Werken bij Okura

 • Vacature-overzicht

  Hotel Okura Amsterdam is altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen. Gedreven collega’s die net als wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben en die zich graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van het Okura-team en werken in een internationale omgeving bij de grootste werkgever in de Amsterdamse hotellerie? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie via e-mail. Heeft u vragen, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via 020 678 79 80 of hr@okura.nl.

 • Werken bij Okura

  Wil jij werken bij Hotel Okura Amsterdam, het meest complete vijfsterrenhotel van Nederland, onderdeel van de Japanse keten Okura Hotels & Resorts een lid van The Leading Hotels of the World? Bekijk nu alle voordelen die werken bij Okura Amsterdam heeft!

 • Training & Ontwikkeling

  Hotel Okura Amsterdam staat bekend om haar uitstekende serviceniveau waarbij het uitgangspunt is om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Dit kan alleen met een team dat de dagelijks met passie en toewijding aan het werk is en beschikt over de juiste vaardigheden. Wil jij meer weten over Training & Ontwikkeling bij Okura?

 • Ontmoet je collega's

  Eén van die speciale dingen van werken bij Hotel Okura Amsterdam is dat je in een omgeving gaat werken met collega's van verschillende culturele achtergronden. Een ander aantrekkelijk aspect van werken bij Okura is dat de toekomst voor je open ligt. Binnen het bedrijf zijn voor alle medewerkers ontzettend veel doorgroeimogelijkheden. Zowel binnen je afdeling als daarbuiten. In de interviews kun je alvast kennis maken met twee Okura collega's die hun ervaringen met je delen!

 • Assistent Manager Technische Dienst

  Technische Dienst

  Voor onze Technische Dienst zijn wij op zoek naar een fulltime Assistent Manager Technische Dienst. De Technische Dienst draagt zorg voor het onderhoud van Hotel Okura Amsterdam en het oplossen van eventuele storingen binnen het hotel. In deze positie geef je leiding aan het team bestaande uit diverse technische experts, zowel in eigen dienst als externen. Ben jij degene die wij zoeken? 

   

 • Front Office Supervisor

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een fulltime Front Office Supervisor. Het Front Office team is verantwoordelijk voor het verwelkomen, te woord staan, in- en uitchecken van gasten, het verstrekken van informatie en het verlenen van service. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Receptionist

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een fulltime Receptionist. Het Front Office team is verantwoordelijk voor het verwelkomen, te woord staan, in- en uitchecken van gasten, het verstrekken van informatie en het verlenen van service. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Guest Relations Officer

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een Guest Relations Officer. Samen met je collega's van het Front Office team ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten en draag je bij aan een onvergetelijk verblijf in Hotel Okura Amsterdam. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Porter-Doormen

  Rooms Division- Front Office

  Wij zijn op zoek naar een fulltime Portier- Doormen. Wil jij het visitekaartje van het hotel zijn en deel uitmaken van dit team van 40 collega's, waaronder Receptie, Guest Relations, Conciërge, Bagagisten, Doormen en Telefonisten?

 • Beveiliger

  Rooms Division - Security

  Wij zijn wij op zoek naar een  beveiliger, verantwoordelijk voor de veiligheid en persoonlijke eigendommen van onze gasten tijdens hun verblijf in Hotel Okura Amsterdam. Wil jij deel uitmaken van dit team bestaande uit vijf personen, onder wie één Chief Security?

 • F&B Office Coordinator

  Food & Beverage - F&B Office

  Wij zijn op zoek naar een F&B Office Coordinator, verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning en reserveringen van onze vijf restaurants. Wil jij deel uitmaken van dit team?

 • Banquet Supervisor

  Food & Beverage - Banqueting

  Wil jij deel uitmaken van de grootste Banquet Operations afdeling onder alle vijfsterren hotels in Nederland

 • Banquet Houseman

  Food & Beverage - Banquet Operations

  Wij zoeken een Banquet Houseman voor onze afdeling banquet operations. Wil jij deel uitmaken van de banquet operations afdeling van Hotel Okura Amsterdam, de grootste banquet operations afdeling onder alle vijfsterrenhotels in Nederland? 

 • Roomservice & Ontbijtmedewerker (FT of PT)

  Food & Beverage - Le Camelia/Roomservice

  Wij zijn op zoek naar een fulltime of parttime Roomservice & Ontbijtmedewerker. Onze gasten kunnen dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en a la carte ontbijt in Le Camelia vanaf 07.00 uur. Wil jij de vijftien medewerkers van Roomservice en Camelia-team ondersteunen?

 • Medewerker Bediening Serre Restaurant (FT/PT)

  Food & Beverage - Serre Restaurant

  Wij zoeken een Medewerker Bediening voor Serre Restaurant. Serre Restaurant is bekroond met een Bib Gourmand, Michelins beloning voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wil jij deel uitmaken van Serre's service team van vijftien collega's?

