Werken bij Okura

 • Vacature-overzicht

  Hotel Okura Amsterdam is altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen. Gedreven collega’s die net als wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben en die zich graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van het Okura-team en werken in een internationale omgeving bij de grootste werkgever in de Amsterdamse hotellerie? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie via e-mail. Heeft u vragen, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via 020 678 79 80 of hr@okura.nl.

 • Werken bij Okura

  Wil jij werken bij Hotel Okura Amsterdam, het meest complete vijfsterrenhotel van Nederland, onderdeel van de Japanse keten Okura Hotels & Resorts een lid van The Leading Hotels of the World? Bekijk nu alle voordelen die werken bij Okura Amsterdam heeft!

 • Okura Talent Recruitment Day

  Vrijdag 30 maart

  Deel jij onze passie voor gastvrijheid en heb jij altijd al bij Okura Amsterdam willen werken of je stage lopen? Dan is de Okura Talent Recruitment Day op vrijdag 30 maart voor jou de perfecte kans om een allround beeld te krijgen van onze manier van werken en om voor een vaste functie, stage- of leerlingplek te solliciteren!

 • Training & Ontwikkeling

  Hotel Okura Amsterdam staat bekend om haar uitstekende serviceniveau waarbij het uitgangspunt is om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Dit kan alleen met een team dat de dagelijks met passie en toewijding aan het werk is en beschikt over de juiste vaardigheden. Wil jij meer weten over Training & Ontwikkeling bij Okura?

 • Ontmoet je collega's

  Eén van die speciale dingen van werken bij Hotel Okura Amsterdam is dat je in een omgeving gaat werken met collega's van verschillende culturele achtergronden. Een ander aantrekkelijk aspect van werken bij Okura is dat de toekomst voor je open ligt. Binnen het bedrijf zijn voor alle medewerkers ontzettend veel doorgroeimogelijkheden. Zowel binnen je afdeling als daarbuiten. In de interviews kun je alvast kennis maken met twee Okura collega's die hun ervaringen met je delen!

 • Guest Relations Officer

  Rooms Division - Front Office

  Wij zoeken een Guest Relations Officer. Samen met je collega's van het Front Office team ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten en draag je bij aan een onvergetelijk verblijf in Hotel Okura Amsterdam. Wil jij deel uitmaken van dit professionele team van 40 collega's?

 • Engineer

  Rooms Division - Engineering

  We zijn voor onze Engineering afdeling op zoek naar een fulltime Engineer. De Engineering afdeling draagt zorg voor het onderhoud van Hotel Okura Amsterdam en het oplossen van eventuele storingen binnen het hotel. Wil jij deel uitmaken van het Engineering team dat bestaat uit 12 collega's?

 • Training Manager

  Human Resources

  Voor onze afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Training Manager. In de functie van Training Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze medewerkers, teams en organisatie als geheel. Het is een diverse en uitdagende positie waarin je verantwoordelijk bent voor de volledige Learning & Development voor alle 380 medewerkers van de organisatie. Heb je ruime ervaring als uitvoerend trainer, en ben je eraan toe om dit te combineren met een meer strategische rol? Solliciteer dan nu! 

 • Beveiliger

  Rooms Division - Security

  Wij zijn wij op zoek naar een  beveiliger, verantwoordelijk voor de veiligheid en persoonlijke eigendommen van onze gasten tijdens hun verblijf in Hotel Okura Amsterdam. Wil jij deel uitmaken van dit team bestaande uit vijf personen, onder wie één Chief Security?

 • Shiatsu Therapist (PT)

  Rooms Division - Nagomi Spa & Health

  Voor Nagomi Spa zoeken wij een ervaren, flexibele en enthousiaste Shiatsu Therapist. Nagomi Spa is de luxe spa van 300m2 waar gasten van verschillende behandelingen en massages kunnen genieten. Wil jij onderdeel uitmaken van het Nagomi Spa team?

