Masterclass vlees (inclusief Japans Wagyu)

Masterclass vlees (inclusief Japans Wagyu)

Het is geen verrassing dat de nadruk in deze workshop tijdens alle drie de gangen volledig op vlees is gericht. Leer meer over de verschillende delen van het vlees, waar op te letten bij het kiezen van vlees en welke bereiding voor welk deel geschikt is. Natuurlijk spelen in elk vleesgerecht ook andere ingrediënten en sauzen een grote rol, dus hier besteden wij ook aandacht aan.

De grote ster kan natuurlijk alleen het Japans Wagyu zijn, de favoriet van onze gasten die een unieke achtergrond en voorbereiding kent.

Er komt geen nagerecht aan bod tijdens deze workshop, omdat de focus puur op het vlees gericht is. Maar zoals altijd sluiten we de workshop af met koffie of thee en handgemaakte friandises van Okura’s patisserie-afdeling.

Prijs: € 160 per persoon

Eerstvolgende masterclass (Nederlandstalig):
Vrijdag 24 januari 2020 van 18.00 tot 22.30 uur -beschikbaar
Zaterdag 7 maart 2020 van 18.00 tot 22.30 uur – beschikbaar

Eerstvolgende masterclasses (Engelstalig):
Zaterdag 25 januari 2020 van 18.00 – 22.30 uur – beschikbaar
Vrijdag 6 maart 2020 van 18.00 – 22.30 uur – beschikbaar

Reserveer uw plek