Staycation Package

Staycation

Geniet van een ontspannen staycation in één van onze ruime, stijvolle kamers of suites. Bij binnenkomst waant u zich in een oase van rust en complete luxe. ’s Avonds schuift u aan voor een heerlijk internationaal viergangendiner in het comfort van uw eigen kamer. Duik vervolgens onder de knisperende lakens van uw kingsize bed voor een uitstekende nachtrust.  

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

De Staycation is inclusief

  • Check-in vanaf 10:00 uur.
  • Overnachting in een Superior View Kamer of een hogere categorie.
  • Internationaal viergangendiner geserveerd in uw kamer.
  • Ontbijt.
  • Flesje sake voor in bad.
  • Origamipapier en instructies om uw eigen origami kraanvogel te vouwen.
  • Snelle wifi tijdens uw verblijf om uw favoriete series te bekijken.
  • Check-out tot 17:00 uur.
  • Toegang tot NAGOMI HEALTH, met binnenzwembad, bubbelbad, sauna en fitnessruimte.
  • Parkeren.

ORIGAMI- EN CHOPSTICK-WORKSHOP

Om het gevoel van een vakantie in Japan te versterken, bieden wij op zaterdag en zondag van 10:30 tot 11:30 uur een origami- en chopstick-workshop aan. Origami, afgeleid van ‘ori’ (vouwen) en ‘kami’ (papier), is de Japanse kunst van het vouwen van papier. Onze Japanse collega’s laten u de techniek zien, zodat u zelf ook aan de slag kunt met deze Japanse papiervouwkunst. Daarnaast krijgt u tips van onze professionals over het gebruik van eetstokjes. Als u de techniek eenmaal onder de knie heeft, zult u merken dat de stokjes een natuurlijk verlenging van de duim en wijsvinger zijn. Ook wordt er tijd gewijd aan de culturele do’s en don’ts. Deelname aan deze workshop is exclusief voor gasten die het staycation arrangement boeken.

Origami Royal Suite

SAKE-WORKSHOP

Sake wordt ook wel rijstwijn genoemd en is een traditionele Japanse drank. Wilt u alles te weten komen over sake? Dan is onze sake-workshop geschikt voor u. Deze workshop vindt plaats op vrijdag en zaterdag van 15:00 tot 16:00 uur. U krijgt uitleg over de ingrediënten, het brouwproces en de verschillende type sakes. Daarnaast proeft u zelf ook een selectie van vijf sakes. De kosten voor deelname aan deze workshop zijn € 50 per persoon.

Voor beide workshops is reserveren verplicht, u kunt deze workshops selecteren in het boekingsproces. De sake-workshop wordt voor u op de dag van aankomst gereserveerd en de origami- en chopstick-workshop op de dag van vertrek. Als u uw reservering wilt verplaatsen naar een andere dag van uw verblijf, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar reservations@okura.nl.

Wij willen u erop attenderen dat deze workshops alleen doorgaan als er minimaal 4 gasten deelnemen. 

Voorwaarden

Dit arrangement is vanaf € 364 per kamer per nacht, gebaseerd op 2 personen en op basis van beschikbaarheid. De prijs is inclusief BTW, exclusief stadsbelasting (niet van toepassing voor inwoners van Amsterdam). Het Staycation arrangement is te reserveren tot 30 december 2021 en kan tot 24 uur voor aankomst worden geannuleerd of gewijzigd. Deze aanbieding kunt u niet combineren met andere aanbiedingen.

Kimono lady's bowing in lobby

Hotel Okura Amsterdam doet mee aan het initiatief ‘Staycation Amsterdam‘.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.