Sazanka menu

Voor het diner serveren wij twee verschillende menu’s: het seizoensmenu en classic menu. Of uw voorkeur nu vlees, vis of vegetarisch is, de teppan-chef houdt rekening met uw persoonlijke wensen.

U kunt uw diner uitbreiden met een arrangement van 5 glazen bijpassende wijn- en sake voor € 80.

Seasonal € 120

Amuse

Tonijn ‘Tataki’

Dagverse vis bereid in zeezout met preisaus

Sukiyaki rol

US Black Angus ossenhaas 100 gram, seizoensgroenten
OF
Japans Wagyu van de dag 100 gram  + € 65

Gebakken rijst met garnaal

Japans dessert

Classic € 185

Amuse

Rundvlees ‘Tataki’

Dagverse vis bereid in zeezout met preisaus

Kizami salade met eendenlever en gerookte eendenborst

Japans Wagyu van de dag 120 gram, seizoensgroenten

Gebakken rijst met garnaal

Japans dessert

Wijnkaart

Digestif kaart

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, evenementen en exclusieve aanbiedingen.