 • Supervisor Yamazato Restaurant

  Wij zijn op zoek naar een fulltime supervisor voor ons traditionele Japanse Restaurant Yamazato. In de functie van Supervisor geef je leiding aan het team en assisteer je in het bieden van service. Ben jij de supervisor die wij zoeken?

 • Medewerker Bediening Yamazato Restaurant*

  Wij zijn op zoek naar een Medewerker Bediening voor ons traditionele Japanse restaurant Yamazato. Yamazato Restaurant heeft één Michelin ster en behoort tot de beste Japanse Restaurants in Europa. Het Restaurant is dagelijks geopend voor lunch van 12:00-14:00 uur en voor diner van 18:00-21:30 uur. 

  Het team bestaat uit ongeveer 30 collega’s, waaronder een groot deel uit Japanse collega’s.

  In de functie van Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het bieden van service in Yamazato Restaurant. Je houdt je onder andere bezig met het opnemen van bestellingen, serveren van gerechten, het afhandelen van betalingen en het schoon houden van de tafels en het restaurant. Je hebt intensief contact met gasten en zet graag een stapje extra in je service.

 • Chef Sazanka Restaurant

  Food & Beverage - Teppanyaki Restaurant Sazanka*

  Wij zoeken een fulltime chef voor Teppanyaki Restaurant Sazanka. In Sazanka, sinds kort bekroond met één Michelinster, bereiden de chefs de heerlijkste gerechten op een hete bakplaat aan tafel. Wil jij één van de veertien chefs van Sazanka worden?

 • Medewerker Bediening Teppanyaki Restaurant Sazanka (FT/PT)

  Food & Beverage - Teppanyaki Restaurant Sazanka*

  Wij zoeken een fulltime en partime Medewerker Bediening voor Teppanyaki Restaurant Sazanka. In Sazanka, sinds kort bekroond met één Michelinster, bereiden de chefs de heerlijkste gerechten op een hete bakplaat aan tafel. Wil jij deel uitmaken van Sazanka's team, bestaande uit veertien chefs, twee sommeliers, een Senior Service Manager, Service Manager, twee supervisors en negen medewerkers bediening? 

 • Assistent Sommelier Sazanka Restaurant*

  Voor ons met 1 Michelin ster bekroonde teppanyaki restaurant: Sazanka Restaurant , zijn wij op zoek naar een Assistent Sommelier. Vind jij het een uitdaging om steeds de best bijpassende wijn uit te zoeken en te adviseren aan onze gasten? Lees dan snel verder!

 • Demi Chef de Partie Main Kitchen

  Food & Beverage - Main Kitchen

  Voor de Main Kitchen zijn wij op zoek naar een Demi Chef de Partie om ons enthousiaste en ervaren keukenteam te ondersteunen. De Main Kitchen draagt onder andere zorg voor de bereiding van gerechten met diverse verse ingrediënten en producten voor meerdere afdelingen, waaronder het ontbijt, Roomservice, de Lobby Bar en Banquet Operations.

 • Steward

  Food & Beverage - Stewarding

  Wij zijn op zoek naar een fulltime Steward om ons Stewarding team compleet te maken. Wil jij deel uitmaken van dit team dat bestaat uit ruim vijfentwintig
  personen?

   

 • Leerling Main Kitchen

  Food & Beverage - Main Kitchen

  Onze Main Kitchen is op zoek naar een enthousiaste leerling die ons team komt versterken vanaf September! De Main Kitchen draagt onder andere zorg voor de bereiding van gerechten met diverse verse ingrediënten en producten voor diverse afdelingen, waaronder het ontbijt, roomservice, de Lobby Bar en Banquet Operations. Wil jij jezelf ontwikkelen in het Main Kitchen-team?

 • Leerling Sazanka Restaurant

  Sazanka Restaurant - Food & Beverage

  Ons Sazanka Restaurant is op zoek naar een enthousiaste stagiair of leerling die ons team  komt versterken!

 • Nagomi Spa Trainee

  Rooms Division

  Wij zijn op zoek naar een Nagomi Spa trainee die het team per april komt versterken. Tijdens deze stage ben je werkzaam in zowel de receptie van Nagomi Spa als de spa zelf.  Heb jij interesse in wellness en lijkt het je een uitdaging om werkzaam te zijn in het meest complete vijfsterren deluxe hotel van Nederland? Reageer dan nu!

 • F&B Allround Stagiaire

  Food & Beverage

  We zijn op zoek naar een enthousiaste F&B Allround Trainee die ons F&B team komt versterken! Heb jij een passie voor F&B en wil je jezelf ontwikkelen in hét F&B hotel van Nederland?

 • Executive Office Trainee

  Executive Office

  We zijn op zoek naar een enthousiaste Executive Office Trainee die ons team komt versterken! Als Executive  Office Trainee ondersteun je tezamen met de Executive Secretary het Executive Office team, bestaande uit de President en General Manager van het hotel. Ben jij de communicatieve, enthousiaste en gastgerichte trainee waar wij naar op zoek zijn?

 • Conference & Events Trainee

  Commerciële Afdeling - Sales

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Conference & Events Trainee die ons team komt versterken! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in één van The Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!