Sakura Experience

Ervaar de lente in volle pracht. Japanse en Westerse invloeden komen samen in Hotel Okura Amsterdam. Ontdek de schoonheid van de kenmerkende voorjaarsbloeiers, Sakura bloesem en Okura tulpen. Deze zijn te vinden in onze border en tuinen, maar u kunt deze bloemen ook bewonderen in het iconische Keukenhof. Een bezoek aan Keukenhof is inbegrepen in dit voorjaarsarrangement, net als een heerlijke Afternoon Tea. Hier proeft u de lente!

De Sakura Experience is inclusief

  • Overnachting in een kamer naar keuze
  • Onbijt
  • Afternoon Tea, inclusief een glas ambachtelijke Cuvée Okura
  • Toegangskaarten voor Keukenhof*
  • Late check-out tot 14:00 uur

Dit voorjaar voegt Yamazato restaurant verfijnde Sakura-elementen toe aan haar menu. Maak uw beleving nog completer met deze culinaire ervaring.

* Voor transportinformatie naar Keukenhof adviseren wij om contact op te nemen met onze conciërge. Zij helpen u graag bij het plannen van uw reis.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Voorwaarden

Dit arrangement kan worden geboekt van woensdag tot en met maandag. Houd er rekening mee dat de Afternoon Tea alleen wordt aangeboden van donderdag tot en met zondag.

Dit arrangement is beschikbaar vanaf € 492 per kamer per nacht, op basis van 2 personen en afhankelijk van beschikbaarheid. Het tarief is inclusief BTW en exclusief stadsbelasting (niet van toepassing voor inwoners van Amsterdam). Boekingsdata voor dit aanbod zijn vanaf 21 maart tot 9 mei, met verblijfsdata van 21 maart tot 12 mei. Dit arrangement kan tot 24 uur voor aankomst worden geannuleerd of gewijzigd. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of onderhandelde tarieven.