktober

  Deel jij onze passie voor gastvrijheid en heb jij altijd al bij Okura Amsterdam willen werken of je stage lopen? Dan is de Okura Talent Recruitment Day op vrijdag 27 oktober voor jou de perfecte kans om een allround beeld te krijgen van onze manier van werken en om voor een vaste functie, stage- of leerlingplek te solliciteren!

 • Director of Food and Beverage

  Food and Beverage

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een ervaren Director of Food & Beverage, die leiding gaat geven aan alle Food & Beverage afdelingen inclusief de Banqueting afdeling. In deze functie ben je onderdeel van het Management Team en rapporteer je aan de General Manager.

 • Executive Secretary

  Executive Office

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een ervaren Executive Secretary ter ondersteuning van de General Manager van Hotel Okura Amsterdam en de Vice Chairman van Okura Nikko Hotel Management Cooperation. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het organiseren en onderhouden van de agenda’s en assisteert u in verscheidende administratieve taken. Bent u de collega die wij zoeken?

   

   

 • Conferences & Events Account Manager

  Commerciële Afdeling - Sales

  Voor de Conference & Events afdeling zijn wij op zoek naar een Conferences& Events Account Manager/ Event Services Manager die het team gaat ondersteunen. Het Conference & Events team is verantwoordelijk voor het verkopen van zowel de hotelkamers als de banqueting ruimtes voor evenementen. Wil jij  onderdeel zijn van het Conference & Events team?

 • Japanse HR Coordinator

  Human Resources

  Voor onze afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar een nauwkeurig werkende Japanse HR coördinator. In de veelzijdige functie van Japanse HR Coördinator rapporteer je aan de Director of Human Resources en werk je nauw samen met je directe collega Japanse HR coördinator en de overige HR collega’s uiteraard. In deze functie ben je HR business partner voor de managers van onze Japanse Keukens en contactpersoon voor de Japanse medewerkers. Ben jij onze nieuwe collega? 

 • Accounts Receivable Clerk

  Financial - Accounting

  Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een Accounts Receivable Clerk. De financiële afdeling is o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van alle omzetten en kosten en bestaat uit een Vice President & Comptroller, Chief Accountant, Assistant Chief Accountant, Credit Manager, F&B Cost Controller, General Cashier, Income Auditor, Accounts Payable Clerk en de Accounts Receivable Clerk.

  Als Accounts Receivable Clerk ben je samen met de Credit Manager en de Income Auditor verantwoordelijk voor de afhandeling van alle openstaande rekeningen om een gezonde cash flow van het hotel te kunnen garanderen.

 • Accounts Payable Clerk

  Financial - Accounting

  Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een Accounts Payable Clerk die verantwoordelijk is voor de facturen. Onze financiele afdeling bestaat uit een Vice President & Controller, Chief Accountant, Assistant Chief Accountant, Credit Manager, General Cashier, Income Auditor, Accounts Payable Clerk en de Accounts Receivable Clerk. Wil jij deel uitmaken van dit Financiele Team?

 • Assistent Manager Technische Dienst

  Technische Dienst

  Voor onze Technische Dienst zijn wij op zoek naar een fulltime Assistent Manager Technische Dienst. De Technische Dienst draagt zorg voor het onderhoud van Hotel Okura Amsterdam en het oplossen van eventuele storingen binnen het hotel. In deze positie geef je leiding aan het team bestaande uit diverse technische experts, zowel in eigen dienst als externen. Ben jij degene die wij zoeken? 

   

 • Engineer

  Rooms Division - Engineering

  We zijn voor onze Engineering afdeling op zoek naar een fulltime Engineer. De Engineering afdeling draagt zorg voor het onderhoud van Hotel Okura Amsterdam en het oplossen van eventuele storingen binnen het hotel. Wil jij deel uitmaken van het Engineering team dat bestaat uit 12 collega's?

 • Front Office Supervisor

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een fulltime Front Office Supervisor. Het Front Office team is verantwoordelijk voor het verwelkomen, te woord staan, in- en uitchecken van gasten, het verstrekken van informatie en het verlenen van service. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Receptionist

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een fulltime Receptionist. Het Front Office team is verantwoordelijk voor het verwelkomen, te woord staan, in- en uitchecken van gasten, het verstrekken van informatie en het verlenen van service. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Beveiliger

  Rooms Division - Security

  Wij zijn wij op zoek naar een  beveiliger, verantwoordelijk voor de veiligheid en persoonlijke eigendommen van onze gasten tijdens hun verblijf in Hotel Okura Amsterdam. Wil jij deel uitmaken van dit team bestaande uit vijf personen, onder wie één Chief Security?

 • Food and Beverage Allround Medewerk(st)er Bediening

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste allround F&B medewerk(st)er, die ons F&B team komt versterken. Na een intensieve training –en introductieperiode ga je aan de slag in de verschillende Food and Beverage afdelingen binnen het hotel.
  Heb jij een passie voor F&B en wil je jezelf ontwikkelen in hét F&B hotel van Nederland? Reageer dan nu via onderstaande contactgegevens!

 • (Jr.) Banquet Supervisor

  Food & Beverage - Banqueting

  Heb jij uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en wil jij deel uitmaken van de grootste Banquet Operations afdeling onder alle vijfsterren hotels in Nederland?

