Masterclass vis- en schaaldieren

Masterclass vis- en schaaldieren

Samen bereiden wij drie visgerechten, met een selectie uit rond- en platvis tot schelp- en schaaldieren en natuurlijk bijpassende ingrediënten en sauzen. Gedurende deze workshop leert u technieken zoals bijvoorbeeld:

  • het openmaken en bereiden van schelp- en schaaldieren zoals oesters, coquilles, scheermesjes of kreeft
  • schobben, fileren en ontgraten van ronde en platte vissen
  • schoonmaken en bereiden van inktvis

Al dit met de nadruk op duurzame en seizoensgebonden vis en uiteraard advies over waar u dit kunt kopen en waar u dan op moet letten.

Er wordt geen nagerecht geserveerd tijdens deze workshop. We sluiten zoals altijd wel af met koffie of thee en handgemaakte friandises van Okura’s patissiers.

Prijs: € 150 per persoon

Volgende workshops (Nederlandstalig):
Zaterdag 15 februari 2020 – 18.00 tot 22.30 uur – 1 plaats beschikbaar
Vrijdag 1 mei 2020 – 18.00 tot 22.30 uur – beschikbaar

Volgende workshop (Engelstalig):
Vrijdag 14 februari 2020 – 18.00 tot 22.30 uur – 3 plaatsen beschikbaar
Zaterdag 2 mei 2020 – 18.00 tot 22.30 uur – beschikbaar

Reserveer uw plek

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.