Werken bij Okura

 • Vacature-overzicht

  Hotel Okura Amsterdam is altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen. Gedreven collega’s die net als wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben en die zich graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van het Okura-team en werken in een internationale omgeving bij de grootste werkgever in de Amsterdamse hotellerie? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie via e-mail. Heeft u vragen, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via 020 678 79 80 of hr@okura.nl.

 • Werken bij Okura

  Wil jij werken bij Hotel Okura Amsterdam, het meest complete vijfsterrenhotel van Nederland, onderdeel van de Japanse keten Okura Hotels & Resorts een lid van The Leading Hotels of the World? Bekijk nu alle voordelen die werken bij Okura Amsterdam heeft!

 • Training & Ontwikkeling

  Hotel Okura Amsterdam staat bekend om haar uitstekende serviceniveau waarbij het uitgangspunt is om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Dit kan alleen met een team dat de dagelijks met passie en toewijding aan het werk is en beschikt over de juiste vaardigheden. Wil jij meer weten over Training & Ontwikkeling bij Okura?

 • Ontmoet je collega's

  Eén van die speciale dingen van werken bij Hotel Okura Amsterdam is dat je in een omgeving gaat werken met collega's van verschillende culturele achtergronden. Een ander aantrekkelijk aspect van werken bij Okura is dat de toekomst voor je open ligt. Binnen het bedrijf zijn voor alle medewerkers ontzettend veel doorgroeimogelijkheden. Zowel binnen je afdeling als daarbuiten. In de interviews kun je alvast kennis maken met twee Okura collega's die hun ervaringen met je delen!

 • Duty Manager

  Food & Beverage

  Kan jij overweg met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving? Wij zijn op zoek naar een Duty Manager! Ben jij creatief, enthousiast, gastgericht en de proactieve collega die wij zoeken? Lees dan snel verder! 

 • Banquet Guest Relations Officer

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een Banquet Guest Relations Officer ter aanvulling van ons Banqueting team. In deze functie werk je nauw samen met Conference & Events, Banquet Operations Team en meeting planners. De Banquet Operations afdeling van Hotel Okura Amsterdam is de grootste Banquet afdeling onder alle vijsterren hotels in Nederland. De Banquet Operations afdeling bestaat uit ongeveer vijftien medewerkers; waaronder de Banquet Operations manager, Assistant Banquet Operations manager, vijf Banquet Supervisors, Banquet Housemens en een Banquet Guest Relations Officer.


 • Banquet Operations Manager

  Food & Beverage - Banqueting

  Voor onze Banquet afdeling, de grootste onder alle vijfsterren hotels in Nederland zijn wij op zoek naar een Banquet Operations Manager. Wil jij leiding geven aan dit team van ongeveer vijftien medewerkers?

 • F&B Management Administratief Medewerker

  Food & Beverage - F&B Office

  Wij zijn op zoek naar een F&B Management Administratief Medewerker voor het F&B Office team, je assisteert de Director of F&B en Assistant Director of F&B waar mogelijk. Je bent verantwoordelijk voor de administratie, coordinatie en analyse van de F&B afdelingen. Wil jij onderdeel zijn van dit team? Lees dan snel verder!

 • F&B Office Coordinator

  Food & Beverage - F&B Office

  Wij zijn op zoek naar een F&B Office Coordinator, verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning en reserveringen van onze vijf restaurants. Wil jij deel uitmaken van dit team?

 • Assistent Manager Technische Dienst

  Technische Dienst

  Voor onze Technische Dienst zijn wij op zoek naar een fulltime Assistent Manager Technische Dienst. De Technische Dienst draagt zorg voor het onderhoud van Hotel Okura Amsterdam en het oplossen van eventuele storingen binnen het hotel. In deze positie geef je leiding aan het team bestaande uit diverse technische experts, zowel in eigen dienst als externen. Ben jij degene die wij zoeken? 

   

 • Engineer

  Rooms Division - Engineering

  We zijn voor onze Engineering afdeling op zoek naar een fulltime Engineer. De Engineering afdeling draagt zorg voor het onderhoud van Hotel Okura Amsterdam en het oplossen van eventuele storingen binnen het hotel. Wil jij deel uitmaken van het Engineering team dat bestaat uit 12 collega's?

 • Front Office Supervisor

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een fulltime Front Office Supervisor. Het Front Office team is verantwoordelijk voor het verwelkomen, te woord staan, in- en uitchecken van gasten, het verstrekken van informatie en het verlenen van service. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Guest Relations Officer

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een Guest Relations Officer. Samen met je collega's van het Front Office team ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten en draag je bij aan een onvergetelijk verblijf in Hotel Okura Amsterdam. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Receptionist

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een fulltime Receptionist. Het Front Office team is verantwoordelijk voor het verwelkomen, te woord staan, in- en uitchecken van gasten, het verstrekken van informatie en het verlenen van service. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Beveiliger

  Rooms Division - Security

  Wij zijn wij op zoek naar een  beveiliger, verantwoordelijk voor de veiligheid en persoonlijke eigendommen van onze gasten tijdens hun verblijf in Hotel Okura Amsterdam. Wil jij deel uitmaken van dit team bestaande uit vijf personen, onder wie één Chief Security?

