De Omakase Ervaring

Een avond vol Japanse uitmuntendheid in exclusieve setting

Met trots kunnen wij u een exclusieve Omakase-dinerervaring geven georganiseerd door Michelin-sterrenchef Masanori Tomikawa. Met zijn uitmuntendheid, expertise en aandacht voor elk detail en proces, streeft hij ernaar om uw avond onvergetelijk te maken.

Het woord ‘Omakase’ kan letterlijk vertaald worden naar ‘Ik laat het aan jou over’ en verwijst naar de viering van de kunsten en de vaardigheden van de chef. Het is ook vanwege deze achtergrond dat de keuze en het ontwerp van de gerechten dynamisch zijn; ze worden georkestreerd door de Chef zelf.

Het diner is gevuld met authentieke Japanse smaken die voldoen aan de meest hoogstaande technieken van de chef-kok. Onze Omakase-avond zal zo gedenkwaardig en energiek zijn als u zich kunt voorstellen.

De avonden vinden plaats op geselecteerde vrijdagen en zaterdagen om 18.30 uur, waar 8 gasten exclusief de gelegenheid hebben om de intieme sfeer en smaakvolle creaties van Yamazato te proeven. Omdat de gerechten in één keer aan de hele counter worden geserveerd, wordt het gewaardeerd als alle gasten uiterlijk om 18.30 uur aanwezig zijn.

Uw plaats reserveren rond de Yamazato counter kan via onderstaand formulier.

Het Omakase-diner kost € 250,- per persoon (exclusief wijn- en sake arrangement), met een vooruitbetaling van € 100,- per gast.

Annuleren is kosteloos tot 7 dagen voor de gereserveerde datum.

De gehele counter kan geboekt worden voor € 2000, neem hiervoor contact op met RESERVATIONS@OKURA.NL.

Vanwege de exclusiviteit van dit concept is het niet mogelijk om te dineren met dieetwensen zoals vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en zeevruchten. Als u allergieën heeft, vermeld deze dan bij uw reservering.

Omakase diner aanvraag

  • Voer een nummer in van 1 tot 8.
  • Het Omakase diner is boekbaar op vrijdagen en zaterdagen.
  • Uw contactgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Hotel Okura Amsterdam. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.