Masterclass vlees (inclusief Japans Wagyu)

Masterclass vlees (inclusief Japans Wagyu)

Het is geen verrassing dat de nadruk in deze workshop tijdens alle drie de gangen volledig op vlees is gericht. Leer meer over de verschillende delen van het vlees, waar op te letten bij het kiezen van vlees en welke bereiding voor welk deel geschikt is. Natuurlijk spelen in elk vleesgerecht ook andere ingrediënten en sauzen een grote rol, dus hier besteden wij ook aandacht aan.

De grote ster kan natuurlijk alleen het Japans Wagyu zijn, de favoriet van onze gasten die een unieke achtergrond en voorbereiding kent.

Er komt geen nagerecht aan bod tijdens deze workshop, omdat de focus puur op het vlees gericht is. Maar zoals altijd sluiten we de workshop af met koffie of thee en handgemaakte friandises van Okura’s patisserie-afdeling.

Prijs: € 160 per persoon

Volgende workshops:

De gezondheid en het welzijn van onze gasten en collega’s heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de maatregelen die het RIVM en de Nederlandse overheid hebben afgekondigd voor Nederland strikt op. Dit betekent dat alle workshops en masterclasses tot en met 31 augustus zijn geannuleerd.

Nieuwe data worden op een later moment bepaald.

Reserveer uw plek

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.