Wellbeing-arrangement

Vanuit onze Japanse afkomst begrijpen we het belang van het vinden van momenten van ruimte en rust en dit te integreren in onze levensstijl. Dit pakket sluit naadloos aan, want het biedt revitaliserende workouts, een gezonde keuken en lichaam en geest kalmerende activiteiten voor een serene vakantie.

Begin uw verblijf met een complete lichaamstraining in Nagomi Gym & Wellness met een van onze professionele personal trainers. Na uw training kunt u in uw kamer genieten van uw smoothie en uw energie op natuurlijke wijze opkrikken in Nagomi Spa met een unieke combinatie van producten en technieken, terwijl uw huid wordt gevoed met de voedingsstoffen en bescherming om zich te verdedigen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en de resultaten zijn binnen één behandeling zichtbaar. Na een goede nachtrust kunt u de volgende dag beginnen met een ontbijt in La Camelia.

Als u uw sportieve activiteit wilt uitbreiden bent u van harte welkom om wat langer gebruik te maken van Nagomi Gym & Wellness of een van de verstrekte routes te kiezen voor een rondje hardlopen.

Fitness equipment at Nagomi Health

Deze special is exclusief verkrijgbaar op onze eigen website

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Stairs Nagomi Spa

Het wellbeing-arrangement is inclusief

  • Overnachting in een kamer naar keuze
  • Ontbijt
  • Detox Energy Treatment inclusief thee, sap en nootjes (90min)
  • Persoonlijke training in Nagomi Gym & Wellness (45min)
  • Smoothie op de kamer
  • Routes rondom het hotel om te hardlopen
  • Highspeed WiFi tijdens uw verblijf om uw favoriete serie te kijken
  • Toegang tot Nagomi Gym & Wellness, met fitnessruimte en zwembad, bubbelbad en sauna’s
  • Parkeren

Verrijk uw verblijf met een Energising Aroma Therapy behandeling in Nagomi Spa. Deze kan als extra worden geboekt voor € 100 per persoon.

Voorwaarden

Dit arrangement is beschikbaar vanaf €670.- per kamer per nacht, op basis van 2 personen en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het tarief is inclusief BTW en exclusief stadsbelasting (niet van toepassing voor inwoners van Amsterdam). Dit arrangement kan tot 24 uur voor aankomst geannuleerd of gewijzigd worden. Deze actie kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of onderhandelde tarieven.

Crane birds Hotel Okura Amsterdam

Deze special is exclusief verkrijgbaar op onze eigen website

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.