 • Food and Beverage Allround Medewerk(st)er Bediening

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste allround F&B medewerk(st)er, die ons F&B team komt versterken. Na een intensieve training –en introductieperiode ga je aan de slag in de verschillende Food and Beverage afdelingen binnen het hotel.
  Heb jij een passie voor F&B en wil je jezelf ontwikkelen in hét F&B hotel van Nederland? Reageer dan nu via onderstaande contactgegevens!

 • (Jr.) Banquet Supervisor

  Food & Beverage - Banqueting

  Heb jij uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en wil jij deel uitmaken van de grootste Banquet Operations afdeling onder alle vijfsterren hotels in Nederland?

 • Roomservice & Ontbijtmedewerker (FT of PT)

  Food & Beverage - Le Camelia/Roomservice

  Wij zijn op zoek naar een fulltime of parttime Roomservice & Ontbijtmedewerker. Onze gasten kunnen dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en a la carte ontbijt in Le Camelia vanaf 07.00 uur. Wil jij de vijftien medewerkers van Roomservice en Camelia-team ondersteunen?

 • Assistent Service Manager Serre Restaurant

  Food & Beverage - Serre Restaurant

  Wij zoeken een Assistent Service Manager voor Serre Restaurant. Serre Restaurant is bekroond met een Bib Gourmand, Michelins beloning voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wil jij deel uitmaken van Serre's service team van vijftien collega's?

 • Medewerker Bediening Serre Restaurant (FT/PT)

  Food & Beverage - Serre Restaurant

  Wij zoeken een Medewerker Bediening voor Serre Restaurant. Serre Restaurant is bekroond met een Bib Gourmand, Michelins beloning voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wil jij deel uitmaken van Serre's service team van vijftien collega's?

 • Sous Chef Pastry

  Food& Beverage - Main Kitchen

  Voor de Pastry afdeling zijn wij op zoek naar een Sous Chef Pastry. De Pastry afdeling draagt onder andere zorg voor de bereiding van alle patisserie/desserts binnen het hotel, waaronder het Ciel Bleu Restaurant, Serre Restaurant, Yamazato, Sazanka en de Banqueting afdeling. Dit betekent het bereiden van desserts op een culinair hoogstaand niveau. Ben jij de ervaren en creatieve Sous Chef die wij zoeken? 

 • CHEF PERSONEELSRESTAURANT

  Food and Beverage

  Voor ons personeelsrestaurant zijn wij op zoek naar een enthousiaste chef om ons ervaren keukenteam te ondersteunen. Het personeelsrestaurant voorziet al onze medewerkers dagelijks van een heerlijke lunch en/of diner. Het team bestaat uit drie personen, onder leiding van de Executive Chef Main Kitchen. Het restaurant is 7 dagen per week geopend en er zullen dagelijks zo’n 100 gasten komen lunchen en dineren. Ben jij de enthousiaste chef die wij zoeken?

 • Demi Chef de Partie Main Kitchen

  Food & Beverage - Main Kitchen

  Voor de Main Kitchen zijn wij op zoek naar een Demi Chef de Partie om ons enthousiaste en ervaren keukenteam te ondersteunen. De Main Kitchen draagt onder andere zorg voor de bereiding van gerechten met diverse verse ingrediënten en producten voor meerdere afdelingen, waaronder het ontbijt, Roomservice, de Lobby Bar en Banquet Operations.

 • Steward

  Food & Beverage - Stewarding

  Wij zijn op zoek naar een fulltime Steward om ons Stewarding team compleet te maken. Wil jij deel uitmaken van dit team dat bestaat uit ruim vijfentwintig
  personen?

   

 • Assistant Service Manager Yamazato Restaurant

  Food & Beverage - Yamazato Restaurant

  Wij zijn op zoek naar een gedreven fulltime Assistent Service Manager voor ons traditionele Japanse Restaurant Yamazato. Yamazato Restaurant is bekroond met één Michelin ster. Wil jij deel uitmaken van het meest complete F&B hotel van Nederland? Neem dan contact met ons op!

 • Medewerker Bediening Yamazato Restaurant*

  Wij zijn op zoek naar een Medewerker Bediening voor ons traditionele Japanse restaurant Yamazato. Yamazato Restaurant heeft één Michelin ster en behoort tot de beste Japanse Restaurants in Europa. Wil jij deel uitmaken van het meest complete F&B hotel van Nederland? Neem dan contact met ons op!