 • Banquet Supervisor

  Banqueting

  Wij zijn opzoek naar een Banquet Supervisor. Heb jij uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en wil jij deel uitmaken van de grootste Banquet Operations afdeling onder alle vijfsterren hotels in Nederland?

 • Bartender

  Food & Beverage - Lobby Bar/Twenty Third

  Wij zoeken een Bartender voor de Lobby Bar en Twenty Third. Wil jij onderdeel zijn van het zevenkoppige barteam?

 • Roomservice & Ontbijtmedewerker (FT of PT)

  Food & Beverage - Le Camelia/Roomservice

  Wij zijn op zoek naar een fulltime of parttime Roomservice & Ontbijtmedewerker. Onze gasten kunnen dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en a la carte ontbijt in Le Camelia vanaf 07.00 uur. Wil jij de vijftien medewerkers van Roomservice en Camelia-team ondersteunen?

 • Breakfast Chef

  Food and Beverage

  Voor de Main Kitchen zijn wij op zoek naar een fulltime Breakfast Chef. Als Breakfast Chef ben je verantwoordelijk voor het bereiden van ontbijtgerechten, het uitvoeren van mise en place activiteiten, het schoonhouden van de keuken en de ontwikkeling van nieuwe items op het menu. Tevens is het breakfast team verantwoordelijk voor het bemannen van de live cooking stations in ons recentelijk gerenoveerd ontbijtrestaurant.
  Ben jij degene die wij zoeken?

 • Chef de Partie Main Kitchen

  Food & Beverage - Main Kitchen

  Voor de Main Kitchen zijn wij op zoek naar een Chef de Partie. De Main Kitchen draagt onder andere zorg voor de bereiding van gerechten met diverse verse ingrediënten en producten voor diverse afdelingen, waaronder het ontbijt, Roomservice, de Lobby Bar en Banquet Operations.

 • Chef personeelsrestaurant

  Food and Beverage

  Voor ons personeelsrestaurant zijn wij op zoek naar een enthousiaste chef om ons ervaren keukenteam te ondersteunen. Het personeelsrestaurant voorziet al onze medewerkers dagelijks van een heerlijke lunch en/of diner. Het team bestaat uit drie personen, onder leiding van de Executive Chef Main Kitchen. Het restaurant is 7 dagen per week geopend en er zullen dagelijks zo’n 100 gasten komen lunchen en dineren. Ben jij de enthousiaste chef die wij zoeken?

 • Stewarding Supervisor

  Stewarding

   Voor de afdeling Stewarding zijn wij op zoek naar een Assistant Chief Steward. De stewarding afdeling voorziet alle Food & Beverage afdelingen dagelijks van alle benodigde materialen en draagt tevens zorg voor de afwas en het schoonmaken van alle negen keukens in het hotel. Wil jij deel uitmaken van dit team dat bestaat uit ruim vijfentwintig personen?

   

 • Steward

  Food & Beverage - Stewarding

  Wij zijn op zoek naar een fulltime Steward om ons Stewarding team compleet te maken. Wil jij deel uitmaken van dit team dat bestaat uit ruim vijfentwintig
  personen?

   

 • Assistant Service Manager Yamazato Restaurant

  Food & Beverage - Yamazato Restaurant

  Wij zijn op zoek naar een gedreven fulltime Assistent Service Manager voor ons traditionele Japanse Restaurant Yamazato. Yamazato Restaurant is bekroond met één Michelin ster. Wil jij deel uitmaken van het meest complete F&B hotel van Nederland? Neem dan contact met ons op!

 • Supervisor Yamazato Restaurant

  Wij zijn op zoek naar een fulltime supervisor voor ons traditionele Japanse Kaiseki Restaurant Yamazato. In de functie van Supervisor geef je leiding aan het team en assisteer je in het bieden van service. Ben jij de supervisor die wij zoeken?

