Masterclass vis- en schaaldieren

Masterclass vis- en schaaldieren

Samen bereiden wij drie visgerechten, met een selectie uit rond- en platvis tot schelp- en schaaldieren en natuurlijk bijpassende ingrediënten en sauzen. Gedurende deze workshop leert u technieken zoals bijvoorbeeld:

  • het openmaken en bereiden van schelp- en schaaldieren zoals oesters, coquilles, scheermesjes of kreeft
  • schobben, fileren en ontgraten van ronde en platte vissen
  • schoonmaken en bereiden van inktvis

Al dit met de nadruk op duurzame en seizoensgebonden vis en uiteraard advies over waar u dit kunt kopen en waar u dan op moet letten.

Er wordt geen nagerecht geserveerd tijdens deze workshop. We sluiten zoals altijd wel af met koffie of thee en handgemaakte friandises van Okura’s patissiers.

Prijs: € 150 per persoon

Volgende workshops:

De gezondheid en het welzijn van onze gasten en collega’s heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de maatregelen die het RIVM en de Nederlandse overheid hebben afgekondigd voor Nederland strikt op. Dit betekent dat alle workshops en masterclasses tot en met 31 augustus zijn geannuleerd.

Nieuwe data worden op een later moment bepaald.

Reserveer uw plek

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.