 • Medewerker Bediening Teppanyaki Restaurant Sazanka (FT)

  Food & Beverage - Teppanyaki Restaurant Sazanka*

  Wij zoeken een fulltime Medewerker Bediening voor Teppanyaki Restaurant Sazanka. In Sazanka, sinds kort bekroond met één Michelinster, bereiden de chefs de heerlijkste gerechten op een hete bakplaat aan tafel. Wil jij deel uitmaken van Sazanka's team, bestaande uit veertien chefs, twee sommeliers, een Senior Service Manager, Service Manager, twee supervisors en negen medewerkers bediening? 

 • Banquet Guest Relations Officer Stagiair

  Banqueting

  Voor onze Banquet Operations afdeling zijn wij op zoek naar een Banquet Guest Relations Officer Stagiair. Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in één van The Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

 • Marketing & Communicatie Stagiair

  Commerciële Afdeling - Marketing & Communicatie

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communicatie Stagiair die ons team komt versterken per oktober 2017! 
  Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in één van The Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

 • Nagomi Spa Stagiair

  Rooms Division

  Wij zijn op zoek naar een Nagomi Spa Stagiair die het team per april 2017 komt versterken. Tijdens deze stage ben je werkzaam in zowel de receptie van Nagomi Spa als de spa zelf.  De stage is mogelijk vanaf 4 dagen per week.

  Heb jij interesse in wellness en lijkt het je een uitdaging om werkzaam te zijn in het meest complete vijfsterren deluxe hotel van Nederland? Reageer dan nu!

 • Purchase Stagiair

  Rooms Division - Purchase

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Purchase Stagiair die ons team komt versterken vanaf juli 2017! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in een van de Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

 • Conference & Events Stagiair

  Commerciële Afdeling - Sales

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Conference & Events Stagiair die ons team komt versterken! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in één van The Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

 • Stagiaire Human Resources

  Voor onze afdeling Human Resources zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire die ons team komt versterken per februari 2018! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende management stage in een van de Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

  Kom jij ons team versterken?

   

   

 • Executive Office Stagiair

  Executive Office

  We zijn op zoek naar een enthousiaste Executive Office Stagiair die ons team komt versterken vanaf februari 2018!

  Als Executive Office Stagiair ondersteun je samen met de Executive Secretary het Executive Office team, verder bestaande uit Emmy Stoel de General Manager van het hotel en Marcel van Aelst de president van Okura- Nikko Hotel Management Co. Ltd. Ben jij goed in organiseren en ben jij enthousiast en gastgericht? Reageer dan snel via onderstaande contactgegevens!

 • Sales Stagiair

  Commerciële Afdeling - Sales

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Sales Stagiair die ons team komt versterken vanaf december 2017! Ben jij op zoek naar een stage waarbij je het salesvak leert kennen? Dan is dit de stage voor jou!

 • Trainee Duty Management

  Rooms Division - Duty Management

  Deze stage geniet veel verantwoordelijkheid en bied je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Ben jij de creatieve, enthousiaste, gastgerichte en pro-actieve trainee waar wij naar op zoek zijn?

 • Revenue Management Stagiair

  Commerciële Afdeling - Revenue Management

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Revenue Management Stagiair vanaf november 2017! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in één van The Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

 • F&B Allround Stagiair

  Food & Beverage

  We zijn op zoek naar een enthousiaste F&B Allround Stagiair die ons F&B team komt versterken! Heb jij een passie voor F&B en wil je jezelf ontwikkelen in hét meest onderscheiden F&B hotel van de wereld?

 • Front Office Stagiair

  Rooms Division - Front Office

  Wil jij alle aspecten van de receptie van dichtbij meemaken en je verder ontwikkelen in het luxe vijf sterren segment? Wij zoeken een Front Office Stagiair per juli 2017!

 • Leerling Patisserie

  Food & Beverage - Patisserie

  Onze afdeling Patisserie is op zoek naar een enthousiaste leerling die ons team per september komt versterken! De afdeling Patisserie draagt zorg voor de bereiding van alle patisserie en desserts voor diverse afdelingen, waaronder het ontbijt, Roomservice, Banqueting en onze restaurants. Het Patisserieteam bestaat uit zeven personen, onder leiding van één Executive Pastry Chef. Kom jij ons team versterken?

 • Leerling Main Kitchen

  Food & Beverage - Main Kitchen

  Onze Main Kitchen is op zoek naar een enthousiaste leerling die ons team komt versterken vanaf September! De Main Kitchen draagt onder andere zorg voor de bereiding van gerechten met diverse verse ingrediënten en producten voor diverse afdelingen, waaronder het ontbijt, roomservice, de Lobby Bar en Banquet Operations. Wil jij jezelf ontwikkelen in het Main Kitchen-team?