Al het nieuws

Hotel Okura Amsterdam benoemt nieuwe Director of Human Resources

Amsterdam, 5 juli 2017 – Eugène Oostenbrink is als Director of Human Resources aangesteld voor Hotel Okura Amsterdam. In die functie is hij verantwoordelijk voor het gehele personeelsbeleid van het vijfsterren superior hotel en is hij lid van het managementteam.

De 42-jarige Oostenbrink heeft zijn sporen verdiend bij onder meer KFC, Equinix en HEMA, waarbij hij vanuit zijn eigen onderneming HR Kompas de afgelopen 10 jaar werkzaam is geweest als interim HR Manager. Eugène is medio april gestart bij Hotel Okura Amsterdam en heeft de eerste weken gebruikt om een nieuwe koers uit te zetten voor het personeelsbeleid: “Mijn ambitie is om employer of choice binnen onze branche te worden. De nieuwe koers is er dan ook op geënt om die status te verwerven, onder andere door meer nadruk te leggen op positief en betrokken leiderschap, de ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers nog verder uit te breiden en er op die manier voor te zorgen dat elke medewerker zich ambassadeur van Hotel Okura Amsterdam voelt en dit ook uitdraagt. We gaan collega’s meer uitdagen om met verbetervoorstellen voor hun eigen werkzaamheden te komen. Een kritische blik van alle medewerkers is dan heel welkom, of sterker nog, die verwacht ik.”

Over Hotel Okura Amsterdam
Hotel Okura Amsterdam is onderdeel van een internationale keten met wereldwijd meer dan 80 luxe hotels, bestaande uit Okura Hotels & Resorts, Nikko Hotels International en Hotel JAL City. Hotel Okura Amsterdam is het enige hotel van de Okura-groep in Europa en beschikt over 300 kamers. Het hotel biedt haar gasten hoogstaande hotelaccommodatie, culinaire verwennerij met keuze uit vier restaurants met een Michelin-onderscheiding en ultramoderne spa-faciliteiten. Hotel Okura Amsterdam ligt op korte afstand van zowel het zakelijke district van Amsterdam als van belangrijke toeristische attracties.

Berichten