Het perfecte cadeau

Bent u op zoek naar een indrukwekkend cadeau voor een speciale gelegenheid, om iemand te bedanken of gewoon om iemand een keer in het zonnetje te zetten, dan is een cadeaukaart van Hotel Okura Amsterdam een perfect cadeau om te geven!

Verras vrienden of geliefden met een cadeaukaart voor een unieke beleving bij Hotel Okura Amsterdam. De cadeaukaart kan gebruikt worden voor een overnachting in onze luxe kamers, een ontspannende behandeling bij Nagomi Spa, een diner in één van onze door Michelin bekroonde restaurants, een kookworkshop in Taste of Okura en voor bijvoorbeeld een cocktail in één van onze bars.

Het bedrag op de Okura cadeaukaart bepaalt u zelf, variërend van minimaal €25 tot maximaal €2.500. De cadeaukaart is te koop bij de receptie van Hotel Okura Amsterdam.

Makkelijk in te wisselen
Alles wat de eigenaar van de cadeaukaart hoeft te doen is deze overhandigen aan één van Okura’s medewerkers tijdens de betaling. Maakt u zich geen zorgen als u niet het gehele bedrag in een keer besteedt. U bent van harte welkom om een andere keer terug te komen en nog een keer te genieten van onze faciliteiten. Wij raden u aan vooraf een reservering te maken. 

Algemene gebruikersvoorwaarden Gift Card

  • De cadeaukaart kan gebruikt worden voor alle faciliteiten van Hotel Okura Amsterdam, met uitzondering van Nagomi Health, de giftshop en de kapper.
  • De cadeaukaart kan gebruikt worden in combinatie met andere betalingsvormen.
  • Het is niet mogelijk om een cadeaukaart geheel of gedeeltelijk in te ruilen voor geld.
  • De cadeaukaart kan in delen worden verzilverd.
  • Hotel Okura Amsterdam is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van cadeaukaarten. Verloren of gestolen cadeaukaarten worden niet vergoed.
  • Bij verlies of diefstal kunt u Hotel Okura Amsterdam informeren. Het actuele tegoed op de kaart wordt dan geblokkeerd en op een nieuwe cadeaukaart aangeboden. Administratiekosten van €20 zijn van toepassing.
  • Hotel Okura Amsterdam behoudt zich het recht voor de algemene gebruikersvoorwaarden eenzijdig te wijzigen.

In het bezit van een cadeaukaart?
Bent u in het bezit van een cadeaukaart dan kunt u hier de geldigheid en uw saldo controleren.