Masterclass vis- en schaaldieren

Masterclass vis- en schaaldieren

Samen bereiden wij drie visgerechten, met alles van rond- en platvis tot schelp- en schaaldieren en natuurlijk bijpassende ingrediënten en sauzen. Gedurende deze workshop leert u technieken voor het openmaken en bereiden van schelp- en schaaldieren, schobben, fileren en ontgraten van ronde en platte vissen. Verder leert Chef Louise u hoe u duurzame en seizoensgebonden vis kiest, waar dit te koop is en hoe verse vis eruit ziet en ruikt.

Er wordt geen nagerecht geserveerd tijdens deze workshop. We sluiten zoals altijd wel af met koffie of thee en handgemaakte friandises van Okura’s patisserie-afdeling.

Prijs: € 150 per persoon

Volgende workshops (Nederlandstalig):
Zaterdag 7 december 18.00 tot 22.30 – volgeboekt – wachtlijst
Zaterdag 15 februari 2020 18.00 tot 22.30 – beschikbaar

Volgende workshop (Engelstalig):
Vrijdag 14 februari 2020 18.00 tot 22.30 – beschikbaar

Reserveer uw plek