Over Okura Achtergrondinformatie over Hotel Okura Amsterdam en de Okura-keten

 • Geschiedenis van Hotel Okura Amsterdam

  Ruim 40 jaar ervaring in gastvrijheid

  Lees meer over Okura's filosofie en de reden voor de vestiging in een woonwijk.

 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Lid van Green Globe

  Hotel Okura Amsterdam draagt graag haar steentje bij aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. In ons Sustainable Management Plan leest u hoe wij dit denken te bereiken.

 • Okura Executive Circle

  De ‘business club’ van Hotel Okura Amsterdam

  Een levendig kwaliteitsnetwerk van ervaren executives en non-executives; volop geëngageerd in bestuurders en commissarissen ‘land’. Met een diversiteit van leden uit heel verschillende disciplines en achtergronden. Extroverte leden, die zichzelf volop positioneren.

 • Okura Hotels & Resorts

  Wereldwijde keten

  Hotel Okura Amsterdam maakt onderdeel uit van Okura Hotels & Resorts, een wereldwijde keten van 25 hotels. Daarnaast vallen Jal City Hotels en Nikko Hotels International ook onder de Okura-vlag.

 • Loyaliteitsprogramma

  One Harmony

  Verdien punten bij Okura Hotels & Resorts, Nikko Hotels International en JAL City Hotels met One Harmony, uw loyaliteitsprogramma.

 • Giftcard

  Bent u op zoek naar een indrukwekkend cadeau voor een speciale gelegenheid, om iemand te bedanken of gewoon om iemand een keer in het zonnetje te zetten, dan is een cadeaukaart van Hotel Okura Amsterdam een perfect cadeau om te geven!