Oud & nieuw bij Hotel Okura Amsterdam

Wilt u oud en nieuw dit jaar in stijl vieren? Hotel Okura Amsterdam biedt verschillende culinaire en feestelijke opties om 2021 op een onvergetelijke manier af te sluiten.

Een uitgebreide toelichting op elk arrangement vindt u hieronder. Reserveer online of neem contact op met ons reserveringsteam via reservations@okura.nl of +31 20 6788 300

New Year’s Eve diner in onze Grand Ballroom

Hotel Okura Amsterdam biedt u de perfecte plek voor een feestelijk diner met vrienden en familie op 31 december. U kunt uw gewenste aankomsttijd tussen 18:30 en 20:00 uur selecteren. Dit feestelijke diner serveren wij in buffetvorm, waarbij u geniet van internationaal geïnspireerde gerechten inclusief sushi en teppanyaki. Laat u verwennen door ons service-team en geniet van elkaars gezelschap. Wij brengen u een feestelijke traktatie voor alle zintuigen. Het buffet opent om 19:00 uur en u kunt hier bij zijn voor € 160 en kinderen voor € 90.

Reserveer uw onvergetelijke oud en nieuw via reservations@okura.nl of +31 20 6788 300.

Oudejaarsavond in onze restaurants

Oud & Nieuw is één van de mooiste momenten van het jaar. Hoe luidt u het nieuwe jaar beter in dan met een romantische avond met zijn tweeën? Onze chefs pakken groots uit met een feestelijk menu.

Wij willen u informeren dat alle diner-arrangementen inclusief overnachting, ontbijt en parkeren worden aangeboden. En niet te vergeten, een fles champagne en oliebollen op uw hotelkamer, zodat u om klokslag middernacht kan proosten op het nieuwe jaar.

U kunt er ook voor kiezen om na uw diner zich te verplaatsen naar de Twenty Third Bar. Hiervoor kunt u een plek vooraf reserveren voor € 75, inclusief een glas champagne en oliebollen. Wij willen u erop attenderen dat we maar een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar hebben, dus we raden u aan om voorafgaand aan uw verblijf te reserveren.

Serre
In Serre heeft u de keuze uit een viergangenmenu voor € 75 of zesgangenmenu voor € 95.

Yamazato Restaurant
In Yamazato Restaurant serveren we een feestelijk menu voor € 195 en het bijpassende wijn- of sake-arrangement wordt aangeboden voor € 95.

Teppanyaki Restaurant Sazanka
In Teppanyaki Restaurant Sazanka serveren we een nieuwjaarsmenu voor € 195 en het bijpassende wijnarrangement voor € 95.

Reserveer uw diner-arrangement online of via reservations@okura.nl.

10% korting

Bespaar 10% op uw kamerreservering

Oudejaarsavond bij Ciel Bleu

Op 31 december opent Ciel Bleu Restaurant haar deuren, zodat u kunt genieten van een magisch oudejaarsdiner op de 23e verdieping. Wij verwelkomen u tussen 20:00 en 20:30 uur in Ciel Bleu Restaurant voor deze culinaire ervaring. U trapt uw avond af met een proost met een fles Dom Ruinart champagne. De avond wordt gevolgd door verschillende uitzonderlijke creaties van onze twee Michelin-sterrenchefs in combinatie die aan uw tafel worden geserveerd. Vier deze bijzondere avond in Ciel Bleu en beleef een gedenkwaardige gastronomische ervaring terwijl Amsterdam aan uw voeten ligt.

Daarna neemt u de lift naar huis voor een overnachting in een van Okura’s hemelse bedden.

Boek uw gastronomische ervaring via reservations@okura.nl

Het oudejaarsarrangement van Ciel Bleu in inclusief

  • Speciaal oudejaarsdiner in Ciel Bleu.
  • Een fles Dom Ruinart champagne.
  • Overnachting.
  • Een uitgebreid ontbijt in Le Camelia.
  • Snelle wifi.
  • Toegang tot Nagomi Health, inclusief zwembad.

Dit arrangement is € 1.569 per kamer per nacht, gebaseerd op 2 personen en op basis van beschikbaarheid. De prijs is inclusief BTW, exclusief stadsbelasting (niet van toepassing voor inwoners van Amsterdam). 

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.