 • Demi Chef de Rang - Ciel Bleu Restaurant**

  Food & Beverage - Ciel Bleu Restaurant**

  Voor ons Ciel Bleu Restaurant zijn wij op zoek naar een Demi Chef de Rang. Het Ciel Bleu Restaurant is bekroond met twee Michelin sterren. Wil jij deel uitmaken van het restaurantteam van 15 collega's?

 • Roomservice & Ontbijtmedewerker (FT of PT)

  Food & Beverage - Le Camelia/Roomservice

  Wij zijn op zoek naar een fulltime of parttime Roomservice & Ontbijtmedewerker. Onze gasten kunnen dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en a la carte ontbijt in Le Camelia vanaf 07.00 uur. Wil jij de vijftien medewerkers van Roomservice en Camelia-team ondersteunen?

 • Assistent Service Manager Serre Restaurant

  Food & Beverage - Serre Restaurant

  Wij zoeken een Assistent Service Manager voor Serre Restaurant. Serre Restaurant is bekroond met een Bib Gourmand, Michelins beloning voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wil jij deel uitmaken van Serre's service team van vijftien collega's?

 • Medewerker Bediening Serre Restaurant (FT/PT)

  Food & Beverage - Serre Restaurant

  Wij zoeken een Medewerker Bediening voor Serre Restaurant. Serre Restaurant is bekroond met een Bib Gourmand, Michelins beloning voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wil jij deel uitmaken van Serre's service team van vijftien collega's?

 • Assistant Service Manager Yamazato Restaurant

  Food & Beverage - Yamazato Restaurant

  Wij zijn op zoek naar een gedreven fulltime Assistent Service Manager voor ons traditionele Japanse Restaurant Yamazato. Yamazato Restaurant is bekroond met één Michelin ster. Wil jij deel uitmaken van het meest complete F&B hotel van Nederland? Neem dan contact met ons op!

 • Supervisor Yamazato Restaurant

  Wij zijn op zoek naar een fulltime supervisor voor ons traditionele Japanse Restaurant Yamazato. In de functie van Supervisor geef je leiding aan het team en assisteer je in het bieden van service. Ben jij de supervisor die wij zoeken?

 • Medewerker Bediening Teppanyaki Restaurant Sazanka (FT)

  Food & Beverage - Teppanyaki Restaurant Sazanka*

  Wij zoeken een fulltime Medewerker Bediening voor Teppanyaki Restaurant Sazanka. In Sazanka, sinds kort bekroond met één Michelinster, bereiden de chefs de heerlijkste gerechten op een hete bakplaat aan tafel. Wil jij deel uitmaken van Sazanka's team, bestaande uit veertien chefs, twee sommeliers, een Senior Service Manager, Service Manager, twee supervisors en negen medewerkers bediening? 

 • Sous Chef Pastry

  Food& Beverage - Main Kitchen

  Voor de Pastry afdeling zijn wij op zoek naar een Sous Chef Pastry. De Pastry afdeling draagt onder andere zorg voor de bereiding van alle patisserie/desserts binnen het hotel, waaronder het Ciel Bleu Restaurant, Serre Restaurant, Yamazato, Sazanka en de Banqueting afdeling. Dit betekent het bereiden van desserts op een culinair hoogstaand niveau. Ben jij de ervaren en creatieve Sous Chef die wij zoeken? 

 • Demi Chef de Partie Main Kitchen

  Food & Beverage - Main Kitchen

  Voor de Main Kitchen zijn wij op zoek naar een Demi Chef de Partie om ons enthousiaste en ervaren keukenteam te ondersteunen. De Main Kitchen draagt onder andere zorg voor de bereiding van gerechten met diverse verse ingrediënten en producten voor meerdere afdelingen, waaronder het ontbijt, Roomservice, de Lobby Bar en Banquet Operations.

 • Steward

  Food & Beverage - Stewarding

  Wij zijn op zoek naar een fulltime Steward om ons Stewarding team compleet te maken. Wil jij deel uitmaken van dit team dat bestaat uit ruim vijfentwintig
  personen?

   

 • Marketing & Communicatie Stagiair

  Commerciële Afdeling - Marketing & Communicatie

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communicatie Stagiair die ons team komt versterken per oktober 2017! 
  Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in één van The Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

 • Nagomi Spa Stagiair

  Rooms Division

  Wij zijn op zoek naar een Nagomi Spa Stagiair die het team per april 2017 komt versterken. Tijdens deze stage ben je werkzaam in zowel de receptie van Nagomi Spa als de spa zelf.  De stage is mogelijk vanaf 4 dagen per week.

  Heb jij interesse in wellness en lijkt het je een uitdaging om werkzaam te zijn in het meest complete vijfsterren deluxe hotel van Nederland? Reageer dan nu!

 • F&B Allround Stagiair

  Food & Beverage

  We zijn op zoek naar een enthousiaste F&B Allround Stagiair die ons F&B team komt versterken! Heb jij een passie voor F&B en wil je jezelf ontwikkelen in hét meest onderscheiden F&B hotel van de wereld?

 • Front Office Stagiair

  Rooms Division - Front Office

  Wil jij alle aspecten van de receptie van dichtbij meemaken en je verder ontwikkelen in het luxe vijf sterren segment? Wij zoeken een Front Office Stagiair per juli 2017!

 • Trainee Duty Management

  Rooms Division - Duty Management

  Deze stage geniet veel verantwoordelijkheid en bied je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Ben jij de creatieve, enthousiaste, gastgerichte en pro-actieve trainee waar wij naar op zoek zijn?