Al het nieuws

Hotel Okura Amsterdam erkend met Condé Nast Traveler Readers’ Choice Award

19 oktober, 2016 – Condé nast Traveler heeft vandaag de resultaten van de 29e editie van de jaarlijkse Readers 'Choice Awardsawards vrijgegeven. Hotel Okura Amsterdam is bekroond tot een van de top hotels van Amsterdam met een score van 88.82.

Meer dan 300.000 toegewijde lezers - bijna twee keer zoveel als vorig jaar – hebben hun stem uitgebracht voor 7394 hotels, 606 steden, 500 cruiseschepen, en 236 eilanden, in een gemiddelde enquête tijd van 8,4 minuten. Het resultaat? De 1402 beste reiservaringen in de wereld. Hotel Okura Amsterdam is trots op het feit dat zij deel uit mogen maken van deze ervaringen.

De Condé Nast Traveler Readers 'Choice Awards zijn de langstlopende en meest prestigieuze erkenning van uitmuntendheid in de reisbranche. De awards zijn algemeen bekend als "het beste van het beste." Hoofdredacteur Pilar Guzmán: “de Readers' Choice Awards zijn nu meer gericht op wat de reizigers van vandaag inspireert. De Readers 'Choice Awards worden aangekondigd in het novembernummer van Condé Nast Traveler. De volledige lijst wordt alleen online gepubliceerd en is te zien op www.CNTraveler.com/rca

Over Hotel Okura Amsterdam
Hotel Okura Amsterdam maakt deel uit van een internationale keten met meer dan 80 luxe hotels wereldwijd. De groep omvat Okura Hotels & Resorts, JAL Hotels en Nikko Hotels International. Hotel Okura Amsterdam is het enige hotel van de Japanse keten in Europa en heeft meer dan 300 kamers. Het hotel biedt haar gasten een hoge kwaliteit hotelaccommodatie, culinaire hoogstandjes in vier Michelin bekroond restaurants, plus ultra-moderne spa-faciliteiten. Hotel Okura Amsterdam is een steenworp afstand van de zakenwijk van Amsterdam en de belangrijkste toeristische attracties van de hoofdstad.

Over Condé Nast Traveler
Als de meest veeleisende, up-to-the-minute stem in alledaagse reizen, is Condé Nast Traveler de mondiale burger bijbel en muze, die zowel inspiratie en vitale intel biedt. Condé Nast Traveler is de meest vertrouwde en gevierde naam in reizen met 6 National Magazine Awards en 26 nominaties in zijn 28-jarige geschiedenis. Advertising Age genaamd Pilar Guzmán is bekroond tot Editor van het Jaar in 2014 en CNTraveler.com bereikte 4 Webby Awards sinds 2015. www.cntraveler.com

Berichten