 • Sushi Chef Yamazato Restaurant

  We are looking for a fulltime Sushi Chef for the traditional Japanese restaurant Yamazato. The Yamazato restaurant is awarded with a Michelin star and ranks amongst the top Japanese restaurants in Europe. Do you want to be work at the Sushi counter under supervision of the Sushi Chef?

 • Luxury Cook Yamazato Restaurant

  We are looking for a fulltime Luxury Cook for our traditional Japanese Kaiseki restaurant Yamazato. The Yamazato restaurant is awarded with a Michelin star and ranks amongst the top Japanese restaurants in Europe. Do you want to be part of our kitchen team and develop yourself in the largest F&B hotel of the Netherlands?

 • Marketing & Communicatie Stagiair

  Commerciële Afdeling - Marketing & Communicatie

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communicatie Stagiair die ons team komt versterken per september 2018!
  Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in één van The Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

 • Conference & Events Stagiair

  Commerciële Afdeling - Sales

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Conference & Events Stagiair die ons team komt versterken! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in één van The Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

 • Sales Stagiair

  Commerciële Afdeling - Sales

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Sales Stagiair die ons team komt versterken vanaf april 2018! Ben jij op zoek naar een stage waarbij je het salesvak leert kennen? Dan is dit de stage voor jou!

 • Stagiaire Human Resources

  Voor onze afdeling Human Resources zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire die ons team komt versterken per september 2018! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende management stage in een van de Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

  Kom jij ons team versterken?

   

   

 • Purchase Stagiair

  Rooms Division - Purchase

  Hotel Okura Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste Purchase Stagiair die ons team per september 2018 komt versterken! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende maar voornamelijk afwisselende stage in een van de Leading Hotels of the World? Dan is dit de stage voor jou!

 • Trainee Duty Management

  Rooms Division - Duty Management

  Deze stage geniet veel verantwoordelijkheid en bied je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Ben jij de creatieve, enthousiaste, gastgerichte en pro-actieve trainee waar wij naar op zoek zijn?

 • F&B Allround Stagiair

  Food & Beverage

  We zijn op zoek naar een enthousiaste F&B Allround Stagiair die ons F&B team komt versterken! Heb jij een passie voor F&B en wil je jezelf ontwikkelen in hét meest onderscheiden F&B hotel van de wereld?

 • Leerling Main Kitchen

  Food & Beverage - Main Kitchen

  Onze Main Kitchen is op zoek naar een enthousiaste leerling die ons team komt versterken vanaf September! De Main Kitchen draagt onder andere zorg voor de bereiding van gerechten met diverse verse ingrediënten en producten voor diverse afdelingen, waaronder het ontbijt, roomservice, de Lobby Bar en Banquet Operations. Wil jij jezelf ontwikkelen in het Main Kitchen-team?

 • Leerling Sazanka Restaurant

  Sazanka Restaurant - Food & Beverage

  Ons Sazanka Restaurant is op zoek naar een enthousiaste stagiair of leerling die ons team  komt versterken!

 • Leerling Banqueting

  Food & Beverage - Banqueting

  Onze Banqueting afdeling is op zoek naar een enthousiaste leerling die ons team komt versterken per september! De Banqueting afdeling van Hotel Okura Amsterdam is de grootste onder alle vijfsterren hotels in Nederland. Ben jij bereid een stapje extra te doen om onze gasten een ultieme ervaring te bezorgen en wil jij je verder ontwikkelen in hét F&B hotel van Nederland? Dan is deze afwisselende leerplaats wat jij zoekt!

 • Leerling Serre Restaurant

  Food & Beverage - Serre Restaurant

  Ons Serre Restaurant is op zoek naar een enthousiaste leerling die ons team komt versterken per september! Serre Restaurant is in 2011 geopend en is bekroond met een Bib Gourmand voor zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. In Serre Restaurant wordt een selectie van Ciel Bleu’s signatuurgerechten van de afgelopen jaren in een nieuw jasje gestoken. Wil jij werken in een ervaren en gepassioneerd team op hoog niveau reageer dan nu!